Jok, dobija VIP ulaznicu za Janin koncert u Košuti.samo_lijevo je napisao/la:jok,glasao sam za ovog tvog.Hocel dobiti kakvih para ako pobjedi?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Chat
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Gazijo ide glas za tvog 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- samo_lijevo
- Kontakt:
trebao sam i ja na to glasanje.Blago njemu kad ce upoznati kraljicu.GazijaKalesija je napisao/la:Jok, dobija VIP ulaznicu za Janin koncert u Košuti.samo_lijevo je napisao/la:jok,glasao sam za ovog tvog.Hocel dobiti kakvih para ako pobjedi?![]()
![]()
Ovaj ce dobiti samo glasove van Kalesije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bit će glasova ba. Polahko.
Hvala kaunas,
ps, samo_lijevo, sad bih ti postao ovdje sliku s Janom, al' izofirat će me k'o Svetog.

Hvala kaunas,
ps, samo_lijevo, sad bih ti postao ovdje sliku s Janom, al' izofirat će me k'o Svetog.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- samo_lijevo
- Kontakt:
to onaj sto cupa obrve,Bekam,folovi,golovi?GazijaKalesija je napisao/la: ps, samo_lijevo, sad bih ti postao ovdje sliku s Janom, al' izofirat će me k'o Svetog.![]()
Zavidim ti.
Veliki pozdrav ide ka Gorazdu!
Što bi rekao Izet Fazlinović:
"Šta je ovo braćo moja mila"
http://www.kurir.rs/stars/video-zbogom- ... ak-1652791" onclick="window.open(this.href);return false;
"Šta je ovo braćo moja mila"
http://www.kurir.rs/stars/video-zbogom- ... ak-1652791" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:
šta ima ljevače
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da Dantesu, Magičnom, Tribalianu i ostatku normalne raje čestitam Božić i poželim sve najbolje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
malo si poranio, ali hvala...Virtu4l je napisao/la:Samo da Dantesu, Magičnom, Tribalianu i ostatku normalne raje čestitam Božić i poželim sve najbolje.
@tribaliane naravno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pridruzujem se cestitkama za Bozic uz jednu prigodnu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-sni ... /150106120" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače, dok u drugim zemljama svijeta pravo na vozila pod pratnjom i policijskom zaštitom ima tek nekoliko ljudi, među kojima je uglavnom predsjednik te premijer države, u BiH čak 31 osoba koristi ili ima pravo na korištenje policijske zaštite i vozila pod pratnjom, po čemu je svjetski rekorder.
Et koja smo mi gospoda, svi bi da se vozikaju + imamo i one koji voze ko budale, a kad ih policija zaustavi samo im se izvine što ih je zaustavila i kaže aj dalje.
Inače, dok u drugim zemljama svijeta pravo na vozila pod pratnjom i policijskom zaštitom ima tek nekoliko ljudi, među kojima je uglavnom predsjednik te premijer države, u BiH čak 31 osoba koristi ili ima pravo na korištenje policijske zaštite i vozila pod pratnjom, po čemu je svjetski rekorder.
Et koja smo mi gospoda, svi bi da se vozikaju + imamo i one koji voze ko budale, a kad ih policija zaustavi samo im se izvine što ih je zaustavila i kaže aj dalje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bosanci su fenomen. Mislim da smo najcudnija nacija na svijetu i o nasoj psihi bi se dalo pisati i pisati.
Vjerujem da nema naroda koji gore zivi a da je bolje raspolozen i ovako pozitivan

Vjerujem da nema naroda koji gore zivi a da je bolje raspolozen i ovako pozitivan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
ljepseg dana nisam imao dugo,dugo vremena.legenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
šta ima ljevače
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj lagat da ides u Heimat
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pozdrav raja iz toplog Mostara. Čak se i rimuje
sta ima, kakvi ste mi?
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.