Ja bih se ako nista, prvo informisao odakle je igrac potekao i gde je igrao, a ne sirio dezinformacije. Ocigledno ne razumes srz i poentu, a postavljati ovako trivijalna pitanja na koja, ja kao nebitan faktor u gradjenju karijere Slovenca nmg odgovoriti, je apsolutno nebulozno.gruezi je napisao/la:Paradajzu ako kampl posjeduje izvanredan skill set u nogama kako to molim te DA su ga sutnuli u nurnbergu prije par godina I to jos u godinama kad je trebao biti skoro pa kompletan igeac...zasto li je morao DA ide u trecerazrednu ligu kako bi se izdigao iznad prosjeka...mnogi su razvaljivali I po mnogo jacim ligama od austrijske pa su se u bundesligi gubili totalno(Elia,berg,dost,l.dejong,)..on bi bio pojacanje za hsv werder,svabe I slicne Ali bojim se DA nije za ekipu koja pretenduje na ligu prvaka
Kao kad bih ja tebe krenuo propitivati, kako je to moguce, da ozbiljan fudbal Ian Wright krenuo igrati tek kada je bio blizu tridesetih, ili mozda Makelele, mozemo navesti i Drogbin primer, a Diego Milito ? I svi pomenuti su pokazali skill, samo su kasnije poceli da ga pokazuju, nedostatak srece, ne davanje sansi, povrede itd su kocile stvari. I mnogi drugi late bloomeri.
Navedene igrace koje ti spominjes, nikad nisu ni imali takav prag talenta, da bi nesto kasnije uradili. Dost i Berg prosek igraci (pogotovo ovaj prvi), cak i kada su punili u Holandiji, jer se videlo da su limitirani i da nemaju taj kvalitet, nemaju taj skill jednostavno, ali npr Bony, svezi primer, koji je imao slicne statisticke sezone, je suprotnost, jer vidis po igrackom skillu igraca, da ce da uspe i da moze da uspe. Dakle liga kao sam faktor, ne mora da vazi, ako igrac ima potreban individualan kvalitet.
Elia klasican trkac bez mozga, a ovaj De Jong je uvek bio za male domete.
Kevin jos relativno mlad igrac, 24 godine, su najbolje godine i najbolja prilika da se pokaze.
Nema veze sto se vucarao po nizim rangovima, nije momak dobio sansu, kad je dobio kod Schmidta, pokazao je kvalitet i talenat koji je uvek imao, prevashodno u EL gde su i culi za njega. Mozemo do skoro navesti primer Bellarabija, koji je imao identicnu sudbinu, kuda se taj vucarao, a sada vidimo koliko je to odlican fudbaler.