muhamedkonjic je napisao/la:Mancini i jeste to izjavio na pressicu kada su ga pitali o Susicu i 23 godine nije nista pogotovo ako potpise za Inter onda ce moc napredovat i imati vrijeme da bude pravi igrac a isto tako moze propast ako nedobije sansu kao Stevanovic. Znaci to su najbolje godine ima znaci jos potencijala i godina da se izgradi u dobrog igraca a isto tako ako neuspije onda ce mu biti vrlo tesko da se probije kasnije sa svoji 26 27 godina kao sto sada Stilic ima problema da makne iz Wisle posto je prokockao najbolje godine i uzeo pogresene odluke sto ga je kostalo, nadam se da ce potpisivanje za Inter biti prava stvar za Tina posto i nisu nesta jaki na sredini terena, mislim da moze on tu uspjeti ima tehniku za Italiju i taj tehnicki sporiji fudbal pase njegov stil igranja.bhfanatic14 je napisao/la:Sta veli Mancini,veliki talenat za buducnostAllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11., a momak ima 23 godine...talenat je onaj norvezanin mali,Halilovic a ne ovaj panj sa 23 !!! Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat .. Treba priznat da radi Mafija veliki poso,dobro su to ukomponovali,dosta novinara popdplatili i sad svako ceka dio kolaca
. A najsmijesnije je to da se pojedini raduju sto mafijasi uzimaju lovu preko nase repke kojoj su veliku stetu nanjeli !
Ako Inter stvarno misli njega dovest pa jer stvarno mislis ako je tako dobar da bi ga poslali na posudbu prvo pa ga kao vracali ?? on nema 17-18 godina da se negdje kali i salje na posudbe,23 godine jesu dobre godine al on bi sada vec trebao da bude skoro gotov igrac. Al on to nije nit ce bit,ovo je jedna medijska hajka koju su kriminalci pokrenuli nebili ga negdje ugurali da se sta zaradi. Tako to biva u svijetu fudbala,nemoras ni imat talenat sta menadzeri sve znaju uradit. Vidili smo milione takvih slucajeva da nekakvi poluigraci negdje potpisu na veliko,pa ne odigraju 1-2 utakmice radi reda,a pare svi stavili u dzep i svi zadovoljni. I onda necuje se vise nista od tih "talenata" ! Realno on nije igrac za lige petice,Hajduk je mjerilo a to ne govorim iz nikakve mrznje nego cisto kao poznavalac fudbala. Spor je,trom,nema nikakvu specijalnu tehniku o kojoj vi pisete,nema brzine za ozbiljan fudbal,nema snage za jake lige gdje treba svaki dan bit na nivou i svaki drugi treci dan igras utakmice. Njega bi to vec slomilo nakon pola godine taj napor pa bi ja mislim sam molio da se vrati u Hajduk. Najgore je sto neki pricaju dobro je ovo za nasu repku,kakvo dobro ? Nema on potencijala da bude nas standardni reprezentativac kao prvo,kao drugo on nikada nebi zaigrao za repku da nije bilo kriminalca mu amidze,kao trece preko ledja repke hoce sebi transfer da gradi on i amidza i svi ti mafijasi,stime da smo osvojili 2 boda i to nas mozda kostalo plasmana ove mutnje radnje njihove