Pa jarane moj on je bas u Tuzli pokazao da je prejak trener !Sabinho je napisao/la:Mene je recimo nazivciralo ono forsiranje kroz sredinu u Tuzli a on nije reagovao kako treba medjutim mislim da je Kodro kasnije uvidio gdje smo stagnirali u ofanzivi. Sa druge strane, jako mi se svidja sto je dosta puta reagovao na pravi nacin i konstantno nesto sugerira nasim igracima na terenu, ne ceka zadnjih 10 min da vrsi izmjene i to je to. Takodje jako mi se svidja rotiranje ekipe.hilmo je napisao/la:Sad za sad je na dobrom putu.
A kad smo kod Mehe, jeste li vi primjetili i jednu grešku, taktičku ili bilo kakvu drugu? Ne pominjem to onako da samo tražimo dlaku u jajetu, nego onako, da diskutujemo![]()
I ako sam na početku bio skeptičan, ovaj dio polusezpne od kako je ovdje je odradio super.
To sto se forsiralo kroz sredinu, pa i ne sjecam se da je tako bilo al eto i da je bilo, on je to uvidio da nije islo kako treba, pa je onda izmjenama pokazao da je strucnjak veliki.
Izvaditi Dupovca , ubaciti Bekica cini mi se, izbaciti Radovca ubaciti Dulju pa kad smo dosli do rezultata kojeg zelimo , ubacuje Kovacevica
Mislim da nikad nismo igrali sa tri igraca pozadi