Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2015, 22:34

Kad smo kod slobode govora, evo kako to u praksi izgleda, dakle granica je tu gdje taj govor neposredno podstiče ljude na kršenje zakona, na primjeru onog pastora to izgleda ovako:
Ako bi pastor Jones počeo da paliti Kuran i pri tom govorio: Sada ćemo spaliti Kuran, a onda idemo do džamije ili islamskog centra i bacamo cigle kroz prozor" - to bi bilo podsticanje na kršenje zakona. Ali ako bi palio Kuran kako bi izrazio mržnju prema islamu, to ne bi bilo podsticanje na neposredno kršenje zakona. On bi time možda podsticao ljude na mržnju, ali mržnja nije zločin. Mržnja je gledište
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jan 2015, 22:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ovo mi je malo čudno. Kad pucaju onom policajcu u glavu, nema trzaja, nema krvi? Valjda bi to trebalo da bude. :?
Na internetu neki pricaju da je za ovo kriv Mosad jer ovo nije u stilu Muslimana tj nikad ovako nisu nesto odradili, uvijek je raznosenje :problem:
Znaci, pocelo je relativiziranje i prebacivanje odgovornosti. :tokralju: Sve je kriva CIA, Mossad i Masoni :opaopa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 jan 2015, 22:38

Consigliere je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ovo mi je malo čudno. Kad pucaju onom policajcu u glavu, nema trzaja, nema krvi? Valjda bi to trebalo da bude. :?
Na internetu neki pricaju da je za ovo kriv Mosad jer ovo nije u stilu Muslimana tj nikad ovako nisu nesto odradili, uvijek je raznosenje :problem:
Znaci, pocelo je relativiziranje i prebacivanje odgovornosti. :tokralju: Sve je kriva CIA, Mossad i Masoni :opaopa:
Ma muslimani krivi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 jan 2015, 22:39

Kako nema krvi pri pucanju na onog policajca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 22:39

Krivi su ateisti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jan 2015, 22:40

topnik1 je napisao/la:
Ma muslimani krivi
Da, muslimanski ekstemisti. Ko drugi? :hmmmmm:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2015, 22:40

Znao sam da je on.

Kažu najmlađi napadač imao 18 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2015, 22:41

muamerc je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Krivi su oni koji zakuhaju između njih, a znamo ko je to u većini slučajeva. Ta ista Francuska je mogla spriječiti masakr u Ruandi, pa nije, brutalno je ubijeno preko milion ljudi.
Ma svi su krivi. I nalogodavci i izvrsitelji. Ma duboka je ovo tema, morali bi se vratiti unazad 500 godina a mozda i vise da vidimo razloge zbog cega bas je to tlo pogodno za razne manipulacije. Pitanje koje se ja pitam je koji je razlog sto islamski svojet nije pratio trendove sa zapada, ne ideoloske, koliko u nauci, tehnoloskom razvoju, idustriji a najprije u obrazovanju? Iran koliko-toliko prati a ovi ostali nista ili skoro nista.
Islamski (arapski) svijet je bio napredniji od zapadnog nekad davno, tokom mracnog doba srednjeg vijeka. U Evropi su do tada ljude palili na lomacama, ganjali vjestice, ali su tokom renesansnog perioda okrenuli stranicu, predali se nauci a arapski svijet je ostao istom mjestu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2015, 22:42

slika

:salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 jan 2015, 22:42

Otelo je napisao/la:Krivi su ateisti.
:mrgreen: :thumbup:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2015, 22:43

AsharaK je napisao/la:Kako nema krvi pri pucanju na onog policajca?
Po ovome što ja vidim, metak je otišao pored policajca. :?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 jan 2015, 22:43

Guardian pise da su ih uhvatili :)

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2015, 22:45

ne... krivi su Antiteisti, nova fanatična sorta, koja je netolerantna i agresivna... stalno se srećem sa njima po internetu... gori su od onih koje kritikuju i ismijavaju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 07 jan 2015, 22:45

Prije pola sata su pisali da su ih ubili, pa sad evo citam okruzili ih.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jan 2015, 22:47

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Za masakr u Ruandi je po meni kriva najvise Belgijska fasisticka politika jer su podjelili isti narod u dvije skupine. Hutu i Tutsi, bogatiji bijelji i visi, siromasniji, crniji i nizi :crazy:
Pažljivo pročitaj ovaj tekst, mislim da ćeš nakon toga malkice promijeniti mišljenje,

http://www.nytimes.com/2014/04/09/world ... .html?_r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa dobro gledao sam neke dokumentarne o tome. Ali u biti Belgija je dok je imala protektorat sve skrivila jer ih je kralj Leopold podjelio. A u biti su isti narod i eto sta se na kraju desilo..

FairBet

Post Postao/la FairBet » 07 jan 2015, 22:47

nit su uhapseni nit su pronadjeni.Liberation novine lupaju gluposti

https://www.facebook.com/bosnjaci.eu" onclick="window.open(this.href);return false; i usput hebem mater i ovim bolidima

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 22:48

DANTES je napisao/la:
ne... krivi su Antiteisti, nova fanatična sorta, koja je netolerantna i agresivna... stalno se srećem sa njima po internetu... gori su od onih koje kritikuju i ismijavaju
Sa njima nemam nikakve veze.

I zapravo prvi put sad cujem za njih.

Najzad, zar je samo meni cudno sto su ih ubili tek nakon 2 godine ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jan 2015, 22:50

Said i Serif.... Bravo, yebem vam majku koja vas je okotila. Sutra ce nasi ljudi sa tim imenima gdje god putovali, u posebne prostorije na pregled supka, mater vam yebem :puke:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 jan 2015, 22:50

Consigliere je napisao/la:Said i Serif.... Bravo, yebem vam majku koja vas je okotila. Sutra ce nasi ljudi sa tim imenima gdje god putovali, u posebne prostorije na pregled supka, mater vam yebem :puke:
Djesi Serife :p

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2015, 22:51

calcio je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Pitanje koje se ja pitam je koji je razlog sto islamski svojet nije pratio trendove sa zapada, ne ideoloske, koliko u nauci, tehnoloskom razvoju, idustriji a najprije u obrazovanju? Iran koliko-toliko prati a ovi ostali nista ili skoro nista.
Islamski (arapski) svijet je bio napredniji od zapadnog nekad davno, tokom mracnog doba srednjeg vijeka. U Evropi su do tada ljude palili na lomacama, ganjali vjestice, ali su tokom renesansnog perioda okrenuli stranicu, predali se nauci a arapski svijet je ostao istom mjestu.
Jos da dodam da je francuska revolucija bila veoma bitna za zapadni svijet jer je razdvojila crkvu od drzave, sto je omogucilo da se uspostavi demokratsko drustvo. Takvo nesto bi se trebalo desiti kod arapa inace ce oni nastaviti ovako, svako malo se pojavi neka budala koja okupi oko sebe masu drugih budala i krenu za sire svoje sektaske budalestine. Citaj: Al kaida, vehabizam, ISIS i sl.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai i 4 gosta.