FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 07 jan 2015, 22:44

SiamoNoi je napisao/la:Zašto Kugla za Shaqirija?

vidis to ti je velika enigma na ovome pdf. :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jan 2015, 22:46

PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista :| ,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Cim je on poceo tražiti novi angažman izmedu Reala, Bayena i ostalih velikih klubova, nece to na dobro.
Talentovan jeste, ali nije talenat sve.

Taj isti Real ima talentovanih igraca njegovog uzrasta iz cijelog svijeta, od Japana do Brazila, pa godinama nemaju nijednog bitnog igraca koji je izašao iz njihove škole.
Bayern svake sezone izbaci bar jednog igraca koji igra koliko toliko bitnu ulogu u ekipi, tako da je izmedu ta dva kluba pametniji izbor Bayern, ali na njemu je.
Inace, po meni mu je najpametnije bilo da je otišao u Ajax, ali eto.

Što se tice tih mladih igraca, ja bih u Bayernu volio vidjeti Tielmansa iz Anderlechta. Godinu stariji a već dokazan u daleko boljem klubu i jačoj ligi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jan 2015, 22:51

PEP je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Zašto Kugla za Shaqirija?

vidis to ti je velika enigma na ovome pdf. :mrgreen:
Neko je prije Sacira, iz frustracija koje je zadavao nama sa teme, nazvao lopta ( ne znam ko) zbog njegove konstitucije, pa sam mu ja upgradeovao nadimak, jer mi nije izgledao kao nesto prazno i lahko (takva mi bila predstava za loptu), u kugla (ipak mi daje osjecaj da je to nesto masivno).

Pogrijesio sam, nisam trebao, ali to je bio jedan od onih crnih momenata i nerviranja. I necu da ga vise zovem tim nadimkom nego samo Sacirom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jan 2015, 23:35

ceze je napisao/la:
PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista :| ,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Cim je on poceo tražiti novi angažman izmedu Reala, Bayena i ostalih velikih klubova, nece to na dobro.
Talentovan jeste, ali nije talenat sve.

Taj isti Real ima talentovanih igraca njegovog uzrasta iz cijelog svijeta, od Japana do Brazila, pa godinama nemaju nijednog bitnog igraca koji je izašao iz njihove škole.
Bayern svake sezone izbaci bar jednog igraca koji igra koliko toliko bitnu ulogu u ekipi, tako da je izmedu ta dva kluba pametniji izbor Bayern, ali na njemu je.

Inace, po meni mu je najpametnije bilo da je otišao u Ajax, ali eto.

Što se tice tih mladih igraca, ja bih u Bayernu volio vidjeti Tielmansa iz Anderlechta. Godinu stariji a već dokazan u daleko boljem klubu i jačoj ligi.
Upravo tako, mali očigledno ne razmišlja svojom glavom al' ima vremena kad će se kajati.Real nije mjesto za mlade igrače oni žele gotov proizvod.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jan 2015, 00:20

Pa nije ni Bayern za njega. Čemu žal za momkom od 16 godina jbte :problem: .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jan 2015, 01:11

Ma nije žal, više negodovanje. :D

Ako je vjerovati medijima birao je između Reala i Bayerna i nekako je logičnije da odabere Bayern jer skoro svi igrači koji su vrijedili u Bayernu su dobijali priliku što baš i nije slučaj u Realu iako je veliki klub.
Mada se slažem sa tobom, za njega je bilo i puno boljih opcija i od Reala i od Bayerna, ali eto.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jan 2015, 01:41

Gdje zavrsi Sacir na kraju?
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jan 2015, 13:08

Prema IFFHS-u Neuer je najbolji golman Svijeta.
1 – Manuel NEUER (FC Bayern München / Germany) 216 points
2 – Thibaut COURTOIS (Atlético de Madrid/FC Chelsea / Belgium) 96 points
3 – Keylor NAVAS (Levante UD/Real Madrid CF/Costa Rica) 46 points
4 – Gianluigi BUFFON (Juventus FC Torino / Italy) 26 points
5 – Claudio BRAVO (Real Sociedad/FC Barcelona/Chile) 16 points
6 – Sergio ROMERO (AS Monaco/Sampdoria Genua/Argentina) 14 points
7 – Guillermo OCHOA (AC Ajaccio/Malaga/ Mexico) 13 points
8 – Petr CECH (FC Chelsea /Czech Republic) 4 points
9 – Hugo LLORIS (Tottenham/France) and Vincent ENYEAMA (Lille OSC/Nigeria) 2 points
:tokralju: :tokralju:

Edit: navodno je Inter poslao 19 miliona za Shaqa.
Ako ima istine u ovim navodima, ponudu treba automatski prihvatiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jan 2015, 13:14

Najkompletniji golman svih vremena, veliki Manu :!:

Eto izgleda i oficijelno da je Saćir Interov, Inter slično kao Liverpool posrnuli gigant i vjerujem da će im Shaqiri pomoći da se vrate tamo gdje im je mjesto. Shaqiriju želim sve najbolje i vjerujem da će biti sretan u Milanu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jan 2015, 14:25

Shaq-a sam vise volio vidjeti u Liverpool-u, generalno vise u engleskoj ligi,nego da pojacava zabare,al eto sta je tu je... Liverpool je katastrofalan po pitanju zavrsavanja transfera.

Uefalona je ispizdila jer im se nije ukinula zabrana dovodjenja igraca,te su zamrznuli odnose sa Fifom sve dok im ne istekne ta kazna, a uz to nece ni Messia poslati na dodjelu zlatne lopte. Ostaje izbor na Neueru i Ronaldu. Kako god,mislim da ce Ronaldo uzet, jer je prevelik loby na njihovoj strani...
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jan 2015, 14:27

Shaq je i sluzbeno Interov igrac.
18 miliona za igraca koji je vecinom sjedio na klupi je itekako dobar posao jos ako se zna da je na njemu Bayern zaradio oko 6 miliona onda je jos jasnije o koliko dobro poslu se radi.

Sretno mu u nastavku karijere. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jan 2015, 14:46

Omerbavarac je napisao/la:Shaq je i sluzbeno Interov igrac.
18 miliona za igraca koji je vecinom sjedio na klupi je itekako dobar posao jos ako se zna da je na njemu Bayern zaradio oko 6 miliona onda je jos jasnije o koliko dobro poslu se radi.

Sretno mu u nastavku karijere. :thumbup:
Sretno mu. Sinoc ga bas gledam na treningu, a danas Interov. Nadam se da ce pokazati svoj talenat u Interi kad vec kod nas nije.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 jan 2015, 15:19

Kako čitam izgleda da je Lpool nudio više love, ali su Bavarci ipak ispoštovali volju igrača. Nema šta, gospoda :clap:. A nama u Interu će leć ko budali šamar :mrgreen:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jan 2015, 15:32

Biscione je napisao/la:Kako čitam izgleda da je Lpool nudio više love, ali su Bavarci ipak ispoštovali volju igrača. Nema šta, gospoda :clap:. A nama u Interu će leć ko budali šamar :mrgreen:.
Hoce Bgm, dobar je igrac. Sa srecom mu u novom klubu.
Mia San Mia

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 jan 2015, 15:38

Bayern to još nije potvrdio?

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 jan 2015, 15:40

Thomas Müller HQ @ThomasMullerHQ · 1m 1 minute ago

It's a shame things didn't work out for Shaq at Bayern. A good player, just not what we needed.

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 08 jan 2015, 15:46

Ode nam Kugla, hvala mu na svemu i nek mu je sa srećom u Žabarskoj.

Ostaje broj 11 slobodan, hmmm. :hmmmmm:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 08 jan 2015, 15:50

Ja bi volio depay-a iz psv umjesto šaqa :) :D a vi moji bavarci? :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jan 2015, 15:58

rotweiss je napisao/la:Ja bi volio depay-a iz psv umjesto šaqa :) :D a vi moji bavarci? :kafa:
Volio bih i ja bilo koga ali ove zime ne dovodimo nikog. Na ljeto, ne znam, ali mislim da nam depay nece biti prioritet.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jan 2015, 17:17

ceze je napisao/la:Ma nije žal, više negodovanje. :D

Ako je vjerovati medijima birao je između Reala i Bayerna i nekako je logičnije da odabere Bayern jer skoro svi igrači koji su vrijedili u Bayernu su dobijali priliku što baš i nije slučaj u Realu iako je veliki klub.
Mada se slažem sa tobom, za njega je bilo i puno boljih opcija i od Reala i od Bayerna, ali eto.

Za tog momka je isti klinac igrao u realu ili bayernu,u cityju ili unitedu...jednostavno,napravio je glupost.

Njemu trebaju utakmice u nogama...sve ja razumijem da ce u realu ili bayernu imati top trenere,treninge i sve...ali on ce u ovim nabrojanim klubovima do 20 i neke "zabavljati" se sa b momcadi jer jednostavno ovi top klubovi vise nemaju prostora da ubace mlade u prvi tim i da igraju. Jbg,sad je sve biznis...a biznis nije da imas klinca koji ce se izgubiti kad stane pred 60 000 gledalaca.

Da sam ja na njegovom mjestu,vjerovatno cast bi mi bila da me biraju jedni od ovi velikana,ali on preskace jednu jako bitnu stepenicu u svojoj karijeri...slabiji klub u kojem ce igrati i u kojem ce se razviti . Mislite da bi Messi i Ronaldo danas bili ovo da im nije data sansa s prvim timom ???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.