FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 06 jan 2015, 13:08

ChWilla je napisao/la:čim se pojavi naznaka da bi se nešto dobro moglo desiti, pada u vodu priča "bez jakog želje...".
Pitarska priča je vazda šuplja bila, negdje sam već ranije napisao, u svojih 30 + godina nisam sreo dobronamjernog pitara. Također nisam sreo pitara koji nije ljubomoran. A znam ih mnogo, od onih koji su prije rata navijali za Hajduk do ove djece koji ne znaju da je Paja igrao kod njih. Zlonamjerni i ljubomorni :D , ali takvi su mi najdraži :mrgreen:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 06 jan 2015, 13:15

Kako su samo komicni,cirkusanti pravi satro oni znaju nekog ,jao majko ,to samo treba ignorisati,valjda im raspust pa ne znaju sta da rade od sebe.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 jan 2015, 13:20

pile87 je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
Za početak ja bih bio zadovoljan i generalnim sponzorstvom.
Nije on jedini bio na sastanku bio je vlasnik jos jedne firme e pa njih dvojica su bili predstavnici eventualnih buducih ulagaca a radi se o vecem broju ljudi tj firmi kad bi svi po 100 000 uletili mi nebi imali vise duga...ali opet sacekajmu skupstinu pa vidimo sve.
@themaniaks na slici ti je ciko o kojem cijelo jutro pisemo :D
MALCom – vaš partner za energiju

Naše osnovne aktivnosti su na području elektroenergetskog sektora a obuhvataju: veleprodaju elektroenergetske opreme i materijala na cijelom području BiH i u
inostranstvu, zastupanje inostranih firmi i distribucija, projektovanje,
izvođenje radova itd.

Kvalitete koje posjedujemo su prepoznali vodeći svjetski proizvođači u ovoj branši
tako da smo došli do pozicije da smo zastupnici, distributeri i direktni trgovci
renomiranih svjetskih proizvođača.

Raspolažemo sa vlastitim voznim parkom i dva skladišna prostora (u Sarajevu i
Visokom – Slobodna zona Visoko). U našim skladištima se u svakom trenutku
nalaze provodnici, kablovi i užad (od 0,6 do 110 kV), kablovski pribor (spojnice,
završnice, adapteri), NN i SN oprema, ovjesna i spojna oprema za kablove i
užad, transformatori od 50 do 1250 kVA, odvodnici prenapona, izolatori itd.
http://www.malcom.com.ba/BOS/proba/web% ... 20bos.html
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 jan 2015, 13:21

fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Radovi na renoviranju svlačionica u punom jeku

http://fkzeljeznicar.ba/foto-radovi-na- ... eku/12959/" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jan 2015, 13:40

eto odovic zvanicno 2 godine sef
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 jan 2015, 13:43

super je napisao/la:eto odovic zvanicno 2 godine sef
Hvala super, od jutros sam online i pratim sta pisete. Samo nastavite, jer ja ovih dana nisam u toku nista, obaveze jb ga...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 jan 2015, 13:44

Dobrodošao Odoviću, idemo sad igračku križaljku riješiti i onda da se plasiramo u Evropu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 jan 2015, 13:44

super je napisao/la:eto odovic zvanicno 2 godine sef
Jel ostaje Memic bar na funkciji do njega? Ko mu je asistent?

Inace sjajna vijest.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 jan 2015, 13:46

Dobro dosao Milomire! Lijepa vijest za Zeljovce.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jan 2015, 13:48

sjetimo se proljeca iz proslog odovicevog mandata :D
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 jan 2015, 13:56

invincible1921 je napisao/la:sjetimo se proljeca iz proslog odovicevog mandata :D
Ako neko moze da izbaci sastav koji je Odovic imao na raspolaganju u proslom mandatu , da malo uporedjujemo. Kao sto neko rece , nikada mi nece biti jasno zasto je smijenjen prvi put , nako onako dobre polusezone i prelijepe igre , vjerovatno najbolje u posleratnoj istoriji ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jan 2015, 14:01

Neandertalac je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:sjetimo se proljeca iz proslog odovicevog mandata :D
Ako neko moze da izbaci sastav koji je Odovic imao na raspolaganju u proslom mandatu , da malo uporedjujemo. Kao sto neko rece , nikada mi nece biti jasno zasto je smijenjen prvi put , nako onako dobre polusezone i prelijepe igre , vjerovatno najbolje u posleratnoj istoriji ...
ni meni ni dan danas :crazy: ako se ne varam ceh doso poslije njega
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 jan 2015, 14:06

invincible1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
ni meni ni dan danas :crazy: ako se ne varam ceh doso poslije njega
Pa ceh bio prvi ma polusezoni , i njega smijenise. Uvedose nas u one turbulentne godine ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jan 2015, 14:07

koliko se mogu sjetiti, napad je predvodio duet tada mega talenata emira hadžića i admira raščića (originalnog kloca).

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 06 jan 2015, 14:08

Ma raja yebo njih, mene vise boli ovo nesto nasih koji nisu pri pameti. I ovi nasi mladi bas ne kontaju ko smo MI. Vide samo trenutno stanje. ne kazem da ga ne treba gledat, ali mi smo nesto vise od obicnog kluba, mi smo ba jedna vrsta filozofije. Nisam ni ja konto kad sam imo 18, is'o sam i dero se na jugu, nako, al kad godine dodju, a grlo izda, mozak pocne da radi. Sto sam stariji to vise vidim koja smo mi 'sorta' sto bi rekli papci. Osim Hajduka i Nas niko nije veca institucija na balkanu.To svi morate shvatit: MI SMO INSTITUCIJA. Kakav god nam trenutni status bio, mi smo to. Lazem OFK Beograd je bio takodje nesto ali su ga njihovi papci syebali.Ko zna istoriju sve mu je jasno.
Da pojasnim, kad smo ispali u drugu ligu, nekih osamdesetih vise se i ne sjecam tacno, pravili smo pocasni krug na starom kosevu, pa mi stoka pitarska razbi glavu kamenom( cisto razlog vise da ih mrzim) poslije toga , ja odem u Biljeljinu na tekmu sa Radnikom , da stari ne zna, to ti je bilo ko da danas razgulis u Ameriku sa 15 godina, skupim se tamo, napadamo a ja nesmijem da skocim kontam neko ce me poklopit( nisam bas bio kakav rambo) kad im uvalismo gol ono dvjesta ljudi skoci. yebo te a ja konto ja sam sam. Znaci ispali u drugu ligu, nema organizacije navijaca a nas dvesto u nakoj Bijeljini. E to je ono sto vam moze malo rasvijetlit sta je Zeljo.
Ja pisem onako a znam da boccacio to ljepse uvije nego ja, Ali nadam se da me razumijete.
(yebiga zena me prekinu u mislima, vazda naki tracevi.)
Helem subura to je ono sto nam treba, ljubavi imamo svi na pretek, neko ne zna da izrazi to najljepse rijecima pa onda ispada da pljuje. ali mi kospicari, fenjerasi, veterani,manijaci,joint unioni .... MI SMO UZ NASEG ZELJU i to nam niko ne moze uzeti, a takvo bogatstvo nema niko.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 06 jan 2015, 14:13

Valter je napisao/la:E ako jedan novinar (J.Ligata) radi eventualne smjene Memića sa mjesta šefa stručnog štaba daje sebi za pravo da komentariše da li je Gredić dorastao funkciji koju obavlja a mi to podržavamo, e je.bo ti Želju. U istim novinama, isti novinar piše da je Amar rekao da je jedino logično rješenje za Želju ostanak Memića. Amare ako je tako, živ bio ti ga povedi sa sobom u Katar, tamo će ti svakako trebati pomoćnik, a jada još neko zna šta je dobro za Želju. Tužno bi bilo i za Želju i za sve nas da je jedina pamet kod Amara. Prvo si, kada si skontao da u periodu koji slijedi neće više biti toliko uspjeha naprasno napustio klupu, pa si nam postavio Dinu, pa si ga telefonski smijenio, pa si postavio Adžema, pa kada si nakon dužeg vremena skontao da nema licencu pokušao uvaliti Memića. I sada kada i drugi hoće da kažu svoje mišljenje ti si kao nezadovoljan, a od petka više nisi stanovnik ovog grada. Hvala ti na svemu i želim ti puno sreče i uspjeha i da nam se aBd vratiš još pametniji i nadasve mudriji, a mi ćemo i dalje voliti svog Želju pa ma ko u njemu bio.

Ovom prilikom dajem sebi za pravo da još jednom iznesem svoje mišljenje da je za nas jedino pravo rješenje Milomir Odović. Čovjeku definitivno treba dati priliku i garantujem da bi za godinu dana igrali pet puta ljepše. Čovjek je za pet kola „mrtvi“ Čelik digao tako da su nas ljudi u zadnjem kolu nadigrali na Grbavici.

SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU!

Drago mi je da se je potvrdilo da u klubu još neko promišlja o budućnosti Želje. I dalje sam mišljenja da je ovo trenutno najbolje rješenje. Treba biti strpljiv i Odi dati vremena. Dobro je da su stvari riješene prije početka priprema. Vjerujem da će se tek u idućoj sezoni osjetiti rad Odovića, ali i iz ove treba pokušati izvući maksimum. Naravno da puno zavisi i od igračkog kadra, ali znam da će igra sigurno biti mnogo ljepša. Jedan plus od mene za Gredića.

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 06 jan 2015, 14:15

Natjecanje TRENER MOZES BITI TI ide svojim tokom :D

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jan 2015, 14:18

Dobrodosao Oda :clap: On i Capljic su moja zelja jos od kako je Amar otisao sa klupe..Ima Oda dosta premijerligaskog iskustva,ostavljao je dobar dojam gdje god je radio ukljucujuci i prvi mandat na nasoj klupi,a siguran sam ( evo i sam kaze da je tako ) da je upucen dosta dobro u trenutni igracki kadar i stanje u Zelji tako da bi to mogla biti fina prica s njim na celu..
Istina,moglo se mozda izbjeci ova situacija sa Memicem,malo je sve ispalo konfuzno na kraju,al eto..
Volio bih da Mulalic ostane u strucnom stabu,nek se kali uz Odu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 06 jan 2015, 14:25

Milomir Odovic vodio je Zelju u prvom mandatu 2003.-2004, dobio je otkaz po meni iz nepoznatih razloga, po meni to se moze uporediti sada sa "slucajem" Adzem, otisao je u tadasnjim uslovima kao "manje iskusan trener" te se trazilo zvucnije ime, njegov nasljednjik tada je bio Jirzi Plisek.

Od znacajnih utakmica tada vrijedi spomenuti famoznu utakmicu protiv Zepca na samom pocetku sezone (2:1), utakmica koju su obiljezili masovni neredi i sumnja u neregularnosti, te pobjede protiv protiv Borca (3:0), u gostima protiv Zrinjskog od 1:5, i pobijedu protiv Sarajeva od 2:1.

Ukupan skor Odovica tada jesu 18.pobijeda, 7.poraza te 5. nerijesenih utakmica, vodio je klub nepunih godinu dana.
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 jan 2015, 14:31

Dobro dosao Odovicu majstore! :clap:

Ovo sa Memicem jeste ispalo malo konfuzno ali Boze moj, dogovor je bio da Amar pripomogne ali se situacija u medjuvremenu totalno okrenula. Kako god Predsjedniku sve cestitke za preuzimanje odgovornosti, a na kraju krajeva ko ce preuzeti odgovornost ako nece on. Drago mi je da nije ko neki koji su se krili iza Amarovih uspjeha obecavajuci grupne faze za 5 godina a u sustini nisu radili nista.

Nek' nam je sa srecom... :thumbup:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.