Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
Al sto me zivcira, sa curama za stolom i dodje mi par njih st ose odvalilo nakon pola sata i pocne me grlit i ljubit.. O yebo vas zivot. Toliko sam sansi imao nocas, a nista 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Razlika je ogromna. Danas se probudio kao čigra dok je većina još uvijek povraćala i držala se za glavu. Da ne govorim da smo se sinoć oko ponoći već podijelili. Oni koji piju su otišli po sobama da "spavaju", a mi "ostalI", završili veće u suzama od smijehaTribalian je napisao/la:Sveti je napisao/la:Mnogo je bolji osjećaj kad se uveče stučeš vuljom umjesto alkoholom![]()
To jeste, ali tesko je izbeci alkohol na doceku, ja sam se fokusirao sinoc na samo jedno pice, i opet me jutros bolela glava, ali nista sto jedan kafetin nije mogao da resi. Ali sad cu uksnicu da zalozim , istog momenta.
I ja sam jedva izbjegao. Nekolicina ih se kao naljutila jer nisam htio da pijem, ali demantovali su sami sebe netom
naprijed rejal
Consigliere je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Sta sam pretpostavio to se na kraju i desilo.
Odvalio se prije 12,a probudio prije 10.![]()
Sva planirana kultura pada u vodu cim pomirises alkohol.... znam kako je
Ma najgore je sto nakon nekog vremena prestanes bit svjestan koliko ustvari pijes.
Vec samo sipas i saljevas,sve do onog momenta kad shvatis da si pijan ko majka.
Jos ja ne pijem osim u nekim posebnim prilikama,zadnji put se napio 1.augusta na svadbi i eto sinoc.
Al zato kad se napijem,ubijem se skroz.
Na toj pomenutoj svadbi zaspo jbt.
Džoni sad lagano neka čorbica a la bosanski lonac, sa mnogo sirćeta, ono kad je gledaš kontaš ni pas je ne bi okusio, ali i mumija bi nakon nje oživila
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.Sveti je napisao/la:
Razlika je ogromna. Danas se probudio kao čigra dok je većina još uvijek povraćala i držala se za glavu. Da ne govorim da smo se sinoć oko ponoći već podijelili. Oni koji piju su otišli po sobama da "spavaju", a mi "ostalI", završili veće u suzama od smijeha![]()
I ja sam jedva izbjegao. Nekolicina ih se kao naljutila jer nisam htio da pijem, ali demantovali su sami sebe netom
Ali kontam nesto sad, ja sam najcrnja pijanstva imao kad mi se nakaci neka promoterka sa tekilom , uglavnom to bude neka mnogo dobra riba a i zaludjuje dobro i onda kao da ja ispadnem ne znam sta pred njom , krenem da joj unistavam one epruvete jednu po jednu dok ne skapiram da se ni sopstvenog imena i adrese ne secam...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Virtu4l je napisao/la:Džoni sad lagano neka čorbica a la bosanski lonac, sa mnogo sirćeta, ono kad je gledaš kontaš ni pas je ne bi okusio, ali i mumija bi nakon nje oživila
Ma evo gledam Manchester-Stoke,pa jos uvijek nisam povratio.
Ma dobar sam ja s tim mahmurlucima,i danas sam ok nikakvih problema,osim sto sam se probudio polupijan.
Al vec sam bio i na kafi i tako te akcije.
Vinjak majka.
Tribalian je napisao/la: Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.
Ali kontam nesto sad, ja sam najcrnja pijanstva imao kad mi se nakaci neka promoterka sa tekilom , uglavnom to bude neka mnogo dobra riba a i zaludjuje dobro i onda kao da ja ispadnem ne znam sta pred njom , krenem da joj unistavam one epruvete jednu po jednu dok ne skapiram da se ni sopstvenog imena i adrese ne secam...
Yebeš mu mater kad skontaš da su zato tu, da raju navedu da se unište a njima napune džepove, bude čovjeku kasnije žao
Sjećam se u pashi u živinicama ljetos su nas opsjedale te ribe. Pa ako kažeš da ne želiš, ona te 'ladno pita, pa mogu li ja jedan uzet
A yebiga, nije cool da ispadneš papak i ne platiš ribi piće
naprijed rejal
ako jednom nas 5 jedna sto promovira Heineken molila 30min da narucimo Heineken, mala nam nasla najbolje mjesto u klubu i sve da bi mi onda narucili KarlovackoSveti je napisao/la:Tribalian je napisao/la: Ja sam alkohol sveo na par vrsta piva , smirnoff , jack i to je to uglavnom. Sto se nelegalnih supstanci tice , tu moze samo botanika, sa ovim ostalim zayebancijama sam se pozdravio ima vec 5 godina.
Ali kontam nesto sad, ja sam najcrnja pijanstva imao kad mi se nakaci neka promoterka sa tekilom , uglavnom to bude neka mnogo dobra riba a i zaludjuje dobro i onda kao da ja ispadnem ne znam sta pred njom , krenem da joj unistavam one epruvete jednu po jednu dok ne skapiram da se ni sopstvenog imena i adrese ne secam...![]()
Yebeš mu mater kad skontaš da su zato tu, da raju navedu da se unište a njima napune džepove, bude čovjeku kasnije žao![]()
Sjećam se u pashi u živinicama ljetos su nas opsjedale te ribe. Pa ako kažeš da ne želiš, ona te 'ladno pita, pa mogu li ja jedan uzet![]()
T
A yebiga, nije cool da ispadneš papak i ne platiš ribi piće
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Život mi je mnogo ljepši otkako ne konzumiram alkohol. A prije Non-stop problemi i trzavice. Stroga gospoda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Spustio sam svoja očekivanja i izvrsno sam se proveo. Nisam previše popio, ali opet me glava boli, yebi ga
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sveti je napisao/la:
Sjećam se u pashi u živinicama ljetos su nas opsjedale te ribe. Pa ako kažeš da ne želiš, ona te 'ladno pita, pa mogu li ja jedan uzet![]()
Znaci da postoji globalni princip njihovog poslovanja
a ne serri
Kakav otac ahhahah
Ja donekle i razumijem ako uzmeš te epruvete iz zayebancije ili eto, spopada te neka ždroka pa ajde da ju skineš s qrca, ali kad vidim da ima bilmeza koji fakat misle da su te ribe bacile oko na njih i da će ih dotična, ukoliko kupe više epruveta, više da gotivi, pa se onda uhlupaju radi lažnih ideala, a ljepuškaste bezobraznice uzmu proviziju ni krive ni dužne
Ja donekle i razumijem ako uzmeš te epruvete iz zayebancije ili eto, spopada te neka ždroka pa ajde da ju skineš s qrca, ali kad vidim da ima bilmeza koji fakat misle da su te ribe bacile oko na njih i da će ih dotična, ukoliko kupe više epruveta, više da gotivi, pa se onda uhlupaju radi lažnih ideala, a ljepuškaste bezobraznice uzmu proviziju ni krive ni dužne
naprijed rejal
Tako razmislja velika vecina onih koji svoju srecu vrebaju u nocnim klubovima, splavovima i slicno.Sveti je napisao/la:
Upravo tako. Osim naravno ako ne naletiš na neku nimfu kojoj je glavni cilj da obori opštinski rekord u broju partnera za jednu noć.Tribalian je napisao/la: Tako razmislja velika vecina onih koji svoju srecu vrebaju u nocnim klubovima, splavovima i slicno.Ako objektivno razmotris tu situaciju i sve sagledas realno shvatices da su neuporedivo vece sanse da partnerku za vezu ili sex nadjes preko dana na mestima tipa fakultet, skola, posao , market, park... nego uvece dok se doticne provode. Klub sa najvise clanova na ovim prostorima ti je klub onih koji su u vecernjim izlascima ostajali suva qrca.
Realno, ako spadneš na to da ti je prvi korak ka bilo kakvom odnosu sa ženskom osobom, plaćanje ili slanje pića sa jedne strane kluba na drugi, onda i ne zaslužuješ više od toga što ti epruvetašice ponude
naprijed rejal
u 10 ko tena ybg, nije mi to bio plan, poslije toga nisam ni kap alkohola popio
Jeger je majka i otac
Sretna nova svim forumašima
Jeger je majka i otac
Sretna nova svim forumašima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Yebo ga hljeb i alkohol
Sretna Nova btw
Sretna Nova btw
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Nova Godina
Mahmurluk je najmanji problem, ne mogu od jutros nikako vrata okrenuti zbog propuha.
Inace moze se reci uspjesno proslavljena NG.
Inace moze se reci uspjesno proslavljena NG.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jao omladine i kronera 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sretna nova ljudi. 
Odem prvo do diskoteke u kojoj i nije bio neki provod i onda extra provod u stanu kod prijatelja.
Legne nas 13 u nekih brat-bratu 12 kvadrata.
Naravno , deblji kraj sam izvukao ja , sa jednom curom sjedio na fotelji , pa legla na mene , ukočila mi pola tijela.
Ja idiot joj dopuštao da leži na meni 2 sata i onda sam je simply zbacio sa sebe.
Ali na stranu sve , do sada najbolja nova godina.
Odem prvo do diskoteke u kojoj i nije bio neki provod i onda extra provod u stanu kod prijatelja.
Legne nas 13 u nekih brat-bratu 12 kvadrata.
Naravno , deblji kraj sam izvukao ja , sa jednom curom sjedio na fotelji , pa legla na mene , ukočila mi pola tijela.
Ja idiot joj dopuštao da leži na meni 2 sata i onda sam je simply zbacio sa sebe.
Ali na stranu sve , do sada najbolja nova godina.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 01 jan 2015, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja sam Bogu zahvalan što sam i pored svega što se sinoć izdešavalo ostao živ. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.