Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la Stefan Effenberg » 19 dec 2014, 00:21

Jednostavno nema tih rijeci kojima bih mogao izraziti koliko sam razocaran, bijesan i tuzan u ovome trenutku....

Najbolji igrac nam odlazi doslovno za kikiriki.....

Zasto danny ainge, zasto??????? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 dec 2014, 00:25

[youtube][/youtube]

Zadnji put, hvala majstore. :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 19 dec 2014, 00:26

Pokusavam da skontam ali nikako ne mogu, kako normalan covjek moze uraditi ovaj trade ? Kako ? Pa Aingie je i Susica zajebao sa gluposcu

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 dec 2014, 00:51

slika

Nema više nikog sa ove slike. :(

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 dec 2014, 01:09

Ovo je sada raspad sistema, ali totalno, ne vidim kako mozemo biti jaki u narednih 5 godina, svaka cast Ainge, poslije odlicnog poteza s Kg I allenom, poslije je sve unistio, ali unistio, sada nam slijedi ponovo suhih 10-20 godina
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 19 dec 2014, 01:15

Zalosno. :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 dec 2014, 01:24

**** me svak ako je Ainge sekunde normalan, Perkins, Robinson, Rondo, Garnet, Pierce, jedino dobro od tog je Green, a dobili smo pikove između 20 i 30 mjesta intelektualce tipa Kardašijan, :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 dec 2014, 01:42

slika

Kakva slika. :bow:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 19 dec 2014, 01:45

:tokralju: :tokralju:

Koji s.jeb, ja jos ne mogu da vjerujem..

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 19 dec 2014, 02:37

Otpustismo Faverania

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 dec 2014, 02:41

slika

:bow:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 dec 2014, 07:16

Ainge debilu zasto,uzima igraca koji ima ugovor 2 godine 5-6 miliona,nepotrebne igrace pretrpavanje sada imamo 5 PF :puke: :puke: ,Bezvezne pikove (20-30),pa bolje da je otisao za Dzaba oslobodio bi SC.
J :puke: avnost u Bostonu treba lincovati ublehu i pokusati dovesti Lary-a sa ovim mamlazom mi cemo tankirati iduci 10 godina.Plus mi nije jasno ako se tankira zasto se pobjedjuje sta opet hoce 6 pick :oops: :evil: -
GO Mavs navija se za Dirka i Ronda :kralj:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 dec 2014, 08:15

Ovo se očekivalo već odavno, ne znam zašto nekoga čudi ovaj potez. Ovdje neki baš imaju nerealna očekivanja. Rondo je taj koji očito nije htio ostati, u ovom trenutku nismo mogli dobiti više za njega, dok je prije godinu bio povrijeđen i trade value mu je bio još niži.

Rondu sretno u Mavsima, a mi se moramo riješiti još nekih ugovora, da bi imali čistu situaciju za lov na neke veće ribe :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 dec 2014, 08:27

Posto je on znao vec odavno da Rondo nece Mlemorproduziti,bolje onda da je prihvatio ponudu Sakrementa Mclemore i Tomas plus proslogodisnji pick nego ovo sada,mada su i bolji partneri za Trade bili NY i Houston lakse bi se podnijelo da je uzeo Asika na ljeto a Hou ima i ovogodisnji Pick Pelikansa.
Ocekujem da sljedeci ode Green ali isto za neki glupi ugovor kojeg cemo se tesko rijesiti,kao sto je zajebao stvar sa Wallacem.
Ako ne uradi nesto spektakularno na ljeto sutnuti ga nogom u guzicu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 dec 2014, 08:55

Sad Smartu dati potrebnu minutažu i da ga vidimo na djelu, odlično za njega i njegov razvoj. :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 dec 2014, 09:15

@ rio_Ferdy88, IlCapitano, Guarin14, Heller, Stefan Effenberg, asunsao, emir18, Paraglajder i svi ostali koji vole i simpatisu Boston

Znao sam. Jednostavno sam znao. Bio sam PROTIV ovakve politke ovog GM (nemam snage vise ni ime da mu pišem) od samog pocetka i to sam na ovom forumu i napisao. Bio sam PROTIV tankiranja, PROTIV poraza, PROTIV blamaže i PROTIV nepotrebnih i glupih tradova!
Ovo je sunovrat i nazadak. Krivi put.
Toliko smo se prosle sezone patili da bi dobili sto bolji pick na ovogodisnjem draftu. I koga smo uzeli? Smartu svaka cast ali James Young nije taj igrac. I o tome sam ljetos pisao i bio sam protiv ovog igraca iako volim Caliparijeve igrace. Koliko utakmica je ove sezone igrao Youg? Koliko minuta zbirno? Porazi, patnja i tankiranja i dobijes Younga! Moras dobro biti lud da ovako nesto uradis! Bit cu iskren, bilo je i dobrih izbora na proteklim draft izborima. Sully i Kelly su vrlo dobri igraci. Smart takodje.
Zao mi je bilo kada su otisli KG & PP. I dan-danas mi srce zaigra kada vidim ova dva superstara kako jos uvijek igraju u NBA.
Ali zasto Rondo? Razumijem da je morao biti tradeovan prije ili kasnije ali dragi GM zasto za sicu? Zasto za tringelt? Rondo je morao biti zamjenjen za nekaoga ko ce odmah ponuditi kvalitet i klasu. I sta smo dobili za Ronda? Brandan Wright, Jameer Nelson i Jae Crowder. Nula titula. Nula all star utakmica. Zbirno. Jameer ima 32 god. Veteran. Wright je koristan igrac, skakac i bloker ali mi na toj poziciji PF vec imamo toliko igraca da mozemo citavu petorku sastaviti od PF! Crowder je nedokazan igrac i od njega ne znam sta se moze ocekivati. Ova tri igraca nisu korisna ni za kvalitetan trade tako da mi ni sa ove tacke nije jasan ovaj trade.
Boston Celtics- 17 titula NBA prvaka. 21 konferencijska titula. 21 titula divizije. 21 penzionisan dres! I dozivjeti da se ovako igra sa imenom franšize, osjecajima i zivcima vjernih navijaca- užas!
Sada se vise i ne isplati plakati i moliti GM da ide. Kasno je. Šteta je vec napravljena. Nema vise velike trojke. Nema vise pobjednickih sezona, radosti i srece. Mislim da cemo se nacekati dok docekamo pobjednicku sezonu. Sa ove tacke i 2008 godina je vec davno nekad bila...

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 19 dec 2014, 09:32

Kakvo iznanedenje :o :o :o

Ali kakvu sad ekipu ima Dallas :o :o
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 dec 2014, 11:14

@bernard, svaka cast, slazem sa svim sto si napisao pa ne znam koji je fazon davati najbolje igrace za lose pikove i igrace koji imaju ugovore na par godina, ne znam, valjda taj covjek misli da ima jos kredita od onog 2008 i hajde bas zbog toga sam mu i mogao oprostiti Piercea i Garnetta, ali ovo ne mogu, nema sanse, jbg i dalje svim srcem navijam za Boston, al ne mogu da ne simpatisem Dallas.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 dec 2014, 11:30

asunsao je napisao/la:@bernard, svaka cast, slazem sa svim sto si napisao pa ne znam koji je fazon davati najbolje igrace za lose pikove i igrace koji imaju ugovore na par godina, ne znam, valjda taj covjek misli da ima jos kredita od onog 2008 i hajde bas zbog toga sam mu i mogao oprostiti Piercea i Garnetta, ali ovo ne mogu, nema sanse, jbg i dalje svim srcem navijam za Boston, al ne mogu da ne simpatisem Dallas.
Najgore je sto Boston ne mogu vise gledati. Nemam snage, a ni zeludac mi to vise ne dozvoljava gledati nebulozne izmjene, mladog, neiskusnog [mozda cak i perspektivnog] trenera koji jos uvijek eksperimentise a nema nikakav kredibilitet.
Hajde da ne budem vjeciti pesimista, realno imamo mi i kvalitetnih igraca oko kojih se [možda] može graditi i pobjednicka momcad...
Nisam fakat bio u toku zadnjih dana ali me zanima koji timovi i sa kojim igracima su bili u igri za Rondo trade?
Mavsi su složili ekipu za finale konferencije. I svaka im cast. I Cubanu i managementu. Sada imaju i glavu i rep. Želim im sve najbolje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 19 dec 2014, 11:46

Napisah poduži post pa mi zbog duge neaktivnosti tražilo ponovnu prijavu i tako ode post u nepovrat. :evil:

Ukratko, pošto nemam više ni volje pisati, malo je reći da sam razočaran, malo je reći.

Ljut sam, jadan i ovaj trade boli. Za kakvu siću smo mi dali Ronda to je nevjerojatno....... Niti TOP-14 pick, niti neki mladi potencijalni igrač, ništa, ama baš ništa.

Ne prihvaćam da nismo imali boljeg trade partnera, ne mogu to prihvatiti. Pa i trade sa Houstonom i njihov pick od NOP-a mi je bezbroj puta bolja opcija nego ovo. Pick koji će biti između 20-30 mjesta????????

Kriminalna odluka aingea, kriminalna.

Želim brutalno tankiranje do kraja sezone. Ako će do kraja sezone imati više od 10 pobjeda neka svi skupa daju ostavke, da ne upotrijebim neke druge riječi.

Rondo je bio jedini magnet koji bi mogao privući vrlo dobre i odlične FA slijedeće ljeto a i ubuduće. Tko će sad privući dobre FA da mi je znati.... Prosjek je neminovan slijedećih par godina ali zbog toga želim brutalno tankiranje ove godine. Želim toga Okafora kod nas!!!

@ Rio, budimo realni, koji će dobar FA htjeti doći kod nas u ovakvu ekipu? Koji? Sa Rondom je to bilo skoro pa nemoguće a sada je definitivno utopija.

@ Bernard, evo koliko ja znam: Lakersi su navodno nudili Nasha i pickove, Houston je nudio pick do NOP-a. U ovoj konfuziji ne mogu niti ja sada naći šta se sve "navodno" nudilo a šta nije.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []