Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja mislim da je nama vise saveznik bio odron od teren, nego taj bunkerSabinho je napisao/la:Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano![]()
Kako mi je drago ovo cuti za Benku. Tacno sad mi je jos gore docekati kraj ove j.... pauze! Bolje mu je da bude spreman ko Ronaldo koliko ga cekamo i kakva su ocekivanja kod raje.aS_Roma je napisao/la:ja mislim da je nama vise saveznik bio odron od teren, nego taj bunkerSabinho je napisao/la:Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano![]()
Al u nastavku sezone u 90 %utakmica gostujucih nas ovo isto ceka, zato napasti sa 3 spica odmah zavaliti koji pa nek se brane.
Gledao sam Benku na treningu vise puta, taj lik ne bira mjesto odakle puca vjeruj, 20-30 metara svaka puna ubija, sa njim ce biti dosta lakse
Sigurno da je pun samopouzdanja, tako i treba nema tu previse kombinatorike u zoni suta do 27-30m cim se dodje ili stvori pozicija pali.aS_Roma je napisao/la:ja mislim da je nama vise saveznik bio odron od teren, nego taj bunkerSabinho je napisao/la:Pa jarane hajmo realno da nije bilo penala ne bi ni uzeli jbg. Mislim da ce on sad raditi na igri protiv bunkera i mislim da ce ista biti puno laksa sa Benkom. Pa ne mozes kroz sredinu napadati a tu 8 ljudi. Koliko je samo suteva izblokirano![]()
Al u nastavku sezone u 90 %utakmica gostujucih nas ovo isto ceka, zato napasti sa 3 spica odmah zavaliti koji pa nek se brane.
Gledao sam Benku na treningu vise puta, taj lik ne bira mjesto odakle puca vjeruj, 20-30 metara svaka puna ubija, sa njim ce biti dosta lakse
.U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" može saznati ko je najbolji fudbaler jesenjeg dijela Premijer lige u anketi trenera svih 16 klubova.Također, donosimo i pregled najperspektivnijih mladih igrača u elitnom fudbalskom takmičenju u Bosni i Hercegovini
po projektu 18 miliona maraka.perodeformero je napisao/la:Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost
Ocekuje se da ce u kamp biti ulozeno oko 3 miliona KM, ali u vise faza. Ne odjednom. Ko god navodi neke vece cifre, prica bajke.perodeformero je napisao/la:Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost
Nemoguce, nema sta kostati toliko s obzirom da je zemljiste drzavno i da tamo vec postoji kakva takva infrastrukturaod1987sa je napisao/la:po projektu 18 miliona maraka.perodeformero je napisao/la:Komsije zanima me da li postoji podatak koliko ce kostati taj kamp na Butmiru, da li je taj podstak uopste pusten u javnost
30 mil KM je kkstala izgradnja Mariborovog stadiona.amstaff je napisao/la:Za 18 miliona mogu napraviti stadion, a ne kamp za treniranje djece...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.januar071 je napisao/la:Nije to bas kamp za treniranje djece,malo mi to ironicno zvuci,ali dobro.:mrgreen:Po ugovoru za par godina Sarajevo ce otkupiti zemljiste od drzave.
Ono u sta se mozeš kladiti da zavrsetkom radova na kampu
,vrijednost istog nece biti manja od vase Grbavice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani, Venom i 72 gosta.