Ako bi pastor Jones počeo da paliti Kuran i pri tom govorio: Sada ćemo spaliti Kuran, a onda idemo do džamije ili islamskog centra i bacamo cigle kroz prozor" - to bi bilo podsticanje na kršenje zakona. Ali ako bi palio Kuran kako bi izrazio mržnju prema islamu, to ne bi bilo podsticanje na neposredno kršenje zakona. On bi time možda podsticao ljude na mržnju, ali mržnja nije zločin. Mržnja je gledište
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Kad smo kod slobode govora, evo kako to u praksi izgleda, dakle granica je tu gdje taj govor neposredno podstiče ljude na kršenje zakona, na primjeru onog pastora to izgleda ovako:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Znaci, pocelo je relativiziranje i prebacivanje odgovornosti.tuzlak1987 je napisao/la:Na internetu neki pricaju da je za ovo kriv Mosad jer ovo nije u stilu Muslimana tj nikad ovako nisu nesto odradili, uvijek je raznosenjeUnofficialpage je napisao/la:Ovo mi je malo čudno. Kad pucaju onom policajcu u glavu, nema trzaja, nema krvi? Valjda bi to trebalo da bude.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma muslimani kriviConsigliere je napisao/la:Znaci, pocelo je relativiziranje i prebacivanje odgovornosti.tuzlak1987 je napisao/la:Na internetu neki pricaju da je za ovo kriv Mosad jer ovo nije u stilu Muslimana tj nikad ovako nisu nesto odradili, uvijek je raznosenjeUnofficialpage je napisao/la:Ovo mi je malo čudno. Kad pucaju onom policajcu u glavu, nema trzaja, nema krvi? Valjda bi to trebalo da bude.Sve je kriva CIA, Mossad i Masoni
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako nema krvi pri pucanju na onog policajca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Krivi su ateisti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Da, muslimanski ekstemisti. Ko drugi?topnik1 je napisao/la:
Ma muslimani krivi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da je on.tuzlak1987 je napisao/la:Na internetu neki pricaju da je za ovo kriv Mosad jer ovo nije u stilu Muslimana tj nikad ovako nisu nesto odradili, uvijek je raznosenjeUnofficialpage je napisao/la:Ovo mi je malo čudno. Kad pucaju onom policajcu u glavu, nema trzaja, nema krvi? Valjda bi to trebalo da bude.
Kažu najmlađi napadač imao 18 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Islamski (arapski) svijet je bio napredniji od zapadnog nekad davno, tokom mracnog doba srednjeg vijeka. U Evropi su do tada ljude palili na lomacama, ganjali vjestice, ali su tokom renesansnog perioda okrenuli stranicu, predali se nauci a arapski svijet je ostao istom mjestu.muamerc je napisao/la:Ma svi su krivi. I nalogodavci i izvrsitelji. Ma duboka je ovo tema, morali bi se vratiti unazad 500 godina a mozda i vise da vidimo razloge zbog cega bas je to tlo pogodno za razne manipulacije. Pitanje koje se ja pitam je koji je razlog sto islamski svojet nije pratio trendove sa zapada, ne ideoloske, koliko u nauci, tehnoloskom razvoju, idustriji a najprije u obrazovanju? Iran koliko-toliko prati a ovi ostali nista ili skoro nista.Virtu4l je napisao/la:Krivi su oni koji zakuhaju između njih, a znamo ko je to u većini slučajeva. Ta ista Francuska je mogla spriječiti masakr u Ruandi, pa nije, brutalno je ubijeno preko milion ljudi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po ovome što ja vidim, metak je otišao pored policajca.AsharaK je napisao/la:Kako nema krvi pri pucanju na onog policajca?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Guardian pise da su ih uhvatili 
ne... krivi su Antiteisti, nova fanatična sorta, koja je netolerantna i agresivna... stalno se srećem sa njima po internetu... gori su od onih koje kritikuju i ismijavajuOtelo je napisao/la:Krivi su ateisti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prije pola sata su pisali da su ih ubili, pa sad evo citam okruzili ih.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro gledao sam neke dokumentarne o tome. Ali u biti Belgija je dok je imala protektorat sve skrivila jer ih je kralj Leopold podjelio. A u biti su isti narod i eto sta se na kraju desilo..Virtu4l je napisao/la:Pažljivo pročitaj ovaj tekst, mislim da ćeš nakon toga malkice promijeniti mišljenje,tuzlak1987 je napisao/la:Za masakr u Ruandi je po meni kriva najvise Belgijska fasisticka politika jer su podjelili isti narod u dvije skupine. Hutu i Tutsi, bogatiji bijelji i visi, siromasniji, crniji i nizi![]()
http://www.nytimes.com/2014/04/09/world ... .html?_r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
nit su uhapseni nit su pronadjeni.Liberation novine lupaju gluposti
https://www.facebook.com/bosnjaci.eu" onclick="window.open(this.href);return false; i usput hebem mater i ovim bolidima
https://www.facebook.com/bosnjaci.eu" onclick="window.open(this.href);return false; i usput hebem mater i ovim bolidima
Sa njima nemam nikakve veze.DANTES je napisao/la:ne... krivi su Antiteisti, nova fanatična sorta, koja je netolerantna i agresivna... stalno se srećem sa njima po internetu... gori su od onih koje kritikuju i ismijavajuOtelo je napisao/la:Krivi su ateisti.
I zapravo prvi put sad cujem za njih.
Najzad, zar je samo meni cudno sto su ih ubili tek nakon 2 godine ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Said i Serif.... Bravo, yebem vam majku koja vas je okotila. Sutra ce nasi ljudi sa tim imenima gdje god putovali, u posebne prostorije na pregled supka, mater vam yebem 
Djesi Serife :pConsigliere je napisao/la:Said i Serif.... Bravo, yebem vam majku koja vas je okotila. Sutra ce nasi ljudi sa tim imenima gdje god putovali, u posebne prostorije na pregled supka, mater vam yebem
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jos da dodam da je francuska revolucija bila veoma bitna za zapadni svijet jer je razdvojila crkvu od drzave, sto je omogucilo da se uspostavi demokratsko drustvo. Takvo nesto bi se trebalo desiti kod arapa inace ce oni nastaviti ovako, svako malo se pojavi neka budala koja okupi oko sebe masu drugih budala i krenu za sire svoje sektaske budalestine. Citaj: Al kaida, vehabizam, ISIS i sl.calcio je napisao/la:Islamski (arapski) svijet je bio napredniji od zapadnog nekad davno, tokom mracnog doba srednjeg vijeka. U Evropi su do tada ljude palili na lomacama, ganjali vjestice, ali su tokom renesansnog perioda okrenuli stranicu, predali se nauci a arapski svijet je ostao istom mjestu.muamerc je napisao/la:Pitanje koje se ja pitam je koji je razlog sto islamski svojet nije pratio trendove sa zapada, ne ideoloske, koliko u nauci, tehnoloskom razvoju, idustriji a najprije u obrazovanju? Iran koliko-toliko prati a ovi ostali nista ili skoro nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.