stani.. ako ces normalno da pricamo ok..
kazes da igramo u nekoj sporoj Italiji.. da, slazem se.. spora Italija.. ali mi igramo protiv klubova kao Milan ( 7 puta europski prvak

), inter ( 2 puta ), Roma uvijek u vrhu, ali jbga nemaju srece, protiv Napolija u kojem je nekad igrao Maradona*, protiv Parme,Lazia, Fiorentine, Torina, Genove, Bologne.. molim te, nemoj da poredis historiju Serie A i francuske lige.. nije uredu.. sto se navijaca tice i posjecenosti u Torinu ima dosta faktora.. vec sam ih nabrajao, necu opet.. ali cinjenica da Juve ima preko 130m navijaca na svijetu sve govori.. cinjenica da smo svi ostali vjerni i jos vise volimo svoj klub govori o nama.. kakvi smo to zaista..
a sto se tice vaseg 'famoznog' skandala.. znaci oduzeto vam je prije 17 godina i tvrdite da nije dokazano.. e pa da nije dokazano vratila bi vam se titula.. halo, nije to malo para pa da mozes tek tako reci 'nije dokazano'.. jer da nije dokazano vasi bi ulozili zalbu i ponovo bi islo na sud.. barem bi tako trebalo da bude, ali ja te godine nisam bio ni rodjen, tek poslije toga i ne zelim da ulazim dalje u pricu.. cinjenica da ste osudjeni i da je to gotovo..
sad se vracamo na Calciopoli, znas li ti da Calciopoli nije dokazan.. znas li ti da sudjenje je pocelo nakon sto se Juve vratio u Serie A.. znas li da nismo imali prava da se zalimo odma nakon 'osudjivanja'.. tj. imali smo pravo, ali u tom slucaju bi se sav fudbal u Italiji prekinuo dok se slucaj ne bi rijesio.. i da bi bili fini mi dozvolimo da nas osude.. nasa mlada i glupa danasnja uprava.. ali ono sto zelim da znas da je Calciopoli jos uvijek u procesu i sudi se u Napulju.. milanska **** nemaju nikakvih dokaza i vrlo je blizu da ce biti presudjeno u Juventusovu korist i biti vracene titule..
istina, ja ne znam nista o tom slucaju u Francuskoj i nikad nisam rekao mada znam da su vam oduzete titule.. isto tako bi i ti trebao da budes kulturan i da se prvo raspitas o Calciopoliju..