Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- BluesForever
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako kada se uslikam preko web kamere sa kompa neće da mi otvori sliku,samo ona bijela ikona.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Kako da obrisem ovu gore historiju pretrazivanja ?
Ovo sto je dole gdje je "sportsport" mogu da obrisem, a ne znam kako ovo iznad ?
Ne znam ni kako sam dosao do ovog gore, mozda google acc ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da, trebalo bi da su ti to historije sa drugih uređaja na kojima si negdje registrovao sa google accountom (vjerovatno si ušao na gmail).Elegant je napisao/la:
Kako da obrisem ovu gore historiju pretrazivanja ?
Ovo sto je dole gdje je "sportsport" mogu da obrisem, a ne znam kako ovo iznad ?
Ne znam ni kako sam dosao do ovog gore, mozda google acc ?
Mislim da se to briše tako što obrišeš historije na svim tim drugim uređajima (laptopima, kompjuterima, tabletima il šta već imaš).
Pokušaj
Mislim da nisam nista preko telefona radio, sve sam pobrisao ali nije ovo nestalo.
Ne znam do cega je.
Ne znam do cega je.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u settings, pod show advanced settings, privacy, cekiraj prvu, drugu, trecu i petu stavku. Idi iznad clear browsing data.
Zatvori Chrome, zatim skini Ccleaner, pod Applications - Chrome cekiraj saved from information i saved paswords. Klik na Analyze te Run Cleaner.. Kada zavrsis, ponovo odcekiraj date stavke.
Zatvori Chrome, zatim skini Ccleaner, pod Applications - Chrome cekiraj saved from information i saved paswords. Klik na Analyze te Run Cleaner.. Kada zavrsis, ponovo odcekiraj date stavke.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Fakat ne znam sta je u pitanju.
Da li si probao obrisati Google Chrome,pa ponovo instalirati?Elegant je napisao/la:Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Onda ovako, otvori chrome, settings, pod advanced settings klik na reset settings..Elegant je napisao/la:Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
1946
- moustapha
- Kontakt:
Odkad znam za sebe desktop kompjuter i laptop drzim u sleep modu. Ponekad, jednom mjesecno uradim restart cisto da se ocisti nakupljeno sranje u RAM memoriji.Head je napisao/la:Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
#divovi
Ja nisam ni primijetio da mi je laptop non stop u sleep modu, navecer gledam neki film i tako zaspim, on se sam nekamo prebaci u sleep mode, ujutro upalim i opet ako ne koristim on ide na sleep mode, tako da mi je rijetko kad ugasen 
Mia San Mia
- Illmatic09
- Kontakt:
Evo jedan interesantan clanak o tome.Head je napisao/la:Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
http://www.howtogeek.com/79865/xp-enabl ... bernation/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na stranici dnevnik.hr mi ovo izbaciva stalno
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koji antivirus koristis? Ako je avast, moguce da ti je ukljucen avast online security.. Provjeri tako sto udjes u chrome, settings, extensions...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest uključen.OnlyUnited je napisao/la:Koji antivirus koristis? Ako je avast, moguce da ti je ukljucen avast online security.. Provjeri tako sto udjes u chrome, settings, extensions...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam radio sistem na svom compu duze od godinu dana. Aj da oborim sistem,dodjem do kraja i nemam neta:-) Ponpvim i opet isto:-(XP je inace.Gdje radim gresku? Hvala unaprijed...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u device manager i uslikaj. Vjerovatno ti treba update za mreznu karticu... Kod tebe je integrisana, znaci ili da ubacis zasebnu pa to odradis ili uzmes podatke o mreznoj (preko everesta, ili dr programa), skines update na drugom racunaru, prebacis na svoj komp, instaliras, restart, pozna ti mreznu i to je to.
Eo sad gledam konekciju. Device missing. Znaci fakat je ne vidi uopšte:-(
Jedino sto sam nasao u Device menageru je da je Mrezna: "1394 Net adapter". Evo trazim po netu vec sat vremena update za nju ali je nigdje nema. Imas li ti kakav shortcut za nalazenje istogOnlyUnited je napisao/la:Udji u device manager i uslikaj. Vjerovatno ti treba update za mreznu karticu... Kod tebe je integrisana, znaci ili da ubacis zasebnu pa to odradis ili uzmes podatke o mreznoj (preko everesta, ili dr programa), skines update na drugom racunaru, prebacis na svoj komp, instaliras, restart, pozna ti mreznu i to je to.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini everest na drugom kompu/laptopu... Prebacis ga na usb, pa na taj pc. Zatim, nadjes pun naziv mrezne, te skines intalacioni file. Ponovo preko usb-a prebacis na pc, te instal.krmpotich je napisao/la:Jedino sto sam nasao u Device menageru je da je Mrezna: "1394 Net adapter". Evo trazim po netu vec sat vremena update za nju ali je nigdje nema. Imas li ti kakav shortcut za nalazenje istogOnlyUnited je napisao/la:Udji u device manager i uslikaj. Vjerovatno ti treba update za mreznu karticu... Kod tebe je integrisana, znaci ili da ubacis zasebnu pa to odradis ili uzmes podatke o mreznoj (preko everesta, ili dr programa), skines update na drugom racunaru, prebacis na svoj komp, instaliras, restart, pozna ti mreznu i to je to.
Taj 1934 Net... nije naziv mrezne...
Primjer

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, soxx i 32 gosta.