Pa pitaj ih da li primaju na određenolegenda reala je napisao/la:ja samo hoću desetak dana, da mogu ispratiti novogodišnju turneju, boxing day i sl. dobro trebalo bi mi i koji dan za ovo SP u rukometu![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
ti mene zajebavašDukeOfWellington je napisao/la:Pa pitaj ih da li primaju na određenolegenda reala je napisao/la:ja samo hoću desetak dana, da mogu ispratiti novogodišnju turneju, boxing day i sl. dobro trebalo bi mi i koji dan za ovo SP u rukometu![]()
A možeš i u federalni Dom naroda.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Malo komentarišemo zbilju u kantonu 5legenda reala je napisao/la: ti mene zajebavaš
- legenda reala
- Kontakt:
aha, jbg lik se izjasnio ko Hrvat i sad ide u Dom naroda kao predstavnik HrvataDukeOfWellington je napisao/la:Malo komentarišemo zbilju u kantonu 5legenda reala je napisao/la: ti mene zajebavaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma to je cirkus jedan, ali to se dešava kad tako trivijalna stvar kao izjašnjavanje određuje da li možeš biti na nekoj funkciji ili ne.
@vedator...
Neka si odradio upload ovoga, ne dolazim 15 minuta sebi od smijeha zbog amatera sa BHT i ostalih "televizija". Pazi lavova, još potpisali montažu na radnika televizije.
Montaža se odnosila na kompletan prilog, ne samo na dio za Nurkića, bilo je i ostalih vijesti 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razmišljam da se zatvorim na mjesec dana u kuću.
Sretna vam Nova forumaši. Meni 5 na forumu ako se ne varam.
Sretna vam Nova forumaši. Meni 5 na forumu ako se ne varam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Do sutra. Baš ću se odmoriti.filip13 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:jeste svi slobodni do ponedeljka
ja do utorka
Incidenti otkazani zbog vemenskih prilika.hilmo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, kako javlja TVSA u protekla 24 sata ni jedan incident, e ako je ovo tačno, sarajlije moje a i gosti SVAKA ČAST.![]()
![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kako su glupi ovi dani poslije nove 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
prvi kao da i ne postoji , ne znas ni kako ti prodje nit ista. Svi pogubljeni nesto u vremenu i prostorufilip13 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Kako su glupi ovi dani poslije nove
istina,osobito prvi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesam li ja jedini koji bas al bas nema nikakvih emocija oko obiljezavanja nove godine?? Meni i jucer a i danas dan ko i ostali...Ranije mi je to ko nesto i predstavljalo, al zadnje 2 3 godine mi totalno svejedno..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
gdje ću znat, čitav dan mahmuran, samo gledam gdje glavu spustiti
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
bulbasor je napisao/la:Jesam li ja jedini koji bas al bas nema nikakvih emocija oko obiljezavanja nove godine?? Meni i jucer a i danas dan ko i ostali...Ranije mi je to ko nesto i predstavljalo, al zadnje 2 3 godine mi totalno svejedno..
isti sam
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisi jedini.bulbasor je napisao/la:Jesam li ja jedini koji bas al bas nema nikakvih emocija oko obiljezavanja nove godine?? Meni i jucer a i danas dan ko i ostali...Ranije mi je to ko nesto i predstavljalo, al zadnje 2 3 godine mi totalno svejedno..
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
me toofilip13 je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Jesam li ja jedini koji bas al bas nema nikakvih emocija oko obiljezavanja nove godine?? Meni i jucer a i danas dan ko i ostali...Ranije mi je to ko nesto i predstavljalo, al zadnje 2 3 godine mi totalno svejedno..
isti sam
Drago mi je samo zato što ne radim dva dana
@samo_lijevo
Allahati šta predstavlja ona TV ViNet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.