Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 jan 2015, 11:52

muhamedkonjic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11.
Sta veli Mancini,veliki talenat za buducnost :rol: , a momak ima 23 godine...talenat je onaj norvezanin mali,Halilovic a ne ovaj panj sa 23 !!! Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat .. Treba priznat da radi Mafija veliki poso,dobro su to ukomponovali,dosta novinara popdplatili i sad svako ceka dio kolaca :stop: . A najsmijesnije je to da se pojedini raduju sto mafijasi uzimaju lovu preko nase repke kojoj su veliku stetu nanjeli !
Mancini i jeste to izjavio na pressicu kada su ga pitali o Susicu i 23 godine nije nista pogotovo ako potpise za Inter onda ce moc napredovat i imati vrijeme da bude pravi igrac a isto tako moze propast ako nedobije sansu kao Stevanovic. Znaci to su najbolje godine ima znaci jos potencijala i godina da se izgradi u dobrog igraca a isto tako ako neuspije onda ce mu biti vrlo tesko da se probije kasnije sa svoji 26 27 godina kao sto sada Stilic ima problema da makne iz Wisle posto je prokockao najbolje godine i uzeo pogresene odluke sto ga je kostalo, nadam se da ce potpisivanje za Inter biti prava stvar za Tina posto i nisu nesta jaki na sredini terena, mislim da moze on tu uspjeti ima tehniku za Italiju i taj tehnicki sporiji fudbal pase njegov stil igranja.

Ako Inter stvarno misli njega dovest pa jer stvarno mislis ako je tako dobar da bi ga poslali na posudbu prvo pa ga kao vracali ?? on nema 17-18 godina da se negdje kali i salje na posudbe,23 godine jesu dobre godine al on bi sada vec trebao da bude skoro gotov igrac. Al on to nije nit ce bit,ovo je jedna medijska hajka koju su kriminalci pokrenuli nebili ga negdje ugurali da se sta zaradi. Tako to biva u svijetu fudbala,nemoras ni imat talenat sta menadzeri sve znaju uradit. Vidili smo milione takvih slucajeva da nekakvi poluigraci negdje potpisu na veliko,pa ne odigraju 1-2 utakmice radi reda,a pare svi stavili u dzep i svi zadovoljni. I onda necuje se vise nista od tih "talenata" ! Realno on nije igrac za lige petice,Hajduk je mjerilo a to ne govorim iz nikakve mrznje nego cisto kao poznavalac fudbala. Spor je,trom,nema nikakvu specijalnu tehniku o kojoj vi pisete,nema brzine za ozbiljan fudbal,nema snage za jake lige gdje treba svaki dan bit na nivou i svaki drugi treci dan igras utakmice. Njega bi to vec slomilo nakon pola godine taj napor pa bi ja mislim sam molio da se vrati u Hajduk. Najgore je sto neki pricaju dobro je ovo za nasu repku,kakvo dobro ? Nema on potencijala da bude nas standardni reprezentativac kao prvo,kao drugo on nikada nebi zaigrao za repku da nije bilo kriminalca mu amidze,kao trece preko ledja repke hoce sebi transfer da gradi on i amidza i svi ti mafijasi,stime da smo osvojili 2 boda i to nas mozda kostalo plasmana ove mutnje radnje njihove :thumbdown: . I onda ovdje neki dolaze i kao ocekuje njegov transfer i raduju se,jednostavno smijesno i ludo sta ovaj narod radi. Sto je najgore uzimo je mjesto jednim Salihovicu,Medunjaninu,Hajrovicu,Lulicu, pa ovo je za bogu plakat :cry:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2015, 12:12

dubrovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kakva tuzna tema. Jedni u inat od Tinkija prave mega zvijezdu , naseg ponajboljeg igraca poslije Dzeke a skoro boljeg Pjanica, dok drugi tabor Tina predstavlja kao paraplegicara...

Za mene Tin nije nikakav igrac , a pogotovu neko ko bi preko noci upao u reprezentaciju , u prvih jedanaest. Da bi to uspio trebas biti klasa , al bas ono dragulj. Njegova sreca u fudbalskoj karijeri je onaj amidza mu smetljar koji ga je progurao po cijenu unistenja svega ostalog. A nije vala ni taraba , ima nesto malo znanja ,trudi se.
Hoce li u Inter ? Sve je moguce , pisao sam vec o tome da nije nemoguce da ga kupe iako igracki , nece ni u snu biti blizu prvog tima . Al nikada !!!
Vrlo je mali broj nas ovdje koji tvrdi da je Tino zreo za prvi tim reprezentacije. Broj takvih mozes nabrojati na prste jedne ruke. Vecina nas samo drzi palceve momku da uspije u karijeri i misli da ima nogometnog talenta i radne navike koje su predispzicija da se isto i dogodi. A da samom prodajom zasluzuje prvi tim i po meni je velika glupost. Evo za 10ak dana sam u Coruni i poci cu pogledat Medunjanina protiv Barce. Cini mi se da gubi korak i da u zadnje vrijeme sve cesce grije klupu. Valjda cu imat srece pa bude igrao tu utakmicu. Ako nastavi ovim tempom sa klupom vrlo brzo ce se postaviti pitanja opravdanosti njegove igre u prvom timu repke. Ne moze se ni to dovijeka ignorirati. Ili ti mislis drugacije.
Kakve veze ima Medunjanin sa ovim mojim postom ? Ili ti potenciras Tina kao jedinog nasljednika Medunjanina u timu , ako bi ovaj pao u formi itd ? I btw , ja niti mu zelim lose , niti mu zelim da uspije. Jednostavno mrzim nacin na koji neko "uspije" u karijeri , iako ne zasluzuje to nego samo ima nekoga ko mu to omoguci ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 07 jan 2015, 12:18

Ko su konkurenti Sušiću junioru u reprezentaciji? Prosvjetlite me. :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 12:34

Neandertalac je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kakva tuzna tema. Jedni u inat od Tinkija prave mega zvijezdu , naseg ponajboljeg igraca poslije Dzeke a skoro boljeg Pjanica, dok drugi tabor Tina predstavlja kao paraplegicara...

Za mene Tin nije nikakav igrac , a pogotovu neko ko bi preko noci upao u reprezentaciju , u prvih jedanaest. Da bi to uspio trebas biti klasa , al bas ono dragulj. Njegova sreca u fudbalskoj karijeri je onaj amidza mu smetljar koji ga je progurao po cijenu unistenja svega ostalog. A nije vala ni taraba , ima nesto malo znanja ,trudi se.
Hoce li u Inter ? Sve je moguce , pisao sam vec o tome da nije nemoguce da ga kupe iako igracki , nece ni u snu biti blizu prvog tima . Al nikada !!!
Vrlo je mali broj nas ovdje koji tvrdi da je Tino zreo za prvi tim reprezentacije. Broj takvih mozes nabrojati na prste jedne ruke. Vecina nas samo drzi palceve momku da uspije u karijeri i misli da ima nogometnog talenta i radne navike koje su predispzicija da se isto i dogodi. A da samom prodajom zasluzuje prvi tim i po meni je velika glupost. Evo za 10ak dana sam u Coruni i poci cu pogledat Medunjanina protiv Barce. Cini mi se da gubi korak i da u zadnje vrijeme sve cesce grije klupu. Valjda cu imat srece pa bude igrao tu utakmicu. Ako nastavi ovim tempom sa klupom vrlo brzo ce se postaviti pitanja opravdanosti njegove igre u prvom timu repke. Ne moze se ni to dovijeka ignorirati. Ili ti mislis drugacije.
Kakve veze ima Medunjanin sa ovim mojim postom ? Ili ti potenciras Tina kao jedinog nasljednika Medunjanina u timu , ako bi ovaj pao u formi itd ? I btw , ja niti mu zelim lose , niti mu zelim da uspije. Jednostavno mrzim nacin na koji neko "uspije" u karijeri , iako ne zasluzuje to nego samo ima nekoga ko mu to omoguci ...
Ne kao jedinog nasljednika ali kao jednog od mogucih u svakom slucaju. Omoguceno je mnogim poluigracima tokom vremena Safeta Susica da se prodaju bilo gdje pa nije islo. Ako se proda u Inter i kojim slucajem se izbori da igra bit ce i vise nego legitiman nasljednik Medunjanina. Daj boze da nam igraci Intera i takvih klubova sjede na klupi. To bi bio vrh price.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2015, 12:40

dubrovnik je napisao/la:Omoguceno je mnogim poluigracima tokom vremena Safeta Susica da se prodaju bilo gdje pa nije islo.
Mnogim? Koji su to mnogi?

U Papetovom mandatu naša reprezentacija je imala najmanje sumnjivih igrača od postanka iste. Pa jedan Hadžibegić je za svojih godinu dana mandata 'promovisao' tri puta više anonimusa nego Pape za četiri godine. Da ne spominjem Sliškovića ili Blaževića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 12:52

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Omoguceno je mnogim poluigracima tokom vremena Safeta Susica da se prodaju bilo gdje pa nije islo.
Mnogim? Koji su to mnogi?

U Papetovom mandatu naša reprezentacija je imala najmanje sumnjivih igrača od postanka iste. Pa jedan Hadžibegić je za svojih godinu dana mandata 'promovisao' tri puta više anonimusa nego Pape za četiri godine. Da ne spominjem Sliškovića ili Blaževića.
Nemoj da nabrajam Virtual evo samo promisli na zadnjoj utakmici sa Izraelom. Da li je bio koji takav igrac u timu.
Ili je po tebi Kvrzic igracina. Ne zelim omalovazavati nikoga ali Susic je skoro sve sto je doveo bez pritiska navijaca ili uz njihovu izrazenu sumnju pogrijesio. Jedino mu je Tino uspjeh ali njega je pobogu odmah i instalirao u prvi tim sto i nije bilo prijeko potrebno. Ni Tinu niti reprezentaciji. Pogotovu na mjestu na kojem je igrao. Gledati sta su radili neki selektori u proslosti i nije bas preporuceno u ovom trenutku. Jer valjda imamo zelju gledati prema naprijed a ne prema natrag. Mozda i Sunjica uzmes kao pogodak ali ja sam jos skeptican po pitanju tog igraca. Vecina nije i onda ga nikad ne navodim kao negativan primjer. Ne vjerujem da vidim bolje od vecine navijaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2015, 12:55

Kvržić je tu došao zbog povreda koje su nas osakatile pre meč sa Izraelom. Uostalom, čovjek koji već dvije godine zaredom igra UEFA ligu sa svojim timom ne može biti nezasluženo na spisku.

Nabroj mi te igrače, baš me zanima koliko ih je, rekao si 'mnogi'. Eto, znamo za Avdiju, Hadžića i Sušića. Koliko ih još ima? Da nije možda Zahirović?
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:01

Virtu4l je napisao/la:Kvržić je tu došao zbog povreda koje su nas osakatile pre meč sa Izraelom. Uostalom, čovjek koji već dvije godine zaredom igra UEFA ligu sa svojim timom ne može biti nezasluženo na spisku.

Nabroj mi te igrače, baš me zanima koliko ih je, rekao si 'mnogi'. Eto, znamo za Avdiju, Hadžića i Sušića. Koliko ih još ima? Da nije možda Zahirović?
Po meni jes i Zahirovic ako je Besic igrao u mladoj za to vrijeme. Zahirovic nazalost nije dokazao opavdanost svog igranja u repki. A da ne govorim kad si usao nisi vise ni morao imati klub repka ti je bila zagarantirana. On nije ni pozivao puno igraca pa samim tim nije mogao ni puno grijesiti. Bilo je tu jos igraca iz Premijer lige BIH ali ne zelim se uvlaciti u sukob sa strujama na ovom forumu. Svaki igrac koji je pozvan u repku i od tada nije napredovao u veci klub je promasaj. Ne mislim naravno tu na one koji vec igraju u ligama 5. Ozlijedjena 2 napadaca on ne poziva nikoga. Pa kako ce pogrijesiti tu dvojicu je od Cire naslijedio.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2015, 13:06

Virtu4l je napisao/la:Kvržić je tu došao zbog povreda koje su nas osakatile pre meč sa Izraelom. Uostalom, čovjek koji već dvije godine zaredom igra UEFA ligu sa svojim timom ne može biti nezasluženo na spisku.

Pa to je pola tima skoro! I bez imalo stida ih je promovisao u prvotimce. Hajde iskreno jel po tebi ijedan od nabrojanih ima kvaliteta za reprezentaciju ?
Dubrovnik@ nece se to desiti , ali ni u ludilu. Vi ste ljudi u velikoj zabludi. Rekao sam vec, moze se desiti transfer , ali on Intera ocima nece vidjeti a mozda i Milano , zavisi gdje ugovor potpisu. Sta vam je braco mila , sasvim prosjecan igrac bez ijedne extra karateristike osim adzine ljubavi ...

UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:11

Pa to je pola tima skoro! I bez imalo stida ih je promovisao u prvotimce. Hajde iskreno jel po tebi ijedan od nabrojanih ima kvaliteta za reprezentaciju ?
Dubrovnik@ nece se to desiti , ali ni u ludilu. Vi ste ljudi u velikoj zabludi. Rekao sam vec, moze se desiti transfer , ali on Intera ocima nece vidjeti a mozda i Milano , zavisi gdje ugovor potpisu. Sta vam je braco mila , sasvim prosjecan igrac bez ijedne extra karateristike osim adzine ljubavi ...
To ne znamo jos, to se treba vidjeti. Ne daje se 5000000 na rijec ako se sve realizira naravno. Ja mislim da Tino ima sanse cak i da zaigra u Interu. Pricekajmo nikad nije kasno nekoga nazvati propalitetom. Dok se to ne dogodi biti ce samo potencijal. Nista strasno za reprezentaciju zar ne.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2015, 13:16

dubrovnik je napisao/la:

To ne znamo jos, to se treba vidjeti. Ne daje se 5000000 na rijec ako se sve realizira naravno. Ja mislim da Tino ima sanse cak i da zaigra u Interu. Pricekajmo nikad nije kasno nekoga nazvati propalitetom. Dok se to ne dogodi biti ce samo potencijal. Nista strasno za reprezentaciju zar ne.
Ma naravno , amin boze da svi koju su i oko reprezentacije proigraju po velikanima europskog fudbala. Ali se nece desiti ovaj put , nema taj kvalitet! Citaj nema ! :D

UPRAVA NAPOLJE!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 jan 2015, 13:20

Neandertalac je napisao/la: Kakve veze ima Medunjanin sa ovim mojim postom ? Ili ti potenciras Tina kao jedinog nasljednika Medunjanina u timu , ako bi ovaj pao u formi itd ? I btw , ja niti mu zelim lose , niti mu zelim da uspije. Jednostavno mrzim nacin na koji neko "uspije" u karijeri , iako ne zasluzuje to nego samo ima nekoga ko mu to omoguci ...
Da , bez obzira na sve, nemoguce je zaboraviti, ili ignorisati , cinjenicu da u reprezentaciju dosao nakon plasmana na SP, cistim nepotizmom i potpuno nezasluzeno. Da radi njega ( i Hadzica) , na SP nije otisla legenda Rahimic (pa makar da odigra minut protiv Irana) i Zukanovic. Da je njegov dolazak bio okidac za sunovrat reprezentacije...Da smo od njegovog dolasaka, naravno nije jedini krivac, od 7 takmicarskih utakmica, izgubili 4, oedigrali nerijeseno 2 i jednom pobjedili, protiv Irana :roll: .
Sve to su pratile salve bezobrazluka, lazi,pljuvanja u lice ...e pa to ne moze ispraviti politicki korektana fraza,"on je nas reprezentativac, ja mu zelim najbolje". Ja mu ne zelim zlo, ali mora da se vrati na pocetnu poziciju, prodje put dokazivanja, kao i svi drugi, pa onda mozda !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:22

Prvenstveni rendgen
Sušić je vodeći u poretku za Trofej SD, u sedam prvenstvenih nastupa zaslužio je fascinantan prosjek od 7,33.

7 nastupa
44 zbroj ocjena
7,33 visok prosjek
jednom najbolji, triput zamijenjen, jednom ušao, jednom neocijenjen

Sezona 2012/13.
17 nastupa, prosjek 5,96

Sezona 2013/14.
32 nastupa, prosjek 6,25

Procitaj i ti Neandertalac ovo i reci vidis li napredak . Imamo ga vremena proglasit promasajem ali ja bih jos malo pricekao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2015, 13:23

dubrovnik je napisao/la:Po meni jes i Zahirovic ako je Besic igrao u mladoj za to vrijeme. Zahirovic nazalost nije dokazao opavdanost svog igranja u repki.
Zahirović je bio jedan od naših najvažnijih igrača u pretprošlom ciklusu. Nema nikakve osnove zvati ga promašajem. U reprezentativnom dresu je pokazao mnogo više od nekih 'afirmisanih' i renomiranih igrača. Bešić i Zahirović su u isto vrijeme igrali u A reprezentaciji, u isto vrijeme su bili prekomandovani u U21, tako da nema potrebe da uvlačiš Bešića u ovu diskusiju.

Dakle, kada nešto kažeš, očekujem da iza toga stoji argumentovano objašnjenje, bez spina. Sušić je uveo najmanji broj 'prolaznika' u naš tim, mnogo manje od svih prethodnih selektora.

Njegovi promašaji su Hadžić i Vršajević. Niti jedan drugi igrač ne može biti promašaj. Dodao bih još i Avdukića na tu listu, ali on je irelevantan.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:30

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Po meni jes i Zahirovic ako je Besic igrao u mladoj za to vrijeme. Zahirovic nazalost nije dokazao opavdanost svog igranja u repki.
Zahirović je bio jedan od naših najvažnijih igrača u pretprošlom ciklusu. Nema nikakve osnove zvati ga promašajem. U reprezentativnom dresu je pokazao mnogo više od nekih 'afirmisanih' i renomiranih igrača. Bešić i Zahirović su u isto vrijeme igrali u A reprezentaciji, u isto vrijeme su bili prekomandovani u U21, tako da nema potrebe da uvlačiš Bešića u ovu diskusiju.

Dakle, kada nešto kažeš, očekujem da iza toga stoji argumentovano objašnjenje, bez spina. Sušić je uveo najmanji broj 'prolaznika' u naš tim, mnogo manje od svih prethodnih selektora.

Njegovi promašaji su Hadžić i Vršajević. Niti jedan drugi igrač ne može biti promašaj. Dodao bih još i Avdukića na tu listu, ali on je irelevantan.
Ma Virtual svaka cast samo ova dvojica ok. Neka ti bude. Necu se uvuci u ovo sa tobom. Ako si procitao sto sam u prvom odgovoru napisao ponovit cu ti jos jednom. Koji got je igrac igrao u repki i nije mu se dogodilo da bude prodan u ozbiljan klub je promasaj i nemam vise sta dodati. Pa i Zahirovic. Avdukic PROMASAJ a Dujkovic je otkrice je li. Uporno ignoriras da osim nabrojanog dvojca na klupi imas Vranjesa, pa 2 iz Premier lige, pa Rijeckog Ronalda Kvrzica a on poziva minimum igraca. Onda punih usta izjavi nisam imao koga ubaciti. Ma necu vise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2015, 13:37

Nećeš se uvući jer si shvatio da si bubnuo glupost, još jednu u nizu. Nazvati promašajem čovjeka koji je promijenio tok utakmice u Slovačkoj je po meni nešto nevjerovatno za nekoga ko se predstavlja kao navijač BiH. Samo taj meč je dovoljan da ga ocijenimo kao uspješnog, a kamoli ostale utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:46

Virtu4l je napisao/la:Nećeš se uvući jer si shvatio da si bubnuo glupost, još jednu u nizu. Nazvati promašajem čovjeka koji je promijenio tok utakmice u Slovačkoj je po meni nešto nevjerovatno za nekoga ko se predstavlja kao navijač BiH. Samo taj meč je dovoljan da ga ocijenimo kao uspješnog, a kamoli ostale utakmice.
Dobro ko o cemu ti o glupostima. Rekao sam ti ja sa tobom minimalno u diskusiju ulazim jer sam sve sto je bilo potrebno procitao. Samo su mu Vrsajevic i Hadzic promasaji a novinari i navijaci su krivi za njihov poziv. Predajem se.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2015, 13:51

Naravno, ja se u diskusiju uključujem samo kad imam prave argumente na svojoj strani. Opet spinuješ i uvlačiš navijače i novinare u diskusiju, a nigdje ih nisam spomenuo. Malo si brzopleto poletio sa izjavom koja nema jako uporište.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jan 2015, 13:52

Virtu4l je napisao/la:Naravno, ja se u diskusiju uključujem samo kad imam prave argumente na svojoj strani. Opet spinuješ i uvlačiš navijače i novinare u diskusiju, a nigdje ih nisam spomenuo. Malo si brzopleto poletio sa izjavom koja nema jako uporište.
OK

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jan 2015, 14:03

Virtu4l je napisao/la: Sušić je uveo najmanji broj 'prolaznika' u naš tim, mnogo manje od svih prethodnih selektora.

Lijepo napisano Virto, svaka cast. Susic se drzao stava da se tesko ulazi i jos teze izlazi ali je bio previse istrajan u tom svom stavu sto ga je kostalo otkaza.
Avdije je daleko najveci promasaj koji je beskrajno forsiran na mjestu na kojem ne moze igrati.
Hadzic je takodjer promasaj ali ruku na srce obojica su se borili kada bi dobili sansu, samo sto ih druge stvari sputavaju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.