Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca...Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ok mozete vi misliti i pricati sta hocete, a jedina istina u ovome svemu je TABELA i rezultati.& je napisao/la:Svi to kazemo .... niste zasluzili da nas pobjedite mozete pricati sta god hocete .....kinone je napisao/la:znaci ti hoces da kazes da je zeljo slučajno 7 utakmica bez porazaadisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.
Rezime: Kakva liga takav i lider na tabeli, navijaci sa juga svaka chast:)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Ovi sto su nezadovoljni, i sto su ocekivali vise od igre. Sjetite se da je ovo 6.(sesta) utakmica u 3(tri) sedmice, od toga 5 pobjeda i jedna nerijesena... I svaka od ovih 6 utakmica je imala jako vaznu ulogu kako za prvenstvo tako i za KUP (zelimo duplu krunu)... Sta sad desilo se da utakmicu u kojoj padamo od umora (uz to los teren - kisa) prenosi BHTV i odjednom Zeljo los, Zeljo nevalja... I pored ne tako dobre igre mi pobjedimo...
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
halo ba de malo smirite... zeljo je odigro 3 utakmice u 7 dana... nemojte pricat... igra solidan... falio nam je mesanovic... lazar ima reflexe ko mrtav konj
ne trci ne trudi se... ne bitno... sto se tice onog njavijaca seljacine .... jedino mozemo dobit novcanu kaznu to je i sam osim reko... ili eventualno 1 utakmicu bez navijaca... penal nad igracem slavije NIJE BIO... start na loptu onaj se prostro po terenu... usput onaj spalevic je glupac i po... stalno pada nesh simulira dere se na sudca...
p.s. cudo regoje nije puko sakom sudiju

p.s. cudo regoje nije puko sakom sudiju
Sarajevo u BL...jos uletio njihov navijac, udario igraca Sarajeva, i utakmica se registruje 3:0 za Borac...nije u pitanju samo utrcavanje, vec udaranje protivnickog golmana...Isnar je napisao/la:Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca...Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Kralju, mogu iskreno reći da je slavija Pružila jako hrabru partiju i u pojedinim trenucima ozbiljno ugrožavala gol Želje.& je napisao/la:Svi to kazemo .... niste zasluzili da nas pobjedite mozete pricati sta god hocete .....kinone je napisao/la:znaci ti hoces da kazes da je zeljo slučajno 7 utakmica bez porazaadisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.
Međutim, nisu iskoristili svoje šanse...
Željo, igrao pod pritiskom, što je bilo očigledno... To je neka faza gdje igrači znaju da svaka sljedeća pobjeda Želju sve više približava osvajanju titule i mislim da je utakmica protiv Slavije bila prva ozbiljnija prepreka koja se trebala savladati, kako bi igrači Želje zacementirali samopouizdanje i motiv za igru...da je završeno neriješeno ili porazom Želje, sve to bi bilo ozbiljno poljuljano.
Primjetilo se i to da su Željini igrači dosta umorniji od igrača Slavije, a to je razlog jer Osim u svakoj utakmici Želje traži Maksimum od igrača, koji su Ginuli za loptu...Ali baš Ginuli.
Na kraju, primjetilo se i da je Željo stekao rutinu postizanja golova, ta rutina je po mom mišljenju i prevagnula u korist Želje...
Mislim da će Željo igrati pod pritiskom i protiv Travnika, ali ipak očekujem mnogo slabiji otpor Travnika na Grbavici, nego što je to učinila Slavija. Tu će još biti i Višća, Meša, Kerla... Dovoljno po mom mišljenju za jednu "Na izgled rutinsku pobjedu" Želje.
Ali najvažnija utakmica za samopouzdanje Želje, bit će ona u Prijedoru... tu ako uzmemo 3 boda... Šampioni..
FORZZA ŽELJO
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
shvati... ako utakmica nije prekinuta nece biti oduzimanja bodova... to je gotovo... jedino novcana kazna ili bez naviaca 1-2 tekme ...Gigant je napisao/la:Sarajevo u BL...jos uletio njihov navijac, udario igraca Sarajeva, i utakmica se registruje 3:0 za Borac...nije u pitanju samo utrcavanje, vec udaranje protivnickog golmana...Isnar je napisao/la:Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca...Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji
Ma stipu to Zeljo je uzeo 3 boda ,samo onaj debil mi nije jasan vodite 2 0 on uljece u teren .
Samo jedan klub Velež Mostar
retard na kvadratAdnel je napisao/la:Ma stipu to Zeljo je uzeo 3 boda ,samo onaj debil mi nije jasan vodite 2 0 on uljece u teren .
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Hahahaha a bogami ta ti je dobra men se cini da je retard na trecu,al eto puno srece nek osvoji zeljo kad nemoze velež 
Samo jedan klub Velež Mostar
ma šta se raspravljate sve su to ljubomorne duše
ŽELJO je par godina bio u sredini i sada kada se najveći i najtrofejniji klub u B I H vraća jedva čekaju da odigramo slabiju utakmicu da pišu gluposti
niko nekonta da smo igrali nedelja --utorak pa opet subota i to sve sa dobrim ekipama
možete pisati šta hoćete vama je krivo što smo na vrhu ,što smo u polufinalu kupa--vrlo blizu finala
nismo vam mi krivi što njanjajevo nemože meda,samo kukaju,što čelik i sloboda muku muče da ostanu,što je svinjski pao i široki isto tako i sada dođete na ovu temu da prosipate svoje frustracije
VOLIM TE ŽELJOOOO
Bgm, kako je Velež kreno...morat će Amar dobro da se pripremi za Vrapčiće...Ne gine vam EvropaAdnel je napisao/la:Hahahaha a bogami ta ti je dobra men se cini da je retard na trecu,al eto puno srece nek osvoji zeljo kad nemoze velež
Ali tu će biti podjela Bodova ko da gledam...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Covjek ti kaze da mu navedes jedan primjer kad su oduzeti bodovi radi UTRCAVANJA navijaca a ti mu das primjer kad Sarajeva u BL. Borac tada i Zeljo sada su u istoj situaciji a Borcu tada NISU oduzeta tri boda i ako je njihov navijac uletio. Bodovi su oduzeti Sarajevu jer su igraci napustili teren.Gigant je napisao/la:Sarajevo u BL...jos uletio njihov navijac, udario igraca Sarajeva, i utakmica se registruje 3:0 za Borac...nije u pitanju samo utrcavanje, vec udaranje protivnickog golmana...Isnar je napisao/la:Navedi jedan primjer iz bilo koje lige kada su se oduzeli bodovi radi utrcavanja navijaca...Gigant je napisao/la:Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
vjerovatno nisi primjetio da je kisa padala iz neba i zemlje.....adisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Manite se suplje price
BACIMO POGLED NA TABELU

BACIMO POGLED NA TABELU
Zna li neko kad ce biti ova sjednica povodom ovih problema na utakmici Zeljo - Slavija 
× Plava krv ispod koze ×
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
O cemu ba vi pricate, slike govore vise od 1000 rijeci. Sto bi Zelji uzimali bodove ili suspendovali stadion kad je navijac slavije svog golmana pomilovao po glavi nebi li se utakmica prekinula i tako dobili 3 boda? Halo ba?
http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... -poraz.php
http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... -poraz.php
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
da... i ja upravo gledam slika na fkz.com... nema price... isli su na prekid utakmice i 3 boda... ali imaju mahanje

Ima li neko video snimak sa prenosa utakmice... Tu ja mislim ima usporeni snimak, kada onaj levat miluje golmana, faca mu se vidi prilično dobro, a onda stavlja kapu na glavu i vidi se iz profila kao i na ovoj slici sa tribine...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.