Sta ima???
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Što bi rekao Izet Fazlinović:
"Šta je ovo braćo moja mila"
http://www.kurir.rs/stars/video-zbogom- ... ak-1652791" onclick="window.open(this.href);return false;
"Šta je ovo braćo moja mila"
http://www.kurir.rs/stars/video-zbogom- ... ak-1652791" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:
Veliki pozdrav ide ka Gorazdu!
šta ima ljevače
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da Dantesu, Magičnom, Tribalianu i ostatku normalne raje čestitam Božić i poželim sve najbolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
malo si poranio, ali hvala...Virtu4l je napisao/la:Samo da Dantesu, Magičnom, Tribalianu i ostatku normalne raje čestitam Božić i poželim sve najbolje.
@tribaliane naravno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pridruzujem se cestitkama za Bozic uz jednu prigodnu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-sni ... /150106120" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače, dok u drugim zemljama svijeta pravo na vozila pod pratnjom i policijskom zaštitom ima tek nekoliko ljudi, među kojima je uglavnom predsjednik te premijer države, u BiH čak 31 osoba koristi ili ima pravo na korištenje policijske zaštite i vozila pod pratnjom, po čemu je svjetski rekorder.
Et koja smo mi gospoda, svi bi da se vozikaju + imamo i one koji voze ko budale, a kad ih policija zaustavi samo im se izvine što ih je zaustavila i kaže aj dalje.
Inače, dok u drugim zemljama svijeta pravo na vozila pod pratnjom i policijskom zaštitom ima tek nekoliko ljudi, među kojima je uglavnom predsjednik te premijer države, u BiH čak 31 osoba koristi ili ima pravo na korištenje policijske zaštite i vozila pod pratnjom, po čemu je svjetski rekorder.
Et koja smo mi gospoda, svi bi da se vozikaju + imamo i one koji voze ko budale, a kad ih policija zaustavi samo im se izvine što ih je zaustavila i kaže aj dalje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bosanci su fenomen. Mislim da smo najcudnija nacija na svijetu i o nasoj psihi bi se dalo pisati i pisati.
Vjerujem da nema naroda koji gore zivi a da je bolje raspolozen i ovako pozitivan

Vjerujem da nema naroda koji gore zivi a da je bolje raspolozen i ovako pozitivan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
ljepseg dana nisam imao dugo,dugo vremena.legenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
Veliki pozdrav ide ka Gorazdu!
šta ima ljevače
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj lagat da ides u Heimat
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pozdrav raja iz toplog Mostara. Čak se i rimuje
sta ima, kakvi ste mi?
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:nemoj lagat da ides u Heimat![]()
[youtube][/youtube]
zna li neko ko je onaj momcina Zamora sto tusi na temi Safeta i Tina? Kakve covjek frustracije pokazuje,njemu pritisak skoci cim cuje prezime Susic.Nadmasio je jarana cartmana.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 06 jan 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
PozzThunder93 je napisao/la:Pozdrav raja iz toplog Mostara. Čak se i rimujesta ima, kakvi ste mi?
Mostar je grad sa najboljom klimom u BiH.
Doduse ne znam kako je kad puse bura
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
bulbasor je napisao/la:PozzThunder93 je napisao/la:Pozdrav raja iz toplog Mostara. Čak se i rimujesta ima, kakvi ste mi?
Mostar je grad sa najboljom klimom u BiH.
Doduse ne znam kako je kad puse bura
Bolje ti je da ne znaš
Klopp for the kop!
[youtube][/youtube]
Otelo je napisao/la:Bosanci su fenomen. Mislim da smo najcudnija nacija na svijetu i o nasoj psihi bi se dalo pisati i pisati.
![]()
![]()
Sta bi sa onom sto voli Dzeku? Meksikanka..isto joj je profil na FB bio pretrpan porukama iz Bosne.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ma ne znam, izgubila se u prici.bulbasor je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bosanci su fenomen. Mislim da smo najcudnija nacija na svijetu i o nasoj psihi bi se dalo pisati i pisati.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta bi sa onom sto voli Dzeku? Meksikanka..isto joj je profil na FB bio pretrpan porukama iz Bosne.
Da je htjela Dzeku odvesti pa da dobije neku ludu sansu da igra za Meksiku
Dobra mala DŽEKINA k'o metak, ali smo joj zgadili ja mislim Bosnu za čitav život i naredna dva pookljenja

Klopp for the kop!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.