Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lillard
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la Lillard » 01 jan 2015, 14:41

Al sto me zivcira, sa curama za stolom i dodje mi par njih st ose odvalilo nakon pola sata i pocne me grlit i ljubit.. O yebo vas zivot. Toliko sam sansi imao nocas, a nista :(
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jan 2015, 14:41

Tribalian je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Mnogo je bolji osjećaj kad se uveče stučeš vuljom umjesto alkoholom :mrgreen:
:salut:

To jeste, ali tesko je izbeci alkohol na doceku, ja sam se fokusirao sinoc na samo jedno pice, i opet me jutros bolela glava, ali nista sto jedan kafetin nije mogao da resi. Ali sad cu uksnicu da zalozim , istog momenta. :mrgreen:
Razlika je ogromna. Danas se probudio kao čigra dok je većina još uvijek povraćala i držala se za glavu. Da ne govorim da smo se sinoć oko ponoći već podijelili. Oni koji piju su otišli po sobama da "spavaju", a mi "ostalI", završili veće u suzama od smijeha :mrgreen:

I ja sam jedva izbjegao. Nekolicina ih se kao naljutila jer nisam htio da pijem, ali demantovali su sami sebe netom :mrgreen:
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 jan 2015, 14:44

Consigliere je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sta sam pretpostavio to se na kraju i desilo.
Odvalio se prije 12,a probudio prije 10.
:urnebes:

Sva planirana kultura pada u vodu cim pomirises alkohol.... znam kako je :mrgreen:

Ma najgore je sto nakon nekog vremena prestanes bit svjestan koliko ustvari pijes.
Vec samo sipas i saljevas,sve do onog momenta kad shvatis da si pijan ko majka.
Jos ja ne pijem osim u nekim posebnim prilikama,zadnji put se napio 1.augusta na svadbi i eto sinoc.
Al zato kad se napijem,ubijem se skroz.
Na toj pomenutoj svadbi zaspo jbt. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jan 2015, 14:46

Džoni sad lagano neka čorbica a la bosanski lonac, sa mnogo sirćeta, ono kad je gledaš kontaš ni pas je ne bi okusio, ali i mumija bi nakon nje oživila
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jan 2015, 14:47

Sveti je napisao/la:
Razlika je ogromna. Danas se probudio kao čigra dok je većina još uvijek povraćala i držala se za glavu. Da ne govorim da smo se sinoć oko ponoći već podijelili. Oni koji piju su otišli po sobama da "spavaju", a mi "ostalI", završili veće u suzama od smijeha :mrgreen:

I ja sam jedva izbjegao. Nekolicina ih se kao naljutila jer nisam htio da pijem, ali demantovali su sami sebe netom :mrgreen:
Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.

Ali kontam nesto sad, ja sam najcrnja pijanstva imao kad mi se nakaci neka promoterka sa tekilom , uglavnom to bude neka mnogo dobra riba a i zaludjuje dobro i onda kao da ja ispadnem ne znam sta pred njom , krenem da joj unistavam one epruvete jednu po jednu dok ne skapiram da se ni sopstvenog imena i adrese ne secam...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 jan 2015, 14:48

Virtu4l je napisao/la:Džoni sad lagano neka čorbica a la bosanski lonac, sa mnogo sirćeta, ono kad je gledaš kontaš ni pas je ne bi okusio, ali i mumija bi nakon nje oživila

Ma evo gledam Manchester-Stoke,pa jos uvijek nisam povratio. :mrgreen:
Ma dobar sam ja s tim mahmurlucima,i danas sam ok nikakvih problema,osim sto sam se probudio polupijan.
Al vec sam bio i na kafi i tako te akcije.
Vinjak majka.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jan 2015, 14:51

Tribalian je napisao/la: Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.

Ali kontam nesto sad, ja sam najcrnja pijanstva imao kad mi se nakaci neka promoterka sa tekilom , uglavnom to bude neka mnogo dobra riba a i zaludjuje dobro i onda kao da ja ispadnem ne znam sta pred njom , krenem da joj unistavam one epruvete jednu po jednu dok ne skapiram da se ni sopstvenog imena i adrese ne secam...

Yebeš mu mater kad skontaš da su zato tu, da raju navedu da se unište a njima napune džepove, bude čovjeku kasnije žao :mrgreen:

Sjećam se u pashi u živinicama ljetos su nas opsjedale te ribe. Pa ako kažeš da ne želiš, ona te 'ladno pita, pa mogu li ja jedan uzet :urnebes:

A yebiga, nije cool da ispadneš papak i ne platiš ribi piće :mrgreen:
naprijed rejal

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jan 2015, 14:55

Sveti je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.

Yebeš mu mater kad skontaš da su zato tu, da raju navedu da se unište a njima napune džepove, bude čovjeku kasnije žao :mrgreen:

Sjećam se u pashi u živinicama ljetos su nas opsjedale te ribe. Pa ako kažeš da ne želiš, ona te 'ladno pita, pa mogu li ja jedan uzet :urnebes:
T
A yebiga, nije cool da ispadneš papak i ne platiš ribi piće :mrgreen:
ako jednom nas 5 jedna sto promovira Heineken molila 30min da narucimo Heineken, mala nam nasla najbolje mjesto u klubu i sve da bi mi onda narucili Karlovacko :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jan 2015, 15:01

Život mi je mnogo ljepši otkako ne konzumiram alkohol. A prije Non-stop problemi i trzavice. Stroga gospoda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 jan 2015, 15:04

Spustio sam svoja očekivanja i izvrsno sam se proveo. Nisam previše popio, ali opet me glava boli, yebi ga
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jan 2015, 15:07

Sveti je napisao/la:

Znaci da postoji globalni princip njihovog poslovanja :urnebes: kako sam to zaboravio :urnebes: svaka cast hahahaha a yebo te gde se toga seti. :urnebes: A da vidis moj ortak ocajnik sta je uradio, pre jedno 7-8 godina kad su te promoterke dejstvovale skoro na svakom mestu koje radi u nocnom terminu , pridje nam riba i nudi tekilu kad cujes coveka " Ja cu da kupim sve to ako mi obecas da ces da sedis sa nama celo vece da pijemo zajedno " :shock: sekund nije prosao kad cujes ovu " ajde, moze" :o sede riba sa nama , ja se pravim blesav , glupo mi da joj ja prosipam price a ovog to kostalo 50-60 eura ( 100 dinara bila jedna tad , a na onom sra*u ih ima oko 50-tak) , ovaj treci sto je bio sa nama isto zeva okolo pravi se dlu , a ovaj ponosni vlasnik 50 epruveta tekile je zapitkuje za koga navija , gde izlazi kad ne radi, prica kako uvodi klimu za 10 dana cim mu uplate neke pare iz inostranstva :facepalm: posle 45 minuta riba ode , yebes dogovor, ovaj je smorio za sve pare :facepalm:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jan 2015, 15:11

a ne serri :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakav otac ahhahah

Ja donekle i razumijem ako uzmeš te epruvete iz zayebancije ili eto, spopada te neka ždroka pa ajde da ju skineš s qrca, ali kad vidim da ima bilmeza koji fakat misle da su te ribe bacile oko na njih i da će ih dotična, ukoliko kupe više epruveta, više da gotivi, pa se onda uhlupaju radi lažnih ideala, a ljepuškaste bezobraznice uzmu proviziju ni krive ni dužne :urnebes:
naprijed rejal

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jan 2015, 15:18

Sveti je napisao/la:
Ja donekle i razumijem ako uzmeš te epruvete iz zayebancije ili eto, spopada te neka ždroka pa ajde da ju skineš s qrca, ali kad vidim da ima bilmeza koji fakat misle da su te ribe bacile oko na njih i da će ih dotična, ukoliko kupe više epruveta, više da gotivi, pa se onda uhlupaju radi lažnih ideala, a ljepuškaste bezobraznice uzmu proviziju ni krive ni dužne :urnebes:
Tako razmislja velika vecina onih koji svoju srecu vrebaju u nocnim klubovima, splavovima i slicno. :mrgreen: Ako objektivno razmotris tu situaciju i sve sagledas realno shvatices da su neuporedivo vece sanse da partnerku za vezu ili sex nadjes preko dana na mestima tipa fakultet, skola, posao , market, park... nego uvece dok se doticne provode. Klub sa najvise clanova na ovim prostorima ti je klub onih koji su u vecernjim izlascima ostajali suva qrca. :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jan 2015, 15:24

Tribalian je napisao/la: Tako razmislja velika vecina onih koji svoju srecu vrebaju u nocnim klubovima, splavovima i slicno. :mrgreen: Ako objektivno razmotris tu situaciju i sve sagledas realno shvatices da su neuporedivo vece sanse da partnerku za vezu ili sex nadjes preko dana na mestima tipa fakultet, skola, posao , market, park... nego uvece dok se doticne provode. Klub sa najvise clanova na ovim prostorima ti je klub onih koji su u vecernjim izlascima ostajali suva qrca. :mrgreen:
Upravo tako. Osim naravno ako ne naletiš na neku nimfu kojoj je glavni cilj da obori opštinski rekord u broju partnera za jednu noć. :mrgreen:

Realno, ako spadneš na to da ti je prvi korak ka bilo kakvom odnosu sa ženskom osobom, plaćanje ili slanje pića sa jedne strane kluba na drugi, onda i ne zaslužuješ više od toga što ti epruvetašice ponude :mrgreen:
naprijed rejal

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 jan 2015, 15:32

u 10 ko tena ybg, nije mi to bio plan, poslije toga nisam ni kap alkohola popio
Jeger je majka i otac :tokralju: :tokralju:

Sretna nova svim forumašima :njanjanja:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jan 2015, 15:41

Yebo ga hljeb i alkohol

Sretna Nova btw
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Nova Godina

Post Postao/la Goalgetter » 01 jan 2015, 16:22

Mahmurluk je najmanji problem, ne mogu od jutros nikako vrata okrenuti zbog propuha.

Inace moze se reci uspjesno proslavljena NG. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jan 2015, 16:24

Jao omladine i kronera :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 jan 2015, 16:25

Sretna nova ljudi. :)
Odem prvo do diskoteke u kojoj i nije bio neki provod i onda extra provod u stanu kod prijatelja.
Legne nas 13 u nekih brat-bratu 12 kvadrata. :lol:
Naravno , deblji kraj sam izvukao ja , sa jednom curom sjedio na fotelji , pa legla na mene , ukočila mi pola tijela. :mrgreen:
Ja idiot joj dopuštao da leži na meni 2 sata i onda sam je simply zbacio sa sebe. :mrgreen:
Ali na stranu sve , do sada najbolja nova godina. :tokralju:
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 01 jan 2015, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 01 jan 2015, 16:26

Ja sam Bogu zahvalan što sam i pored svega što se sinoć izdešavalo ostao živ. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bhfanatik, Faraon iz Visokog i 5 gostiju.