Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Tako treba fanovi Juveu, i u najgoroj situaciji ste uz svoj klub
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
to je ono radi cega nam skoro svi zavide.. jer malo koji bi veliki tim imao ovoliko i ovakve navijace da im se dogodilo ono sto se dogodilo nama.. u Italiji nema ni jednog kluba.. osim onih dole Sicilijanaca koji su navikli jedne godine Serie A, druge SB, trece SC, pa ponovo SB, pa SA i sve tako ukrug.. ali tamo nema velikih klubovaTed Mosby je napisao/la:Tako treba fanovi Juveu, i u najgoroj situaciji ste uz svoj klub
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- marseille_unique
- Kontakt:
uzivam dok mi jedan od najmrzih klubova propada, ako bogda za koju godine doce vrijeme da potonu polako i braca i manutd,
marseille est unique

svi mogu samo da izvale oci i gledaju
marseille est unique

svi mogu samo da izvale oci i gledaju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
zasto mrzis ta tri kluba?
- Juve najveci u Italiji
- United najveci u Engleskoj
- Barca bi bila najveca u Spaniji da nije kralja..
ali, uvijek su mali zavidili velikim.. "izvali oci i uzivaj"

- Juve najveci u Italiji

- marseille_unique
- Kontakt:
daffy je napisao/la:zasto mrzis ta tri kluba?
- Juve najveci u Italiji
to u tvojim snovima, i snovima vas sviju, oduzmi odatle 15 titula koje su vam namjestene, vidi se sad kad se vidilo da vam je bilo namjesteno da interu sada ne mozete ni prici blizu da im guzicu poljubite, sada kad je sve posteno i po zakonu, nasa je jedna evropska, ali znas kako se ono kaze jedna ali MITSKA
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
hocu li ja oduzeti ili ces ti? hocemo li oduzeti one titule koje su osvojili Platini, Rossi, Genitle i ostala kompanija?? hajmo molim te..
citao sam nesto oko Farsopolija nedavno, ali ne upratih sve.. valjda u Napulju taj cudni dokaz i poziv Moggija nekako nestao..
Olympique de Marseille, često i samo Marseille, jedan je od najtrofejnijih francuskih nogometnih klubova. Marseille je, zasad, jedini francuski klub koji je osvojio neki europski naslov - osvojili su Ligu prvaka 1993., nakon što su četiri godine zaredom osvojili prvenstvo Francuske. Međutim, zbog financijskih nepravilnosti i zbog skandala oko namještanja utakmica, nazvanim VA-OM skandalom (VA kao Valenciennes FC i OM kao Ol. Marseille), oduzet im je naslov, kao i mogućnost igranja u Ligi prvaka, te su izbačeni u drugu ligu.
Nakon dvije godine, uspjeli su se vratiti u prvu ligu, međutim od tada nisu više osvojili niti jedan trofej.
i ti meni pricas nesto o namjestanju.. hahahhahahahah
- marseille_unique
- Kontakt:
ne znam sta ste vi to bolji od nas ja sma tebi reko vec jednom mi se mozemo porediti samo u titula evropskim, a u cemu jos se mozemo porediti, navijacim posjecenosti, duhu oko klupa posebnosti i tim stvarima koje cine klub, po tim titulama u sporoj ligi italije i kupovima ovom onom tu se ne mozemo porediti jer su da kluba iz razlicitih zemalja kontas li ti to jadan ne bio , je si ti imo geografiju , a u evropi imate jednu titulu vise a ti se digo ako da imate osam vise
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
to nije dokazano kao vase , da jeste oduzela bi nam uefa titule te iste godine i istog mjeseca, to su samo bile glasine ljubornih ljudi iz pariza, koji su bili ljubomorni sto marseille i cijela redgija oko mediterana ima tolko naviajci i taku posebnost i uspjehe, prvo malo istrazi marseille i fudbal francuski pa se javi, pusti s eglasina
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
nesto se prica da hoce marseille camoranesia, a on jadnik sigurno jedva ceka da ode iz tog jadnig kluba juventusa, iz puste livade olimpijskog stadiona torina gdje se cuje sve osim neki navijac, ali da budem iskren da se ja pitam ne bi ga doveo, nadam se da nece preci
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
stani.. ako ces normalno da pricamo ok..
kazes da igramo u nekoj sporoj Italiji.. da, slazem se.. spora Italija.. ali mi igramo protiv klubova kao Milan ( 7 puta europski prvak
), inter ( 2 puta ), Roma uvijek u vrhu, ali jbga nemaju srece, protiv Napolija u kojem je nekad igrao Maradona*, protiv Parme,Lazia, Fiorentine, Torina, Genove, Bologne.. molim te, nemoj da poredis historiju Serie A i francuske lige.. nije uredu.. sto se navijaca tice i posjecenosti u Torinu ima dosta faktora.. vec sam ih nabrajao, necu opet.. ali cinjenica da Juve ima preko 130m navijaca na svijetu sve govori.. cinjenica da smo svi ostali vjerni i jos vise volimo svoj klub govori o nama.. kakvi smo to zaista..
a sto se tice vaseg 'famoznog' skandala.. znaci oduzeto vam je prije 17 godina i tvrdite da nije dokazano.. e pa da nije dokazano vratila bi vam se titula.. halo, nije to malo para pa da mozes tek tako reci 'nije dokazano'.. jer da nije dokazano vasi bi ulozili zalbu i ponovo bi islo na sud.. barem bi tako trebalo da bude, ali ja te godine nisam bio ni rodjen, tek poslije toga i ne zelim da ulazim dalje u pricu.. cinjenica da ste osudjeni i da je to gotovo..
sad se vracamo na Calciopoli, znas li ti da Calciopoli nije dokazan.. znas li ti da sudjenje je pocelo nakon sto se Juve vratio u Serie A.. znas li da nismo imali prava da se zalimo odma nakon 'osudjivanja'.. tj. imali smo pravo, ali u tom slucaju bi se sav fudbal u Italiji prekinuo dok se slucaj ne bi rijesio.. i da bi bili fini mi dozvolimo da nas osude.. nasa mlada i glupa danasnja uprava.. ali ono sto zelim da znas da je Calciopoli jos uvijek u procesu i sudi se u Napulju.. milanska **** nemaju nikakvih dokaza i vrlo je blizu da ce biti presudjeno u Juventusovu korist i biti vracene titule..
istina, ja ne znam nista o tom slucaju u Francuskoj i nikad nisam rekao mada znam da su vam oduzete titule.. isto tako bi i ti trebao da budes kulturan i da se prvo raspitas o Calciopoliju..
kazes da igramo u nekoj sporoj Italiji.. da, slazem se.. spora Italija.. ali mi igramo protiv klubova kao Milan ( 7 puta europski prvak
a sto se tice vaseg 'famoznog' skandala.. znaci oduzeto vam je prije 17 godina i tvrdite da nije dokazano.. e pa da nije dokazano vratila bi vam se titula.. halo, nije to malo para pa da mozes tek tako reci 'nije dokazano'.. jer da nije dokazano vasi bi ulozili zalbu i ponovo bi islo na sud.. barem bi tako trebalo da bude, ali ja te godine nisam bio ni rodjen, tek poslije toga i ne zelim da ulazim dalje u pricu.. cinjenica da ste osudjeni i da je to gotovo..
sad se vracamo na Calciopoli, znas li ti da Calciopoli nije dokazan.. znas li ti da sudjenje je pocelo nakon sto se Juve vratio u Serie A.. znas li da nismo imali prava da se zalimo odma nakon 'osudjivanja'.. tj. imali smo pravo, ali u tom slucaju bi se sav fudbal u Italiji prekinuo dok se slucaj ne bi rijesio.. i da bi bili fini mi dozvolimo da nas osude.. nasa mlada i glupa danasnja uprava.. ali ono sto zelim da znas da je Calciopoli jos uvijek u procesu i sudi se u Napulju.. milanska **** nemaju nikakvih dokaza i vrlo je blizu da ce biti presudjeno u Juventusovu korist i biti vracene titule..
istina, ja ne znam nista o tom slucaju u Francuskoj i nikad nisam rekao mada znam da su vam oduzete titule.. isto tako bi i ti trebao da budes kulturan i da se prvo raspitas o Calciopoliju..
Zadnja izmjena: daffy, dana/u 26 mar 2010, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
vasi uspjesi u ligi prvaka:
Liga prvaka/Kup prvaka
Pobjednik: 1993.
Finalist: 1991.
Kup UEFA
Finalist: 1999., 2004.
Intertoto kup
Pobjednik: 2005., 2006.
nasi:
UEFA Liga Prvaka
pobjednik: 1984/85., 1995/96.
finalist: 1972/73., 1982/83., 1996/97., 1997/98., 2002/03.
polufinalist: 1968., 1978., 1999.
Kup pobjednika kupova
pobjednik: 1983/84.
polufinalist: 1980., 1991.
Kup UEFA (Kup velesajamskih gradova)
pobjednik: 1976/77., 1989/90., 1992/93.
finalist: 1964/65., 1970/71., 1994/95.
polufinalist: 1975.
Europski superkup
pobjednik: 1984., 1996.
Interkontinentalni kup
pobjednik: 1985., 1996.
finalist: 1973.
Intertoto kup: 1999.
prijatelju, ne bih bas rekao da je to samo jedna titula razlike
Liga prvaka/Kup prvaka
Pobjednik: 1993.
Finalist: 1991.
Kup UEFA
Finalist: 1999., 2004.
Intertoto kup
Pobjednik: 2005., 2006.
nasi:
UEFA Liga Prvaka
pobjednik: 1984/85., 1995/96.
finalist: 1972/73., 1982/83., 1996/97., 1997/98., 2002/03.
polufinalist: 1968., 1978., 1999.
Kup pobjednika kupova
pobjednik: 1983/84.
polufinalist: 1980., 1991.
Kup UEFA (Kup velesajamskih gradova)
pobjednik: 1976/77., 1989/90., 1992/93.
finalist: 1964/65., 1970/71., 1994/95.
polufinalist: 1975.
Europski superkup
pobjednik: 1984., 1996.
Interkontinentalni kup
pobjednik: 1985., 1996.
finalist: 1973.
Intertoto kup: 1999.
prijatelju, ne bih bas rekao da je to samo jedna titula razlike
- marseille_unique
- Kontakt:
prvo nisi napiso nasa polufinala, i to me ne interesuje daba ti ta finala, titiule se samo broje, kad bi se to sve brijalo, moja bi sloboda bila najbolja u bih
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
c/p sa wikipedije.. ebat polufinala nisu ni bitna.. i vidis da sam boldirao samo ono bitno.. titule osvojene..
ma ja, sad kad si vidio da nije 1 vise, vec da je 8 vise titule "ebes to"...
ma ja, sad kad si vidio da nije 1 vise, vec da je 8 vise titule "ebes to"...
Ja mislim da je smijesno porediti Juventus i Olympique Marseille po bilo kojem parametru osim po trenutnoj formi... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Sta se tu ima misliti to je sigurno.Isnar je napisao/la:Ja mislim da je smijesno porediti Juventus i Olympique Marseille po bilo kojem parametru osim po trenutnoj formi...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nekad mi kazu da sam prebahat, pa sam eto sad htio da se ogranicim samo na svoje misljenje...Devil je napisao/la:Sta se tu ima misliti to je sigurno.Isnar je napisao/la:Ja mislim da je smijesno porediti Juventus i Olympique Marseille po bilo kojem parametru osim po trenutnoj formi...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Joj Juventusovci,vi sta radite samo masete tim statistikama i titulama(koliko ste osvojil)...dupe vam samo zinulo za titule...Da juventus nema tih titula niko od vas ne bi navijao za Juve!!!
VI NE NAVIJATE ZA JUVENTUS,VEC ZA TITULE!!!!
VI NE NAVIJATE ZA JUVENTUS,VEC ZA TITULE!!!!
ajde molim te suti.. ti googleovac.. molim te!!¨ koliko sam puta ja licno napisao da ne navijam radi glupih titula vec radi imena Juventus, radi crno-bijele boje i radi Trezegueta.. sigurno sam ja sa 6. godina znao sta je Scudetto.. sigurno sam znao sta znaci osvojiti titulu.. znao sam da neki francuz imenom David igra za Juventus i radi toga sam poceo simpatisati Juve.. a kad krenes simpatisati nesto onda ces ga kad tad zavolit.. ja do nedavno nisam ni znao tacan broj titula osvojenih dok nisam malo progooglo i pogledao.. nije me ni zanimalo.. ali kada mi dodje neko ovdje i pocne mi tersati, izmisljati nekakve gluposti.. pa kako nekoga nije stid porediti Juventus i Marsej..
ili kada mi se neko krene nasladjivati.. takve papke najvise mrzim, pa ih malo spustim nasim trofejima..
Ja ne znam dal slucajno ili namijerno,al svaki 2-3 post vam je kopiranje s' Wikipedie(ili vec gdje ne znam),koliko je Juventus osvojio titule i slicne glooposti!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.