Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ko je ovaj Aleksandar što pita imal ko sa ss.ba foruma ? 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
nemaš ti pojma 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Doboj ?legenda reala je napisao/la:u gradu rukometaDANTES je napisao/la:legendo pa đe si rođen? ako si rođen ...
Imal ko iskustva sa ovim tabletama za koncentraciju,lecitone? 
Nad tobom sunce najljepše sja
ne truj se... jedi mrkvu, pij kafu...pinoglavi je napisao/la:Imal ko iskustva sa ovim tabletama za koncentraciju,lecitone?
@legendo da ti to nisi kao trenirao?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Srce mi stade:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
jeko ova?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Katherine Heigl 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imam pitanje, jel ima autobusa koji voze recimo od BBI pa sve do Ilidze dole?
neko mi rece da nema, pa mene interesuje to, posto postoji mogucnost da selim gore negdje na patriotske lige a treba ce mi prijevoz do ilidze, tramvaj i nije pozeljan bas
neko mi rece da nema, pa mene interesuje to, posto postoji mogucnost da selim gore negdje na patriotske lige a treba ce mi prijevoz do ilidze, tramvaj i nije pozeljan bas
imas gras-ov bus vijecnica - dobrinja... 1,60 km karta, bude svako 10-15 min otprilike... morao bi 4-5 stanica sa tramvajem do ilidze.QUARESMA 18<<< je napisao/la:imam pitanje, jel ima autobusa koji voze recimo od BBI pa sve do Ilidze dole?
centro ima istu tu liniju i mislim da oni imaju vijecnica - hrasnica, koji usput staje na ilidzi... ali taj rjedje ide.
jel neko zna kako da zategnem monitor od laptopa? ima mnogo praznog hoda, nervira strasnoo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
[youtube][/youtube]
Imal koga da se bacimo u filozofiranje ?
Imal koga da se bacimo u filozofiranje ?
inače slušam hip hop, ali ovo...
[youtube][/youtube]
cautinho, o cmeu se konkretno radi, to ti varira
[youtube][/youtube]
cautinho, o cmeu se konkretno radi, to ti varira
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Ljiljani87
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.visoko.co.ba/vijesti/kanton/ ... abreza-com" onclick="window.open(this.href);return false;

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Cautinho
- Kontakt:
Na alkohol dakako.Tribalian je napisao/la:Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Sta bude kad probas alkohol na mamurno jutro?
Keep walking.
Manje si mahmuran al si vise pjanCautinho je napisao/la:Na alkohol dakako.Tribalian je napisao/la:Ako tipujes na alkohol , nema istine ! Ako mislis na devojke onda ima.Cautinho je napisao/la:Koliko ima istine u onoj "Klin se klinom izbija"?
Sta bude kad probas alkohol na mamurno jutro?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Bude(s) alkoholicar uskoro.Cautinho je napisao/la: Sta bude kad probas alkohol na mamurno jutro?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Jabroni i 13 gostiju.