Menez ---Pazzini ----Cerci gdje bi svi bili na svojim pozicijama, što se tice šerafa bio bih presretan kad bi ga prodali i doveli Insignea iz Napolia

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ajd ne mlati vise i ti bgt, cuj CSKA nije htio hondu, htjeli su jaraniko htjeli i ne samo oni nego jos veci klubovi ali on je izabrao Milan i dao obecanje. druga stvar i ovakav kakav je jedan je od boljih ovu polusezonu, barem se trudi i trci za razliku od nekih, i tih par golova je i dosla kao nagrada za to. A itekako ima razlike igrati na krilu i iza napadaca, svako ko pomisli drugacije vara se.LegendKiller je napisao/la:Ja fakat ne kontam koliko vama vremena treba da skontate da je ovaj Honda propalitet od igraca i da njegova igra nema veze sa pozicijom. Na početku dao par nafakaskih golova i to je to. Nemojte biti smijesni sa time da igra krivu poziciju. Kriva pozicija bi bila ako bi se Honda stavi oda igra stopera,a ne ovako. Jel vi fakat mislite ako bi se Honda u formaciji pomjerio za 20 metara u lijevo da bi to od njega napravilo nekog igraca. Uostalom i u Japanu u zadnje vrijeme igra na istoj poziciji. Lik nam došao đaba i CSKA ga nije htjela, eto kakav je igrac.
Pipo bi treba početi forsirati ovu formaciju sa dva napadaca. ElS i Meenez,a zašto ne i Pazzo. Ja mislim da bi ElS i Pazzini bili odlican tandem u napadu. Pazini je sidras navlaci na sebe igrace a to bi ostavilo ElS više prostora. Na poziciji poluspica dati priliku Saponari jedno 5 tekmi da vidimo ima li potencijala u njemu ili ne. Iza polušpica trojka bi bila Monto - De Jong - Bonaventura. Od ove postave bi sigurno bilo nešto.
Ako Cerci dođe to će nam biti veliko pojačanje.
Bravo Milanist! Sve si dobro rekao.milanist je napisao/la:ajd ne mlati vise i ti bgt, cuj CSKA nije htio hondu, htjeli su jaraniko htjeli i ne samo oni nego jos veci klubovi ali on je izabrao Milan i dao obecanje. druga stvar i ovakav kakav je jedan je od boljih ovu polusezonu, barem se trudi i trci za razliku od nekih, i tih par golova je i dosla kao nagrada za to. A itekako ima razlike igrati na krilu i iza napadaca, svako ko pomisli drugacije vara se.LegendKiller je napisao/la:Ja fakat ne kontam koliko vama vremena treba da skontate da je ovaj Honda propalitet od igraca i da njegova igra nema veze sa pozicijom. Na početku dao par nafakaskih golova i to je to. Nemojte biti smijesni sa time da igra krivu poziciju. Kriva pozicija bi bila ako bi se Honda stavi oda igra stopera,a ne ovako. Jel vi fakat mislite ako bi se Honda u formaciji pomjerio za 20 metara u lijevo da bi to od njega napravilo nekog igraca. Uostalom i u Japanu u zadnje vrijeme igra na istoj poziciji. Lik nam došao đaba i CSKA ga nije htjela, eto kakav je igrac.
Pipo bi treba početi forsirati ovu formaciju sa dva napadaca. ElS i Meenez,a zašto ne i Pazzo. Ja mislim da bi ElS i Pazzini bili odlican tandem u napadu. Pazini je sidras navlaci na sebe igrace a to bi ostavilo ElS više prostora. Na poziciji poluspica dati priliku Saponari jedno 5 tekmi da vidimo ima li potencijala u njemu ili ne. Iza polušpica trojka bi bila Monto - De Jong - Bonaventura. Od ove postave bi sigurno bilo nešto.
Ako Cerci dođe to će nam biti veliko pojačanje.
Nebili nekoc da si ti jedno pola godine ili vise zagovarao povratak Albertazzia i govorio kako bi smo rijesili beka u narednih 10-tak godina, pa se taj i ne cuje, a sto se mene tice isto je i sa Saponarom, on je svoje odigrao u Milanu.
Tako daj da budemo malo realniji, a ne odmah pa u kost, ja ne pamtim dal si ti ikad naqpisao neki optimistican post na pdf-u Milana, uvijek se jedni te isti kritikuju.
Milan nije rame uz rame sa Napolijem, jer je Napoli igrachki dosta jachi. Jedini razlog zashto je borba za 3. mesto otvorena je taj shto je Napoli ove sezone jako losh u odbrani tj. redovno se deshavaju kiksevi i sve ono shto napad uradi - odbrana upropasti. Obashka shto se tim troshi i u Evropi, dok Sampa, Genoa, Lazio i Milan to ne chine.rope11 je napisao/la:Kako god, ovime bi i zvanicno postali prvi kandidati za to trece mjesto jer napokon imamo balansiranu ekipu koja bi u ovakvoj konkurenciji se trebala izdici iznad svih, sa naglaskom na "trebala" sto naravno nista ne garantira.![]()
Rame uz rame sa Napolijem, Inter malo ispod njih, a ove ekipe iz Genoe i Lazio se nece dugo zadrzati gore, predvidjam im da ce kad-tad krahirat.
Napoli ima dosta osicilacija od utakmice do utakmice. Romu su lagano rasuli, a protiv Milana nisu mogli meda.MaGiCa je napisao/la:Milan nije rame uz rame sa Napolijem, jer je Napoli igrachki dosta jachi. Jedini razlog zashto je borba za 3. mesto otvorena je taj shto je Napoli ove sezone jako losh u odbrani tj. redovno se deshavaju kiksevi i sve ono shto napad uradi - odbrana upropasti. Obashka shto se tim troshi i u Evropi, dok Sampa, Genoa, Lazio i Milan to ne chine.rope11 je napisao/la:Kako god, ovime bi i zvanicno postali prvi kandidati za to trece mjesto jer napokon imamo balansiranu ekipu koja bi u ovakvoj konkurenciji se trebala izdici iznad svih, sa naglaskom na "trebala" sto naravno nista ne garantira.![]()
Rame uz rame sa Napolijem, Inter malo ispod njih, a ove ekipe iz Genoe i Lazio se nece dugo zadrzati gore, predvidjam im da ce kad-tad krahirat.
Ali, da me ne razumesh pogreshno: podrzhavam jachanje ACMa, jer bez jakog Milana nema ni jake Serie A.
MaGiCa je napisao/la:Milan nije rame uz rame sa Napolijem, jer je Napoli igrachki dosta jachi. Jedini razlog zashto je borba za 3. mesto otvorena je taj shto je Napoli ove sezone jako losh u odbrani tj. redovno se deshavaju kiksevi i sve ono shto napad uradi - odbrana upropasti. Obashka shto se tim troshi i u Evropi, dok Sampa, Genoa, Lazio i Milan to ne chine.rope11 je napisao/la:Kako god, ovime bi i zvanicno postali prvi kandidati za to trece mjesto jer napokon imamo balansiranu ekipu koja bi u ovakvoj konkurenciji se trebala izdici iznad svih, sa naglaskom na "trebala" sto naravno nista ne garantira.![]()
Ali, da me ne razumesh pogreshno: podrzhavam jachanje ACMa, jer bez jakog Milana nema ni jake Serie A.
Hattrick123 je napisao/la:
ovo mi nije jasno koje jacanje??
znam ja na sta si ti mislio, ali to nije nikakvo jacanje i sa ovakim pojacanjima ne moze se biti konkurencija Juventusu.. pa pogledaj na sta nam ekipa lici pa suza suzu goniMaGiCa je napisao/la:Hattrick123 je napisao/la:
ovo mi nije jasno koje jacanje??
Cerci>Torres, IMHO.
Eto koje jachanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.