[youtube][/youtube]
cautinho, o cmeu se konkretno radi, to ti varira
Moderator/ica: insider
Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Na alkohol dakako.Tribalian je napisao/la:Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Manje si mahmuran al si vise pjanCautinho je napisao/la:Na alkohol dakako.Tribalian je napisao/la:Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Sta bude kad probas alkohol na mamurno jutro?
Bude(s) alkoholicar uskoro.Cautinho je napisao/la: Sta bude kad probas alkohol na mamurno jutro?
klin se ćuflinkom izbijaCautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Jesam brate, nego nikako da se upisem, verovatno cu u toku dana .DANTES je napisao/la: @trib jesi vidio temu za izbor naj filma?
Dečki kako vi izdržite post? Ja koji ne jeden voće i povrče, evo cijeli dan samo čaj pijemTribalian je napisao/la:Jesam brate, nego nikako da se upisem, verovatno cu u toku dana .DANTES je napisao/la: @trib jesi vidio temu za izbor naj filma?
Jel' postis ?
Ja samo tunjevinu jedem kad postim.samocelik je napisao/la:
Dečki kako vi izdržite post? Ja koji ne jeden voće i povrče, evo cijeli dan samo čaj pijem
sto ne bi glasali za ovog iz Tojsica?GazijaKalesija je napisao/la:Ajd za brata glasajte za Muhameda Osmanovića. Pusa hahaha
http://www.nkp.ba/nkp-ba-bira-licnost-g ... -kalesije/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo_lijevo je napisao/la:sto ne bi glasali za ovog iz Tojsica?GazijaKalesija je napisao/la:Ajd za brata glasajte za Muhameda Osmanovića. Pusa hahaha
http://www.nkp.ba/nkp-ba-bira-licnost-g ... -kalesije/" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha, tvoj jedan i ko li je drugi...samo_lijevo je napisao/la:eh zbog toga ide glas Hami.Gledaj Jane kraljice.![]()
PS gledaj ovog Iz tojsica ima dva glasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.