Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
http://www.sportvision.ba/202-catalog/# ... basketball" onclick="window.open(this.href);return false;JHam je napisao/la:Mogu li se gdje naci kakvi online katalozi s cijenama za ove nase prodavnice sportske opreme, konkretno me zanimaju kosarkaske patike, da ne idem sad u 10 radnji....Na sportlife stranici samo ona pocetna izgleda radi, basket i nema svoju, primasport isto ne vidjoh nesta korisno![]()
Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jokBelminM23 je napisao/la:http://www.sportvision.ba/202-catalog/# ... basketball" onclick="window.open(this.href);return false;JHam je napisao/la:Mogu li se gdje naci kakvi online katalozi s cijenama za ove nase prodavnice sportske opreme, konkretno me zanimaju kosarkaske patike, da ne idem sad u 10 radnji....Na sportlife stranici samo ona pocetna izgleda radi, basket i nema svoju, primasport isto ne vidjoh nesta korisno![]()
Ne znam, ali evo gledam na stranici gdje imaju sve radnje i ne vidim nigdje da pišu ove dvije što imaju kod nas u Doboju. Ali eto vidiš imaju dostavu, pa naruči si ako ti se šta sviđa i kad dođe, probaš, ako ne mogne, ko ih šiša, svejedno se pouzećem plaća.JHam je napisao/la: Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jok
Hvala tebi, al pogledat cu prvo kod nas ovu ponudu, mada ni njihova nije losa..BelminM23 je napisao/la:Ne znam, ali evo gledam na stranici gdje imaju sve radnje i ne vidim nigdje da pišu ove dvije što imaju kod nas u Doboju. Ali eto vidiš imaju dostavu, pa naruči si ako ti se šta sviđa i kad dođe, probaš, ako ne mogne, ko ih šiša, svejedno se pouzećem plaća.JHam je napisao/la: Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jok
sve zavisi od raspolozenja i vremena. Ja u godini prodjem sve nivoe. Ali kec ljeti je nestoToxicity je napisao/la:Kakve palme na glavi, kakve frizure..![]()
Kec majka svih frizura
Otiđi do SCC i ako ne nađeš si kapu obrij kafu sa Ekremom.Head je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu uzeti kakvu finu kapu, naravno bez onih ko u Huge i onih pilota, nego normalnu kapu
Kapa slabo ima i ja neki dan tražio i bgm slab izbor i za mene previše šaren, ja sam naso dobru u new yorkeruHead je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu uzeti kakvu finu kapu, naravno bez onih ko u Huge i onih pilota, nego normalnu kapu