Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Danas, 18:44:23 Da li ti odgovara ista od ovoga
New High Density 1GB PC3200 DDR400 400Mhz 184pin Desktop memory Ram 2.5V
1GB (1x1GB) DDR2 PC2-5300 667MHz Laptop (SODIMM) Memory RAM KIT 200-pin
Intel Pentium D 945 3.4GHZ LGA775 SL9QB SL9QQ Presler CPU Dual-Core w/Grease
Intel Core 2 Duo T7200 2 GHz SL9SF LF80537T7200 Dual-Core CPU Processor
Modbo 5.0
mozel ovo podrzat jake igrice fifu nba itd
New High Density 1GB PC3200 DDR400 400Mhz 184pin Desktop memory Ram 2.5V
1GB (1x1GB) DDR2 PC2-5300 667MHz Laptop (SODIMM) Memory RAM KIT 200-pin
Intel Pentium D 945 3.4GHZ LGA775 SL9QB SL9QQ Presler CPU Dual-Core w/Grease
Intel Core 2 Duo T7200 2 GHz SL9SF LF80537T7200 Dual-Core CPU Processor
Modbo 5.0
mozel ovo podrzat jake igrice fifu nba itd
Jaran mi ima ps2 al je spojen na hardisk na koji idu igrice. Imteresuje me kako sad da prebacim igricu da bi radila mu. Sutra mu treba, ic uradit a ako je neko vec radio tako nesto neka napise da ne gubim mnogo vremena.
Jel samo skinem igricu za ps2 il moram neki program i stosta jos
Jel samo skinem igricu za ps2 il moram neki program i stosta jos
- OnlyUnited
- Kontakt:
Treba ti .iso image (može i neki drugi format...), program za prženje i naravno prazan DVD.
Kao prvo treba skinuti program, možeš probati sa besplatnim CDBurnerXP-om.
Nakon toga ga instaliraš i pokreneš, pronađeš opciju za snimanje image filea na DVD, pronađeš gdje je na kompu spremljen image file, otvoriš ga, ubaciš DVD i prži!
Napomena: ako možeš, smanji brzinu snimanja na najmanje (2X ili 4X, ovisno o tome što ti je ponuđeno)
Nakon toga ga instaliraš i pokreneš, pronađeš opciju za snimanje image filea na DVD, pronađeš gdje je na kompu spremljen image file, otvoriš ga, ubaciš DVD i prži!
Napomena: ako možeš, smanji brzinu snimanja na najmanje (2X ili 4X, ovisno o tome što ti je ponuđeno)
- Ed Woodward for Prime Minister !
Uopste ne ide igrica na dvd nego direkt na harddisk i kad upalim ps pise ki koje igrice imam na hd. Mislim tak mi je pricao nisamm jos isao da vidimOnlyUnited je napisao/la:Treba ti .iso image (može i neki drugi format...), program za prženje i naravno prazan DVD.
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Interista02
- Kontakt:
Vjerovatno je bilo već hiljadu puta, ali molim vas da mi pomognete sa onim reklamama koje obično dođu uz instaliranje onog g0vneta Jave. Bio bih do neba zahvalan....
- BluesForever
- Kontakt:
Kako kada se uslikam preko web kamere sa kompa neće da mi otvori sliku,samo ona bijela ikona.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Kako da obrisem ovu gore historiju pretrazivanja ?
Ovo sto je dole gdje je "sportsport" mogu da obrisem, a ne znam kako ovo iznad ?
Ne znam ni kako sam dosao do ovog gore, mozda google acc ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da, trebalo bi da su ti to historije sa drugih uređaja na kojima si negdje registrovao sa google accountom (vjerovatno si ušao na gmail).Elegant je napisao/la:
Kako da obrisem ovu gore historiju pretrazivanja ?
Ovo sto je dole gdje je "sportsport" mogu da obrisem, a ne znam kako ovo iznad ?
Ne znam ni kako sam dosao do ovog gore, mozda google acc ?
Mislim da se to briše tako što obrišeš historije na svim tim drugim uređajima (laptopima, kompjuterima, tabletima il šta već imaš).
Pokušaj
Mislim da nisam nista preko telefona radio, sve sam pobrisao ali nije ovo nestalo.
Ne znam do cega je.
Ne znam do cega je.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u settings, pod show advanced settings, privacy, cekiraj prvu, drugu, trecu i petu stavku. Idi iznad clear browsing data.
Zatvori Chrome, zatim skini Ccleaner, pod Applications - Chrome cekiraj saved from information i saved paswords. Klik na Analyze te Run Cleaner.. Kada zavrsis, ponovo odcekiraj date stavke.
Zatvori Chrome, zatim skini Ccleaner, pod Applications - Chrome cekiraj saved from information i saved paswords. Klik na Analyze te Run Cleaner.. Kada zavrsis, ponovo odcekiraj date stavke.
Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Fakat ne znam sta je u pitanju.
Da li si probao obrisati Google Chrome,pa ponovo instalirati?Elegant je napisao/la:Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Onda ovako, otvori chrome, settings, pod advanced settings klik na reset settings..Elegant je napisao/la:Uradio sam to i pokusao sa CCleaner-om idalje stoji nije se obrisalo.
Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
1946
- moustapha
- Kontakt:
Odkad znam za sebe desktop kompjuter i laptop drzim u sleep modu. Ponekad, jednom mjesecno uradim restart cisto da se ocisti nakupljeno sranje u RAM memoriji.Head je napisao/la:Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
#divovi
Ja nisam ni primijetio da mi je laptop non stop u sleep modu, navecer gledam neki film i tako zaspim, on se sam nekamo prebaci u sleep mode, ujutro upalim i opet ako ne koristim on ide na sleep mode, tako da mi je rijetko kad ugasen 
Mia San Mia
- Illmatic09
- Kontakt:
Evo jedan interesantan clanak o tome.Head je napisao/la:Je li preporucljivo nocu kompijuter drzati u sleep modu, da li uslijed nestanka struje moze nesto da se zajebe i je li primjetno vise trosi struju nego kad je normalno ugasen, nekad me nervira kad moram cekati minut, dva po paljenju racunara sve one zaebancije da mi iskoce.
http://www.howtogeek.com/79865/xp-enabl ... bernation/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na stranici dnevnik.hr mi ovo izbaciva stalno
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koji antivirus koristis? Ako je avast, moguce da ti je ukljucen avast online security.. Provjeri tako sto udjes u chrome, settings, extensions...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.