upravo gore navedeno, napokon teski centar koji daje cvrstine pod kosem i prosiruje rotaciju, a veoma je vazno da ima i dobar sut za 3 jer moze razvlaciti protivnicku odbranu i opet davati prostora za ulaze koje napokon opet moze koristiti burellstorm_raider je napisao/la:Lijepo lijepo. Takodjer se slazem da je ovo odlican potez. Treba vidjeti u kakvoj je formi Ovcina, ali kakogod ja sam zadovoljan. Sad ce vjerujem i Zimicev rad ove sezone doci do izrazaja. Njemu ce biti lakse igrati, jer ce imati "pored sebe" jednog teskog centra. Takodjer Ovcina je veoma koristan i kod stvaranja blokova, a sut za tri poena mu je na nivou Ivanoviceg. Vidimo se u utorak.
Sto se tice Prasovica, sjecam ga se kao jednog od najtalentovanijih juniora Bosne. To je bila najjaca juniorska postava Bosne u poslije rata. (Pezo , Batina , Prasovic, Delibasic su igrali beka, iako je Danko bio i na playu). Nikad mi nije jasno bilo zasto je otisao iz Bosne, a nikada se nije vratio. Tada je imao nevjerovatan odraz, sjecam se jednog njegovog zakucavanja skoro s linije za slobodna bacanja u Ledenoj dvorani. Sut mu nije bio jaca strana, mada je kasnije poradio i na tome. Bio je i povrijedjen jedno vrijeme i nakon toga je jednostavno nestao. Volio bih ga vidjeti u dresu Bosne sto prije.
a sto se tice burella slazem se sa bosnasem da bi bilo bolje dovesti kompletnijeg beka, ali sta je tu je
moram napomenuti da je ovcini nudeno na pocetku sezone, ali on nije htjeo agazman duzi od 6 mjeseci, valjda je kontao da ce opet podice formu pa otici, ocigledno je sve propalo pa je prihvatio novu ponudu Bosne, ali ova je sada manja nego sto bi proporcionalno bila da ju je odmah prihvatio, kako god nama opet dobro je daje masu i iskustvo pod kosem, a postoji sansa da i duze ostane
a sto se prasovica tice on ima jednu naviku koja nepristoji jednom profesionalnom igracu zato nije nikada zaigrao u ozbiljnijem klubu
rz88 zapanjuje tvoja mrzna prema glavnom gradu, a za informaciju ekipe se uvjek grade na kombinaciji mladosti i iskustva