FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 10:55

Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji :)
Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca... :?:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 28 mar 2010, 11:02

& je napisao/la:
kinone je napisao/la:
adisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.

Rezime: Kakva liga takav i lider na tabeli, navijaci sa juga svaka chast:)
znaci ti hoces da kazes da je zeljo slučajno 7 utakmica bez poraza :roll:
Svi to kazemo .... niste zasluzili da nas pobjedite mozete pricati sta god hocete .....
ok mozete vi misliti i pricati sta hocete, a jedina istina u ovome svemu je TABELA i rezultati.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 28 mar 2010, 11:06

Ovi sto su nezadovoljni, i sto su ocekivali vise od igre. Sjetite se da je ovo 6.(sesta) utakmica u 3(tri) sedmice, od toga 5 pobjeda i jedna nerijesena... I svaka od ovih 6 utakmica je imala jako vaznu ulogu kako za prvenstvo tako i za KUP (zelimo duplu krunu)... Sta sad desilo se da utakmicu u kojoj padamo od umora (uz to los teren - kisa) prenosi BHTV i odjednom Zeljo los, Zeljo nevalja... I pored ne tako dobre igre mi pobjedimo...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 28 mar 2010, 11:10

halo ba de malo smirite... zeljo je odigro 3 utakmice u 7 dana... nemojte pricat... igra solidan... falio nam je mesanovic... lazar ima reflexe ko mrtav konj :lol: ne trci ne trudi se... ne bitno... sto se tice onog njavijaca seljacine .... jedino mozemo dobit novcanu kaznu to je i sam osim reko... ili eventualno 1 utakmicu bez navijaca... penal nad igracem slavije NIJE BIO... start na loptu onaj se prostro po terenu... usput onaj spalevic je glupac i po... stalno pada nesh simulira dere se na sudca...
p.s. cudo regoje nije puko sakom sudiju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 mar 2010, 11:24

Isnar je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji :)
Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca... :?:
Sarajevo u BL...jos uletio njihov navijac, udario igraca Sarajeva, i utakmica se registruje 3:0 za Borac...nije u pitanju samo utrcavanje, vec udaranje protivnickog golmana...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 11:31

& je napisao/la:
kinone je napisao/la:
adisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.

znaci ti hoces da kazes da je zeljo slučajno 7 utakmica bez poraza :roll:
Svi to kazemo .... niste zasluzili da nas pobjedite mozete pricati sta god hocete .....
Kralju, mogu iskreno reći da je slavija Pružila jako hrabru partiju i u pojedinim trenucima ozbiljno ugrožavala gol Želje.
Međutim, nisu iskoristili svoje šanse...

Željo, igrao pod pritiskom, što je bilo očigledno... To je neka faza gdje igrači znaju da svaka sljedeća pobjeda Želju sve više približava osvajanju titule i mislim da je utakmica protiv Slavije bila prva ozbiljnija prepreka koja se trebala savladati, kako bi igrači Želje zacementirali samopouizdanje i motiv za igru...da je završeno neriješeno ili porazom Želje, sve to bi bilo ozbiljno poljuljano.

Primjetilo se i to da su Željini igrači dosta umorniji od igrača Slavije, a to je razlog jer Osim u svakoj utakmici Želje traži Maksimum od igrača, koji su Ginuli za loptu...Ali baš Ginuli.

Na kraju, primjetilo se i da je Željo stekao rutinu postizanja golova, ta rutina je po mom mišljenju i prevagnula u korist Želje...

Mislim da će Željo igrati pod pritiskom i protiv Travnika, ali ipak očekujem mnogo slabiji otpor Travnika na Grbavici, nego što je to učinila Slavija. Tu će još biti i Višća, Meša, Kerla... Dovoljno po mom mišljenju za jednu "Na izgled rutinsku pobjedu" Želje.

Ali najvažnija utakmica za samopouzdanje Želje, bit će ona u Prijedoru... tu ako uzmemo 3 boda... Šampioni..

FORZZA ŽELJO
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 28 mar 2010, 11:31

Gigant je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Sarajevo u BL...jos uletio njihov navijac, udario igraca Sarajeva, i utakmica se registruje 3:0 za Borac...nije u pitanju samo utrcavanje, vec udaranje protivnickog golmana...
shvati... ako utakmica nije prekinuta nece biti oduzimanja bodova... to je gotovo... jedino novcana kazna ili bez naviaca 1-2 tekme ... :|

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 mar 2010, 11:33

Ma stipu to Zeljo je uzeo 3 boda ,samo onaj debil mi nije jasan vodite 2 0 on uljece u teren .
Samo jedan klub Velež Mostar

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 mar 2010, 11:34

Čestitam na pobjedi nadam se da će Željo osvojiti Premier ligu BiH.
FK Pjetlovi

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 28 mar 2010, 11:39

Adnel je napisao/la:Ma stipu to Zeljo je uzeo 3 boda ,samo onaj debil mi nije jasan vodite 2 0 on uljece u teren .
retard na kvadrat
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 mar 2010, 11:42

Hahahaha a bogami ta ti je dobra men se cini da je retard na trecu,al eto puno srece nek osvoji zeljo kad nemoze velež :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 28 mar 2010, 11:45

ma šta se raspravljate sve su to ljubomorne duše :!: ŽELJO je par godina bio u sredini i sada kada se najveći i najtrofejniji klub u B I H vraća jedva čekaju da odigramo slabiju utakmicu da pišu gluposti :!: niko nekonta da smo igrali nedelja --utorak pa opet subota i to sve sa dobrim ekipama :!: možete pisati šta hoćete vama je krivo što smo na vrhu ,što smo u polufinalu kupa--vrlo blizu finala :mrgreen: nismo vam mi krivi što njanjajevo nemože meda,samo kukaju,što čelik i sloboda muku muče da ostanu,što je svinjski pao i široki isto tako i sada dođete na ovu temu da prosipate svoje frustracije :oops: VOLIM TE ŽELJOOOO

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 11:46

Adnel je napisao/la:Hahahaha a bogami ta ti je dobra men se cini da je retard na trecu,al eto puno srece nek osvoji zeljo kad nemoze velež :mrgreen:
Bgm, kako je Velež kreno...morat će Amar dobro da se pripremi za Vrapčiće...Ne gine vam Evropa :)

Ali tu će biti podjela Bodova ko da gledam... :D
Željo i samo Željo...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 mar 2010, 12:07

Gigant je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Covjek ti kaze da mu navedes jedan primjer kad su oduzeti bodovi radi UTRCAVANJA navijaca a ti mu das primjer kad Sarajeva u BL. Borac tada i Zeljo sada su u istoj situaciji a Borcu tada NISU oduzeta tri boda i ako je njihov navijac uletio. Bodovi su oduzeti Sarajevu jer su igraci napustili teren.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 12:16

vjerovatno nisi primjetio da je kisa padala iz neba i zemlje.....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 28 mar 2010, 12:18

Manite se suplje price

BACIMO POGLED NA TABELU :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 12:19

Zna li neko kad ce biti ova sjednica povodom ovih problema na utakmici Zeljo - Slavija :?:
× Plava krv ispod koze ×

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 28 mar 2010, 12:21

O cemu ba vi pricate, slike govore vise od 1000 rijeci. Sto bi Zelji uzimali bodove ili suspendovali stadion kad je navijac slavije svog golmana pomilovao po glavi nebi li se utakmica prekinula i tako dobili 3 boda? Halo ba?

http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... -poraz.php
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 28 mar 2010, 12:22

da... i ja upravo gledam slika na fkz.com... nema price... isli su na prekid utakmice i 3 boda... ali imaju mahanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 12:26

Ima li neko video snimak sa prenosa utakmice... Tu ja mislim ima usporeni snimak, kada onaj levat miluje golmana, faca mu se vidi prilično dobro, a onda stavlja kapu na glavu i vidi se iz profila kao i na ovoj slici sa tribine...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 16 gostiju.