SiamoNoi je napisao/la:Zašto Kugla za Shaqirija?
vidis to ti je velika enigma na ovome pdf.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
SiamoNoi je napisao/la:Zašto Kugla za Shaqirija?
Cim je on poceo tražiti novi angažman izmedu Reala, Bayena i ostalih velikih klubova, nece to na dobro.PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Neko je prije Sacira, iz frustracija koje je zadavao nama sa teme, nazvao lopta ( ne znam ko) zbog njegove konstitucije, pa sam mu ja upgradeovao nadimak, jer mi nije izgledao kao nesto prazno i lahko (takva mi bila predstava za loptu), u kugla (ipak mi daje osjecaj da je to nesto masivno).PEP je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Zašto Kugla za Shaqirija?
vidis to ti je velika enigma na ovome pdf.
Upravo tako, mali očigledno ne razmišlja svojom glavom al' ima vremena kad će se kajati.Real nije mjesto za mlade igrače oni žele gotov proizvod.ceze je napisao/la:Cim je on poceo tražiti novi angažman izmedu Reala, Bayena i ostalih velikih klubova, nece to na dobro.PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Talentovan jeste, ali nije talenat sve.
Taj isti Real ima talentovanih igraca njegovog uzrasta iz cijelog svijeta, od Japana do Brazila, pa godinama nemaju nijednog bitnog igraca koji je izašao iz njihove škole.
Bayern svake sezone izbaci bar jednog igraca koji igra koliko toliko bitnu ulogu u ekipi, tako da je izmedu ta dva kluba pametniji izbor Bayern, ali na njemu je.
Inace, po meni mu je najpametnije bilo da je otišao u Ajax, ali eto.
Što se tice tih mladih igraca, ja bih u Bayernu volio vidjeti Tielmansa iz Anderlechta. Godinu stariji a već dokazan u daleko boljem klubu i jačoj ligi.
1 – Manuel NEUER (FC Bayern München / Germany) 216 points
2 – Thibaut COURTOIS (Atlético de Madrid/FC Chelsea / Belgium) 96 points
3 – Keylor NAVAS (Levante UD/Real Madrid CF/Costa Rica) 46 points
4 – Gianluigi BUFFON (Juventus FC Torino / Italy) 26 points
5 – Claudio BRAVO (Real Sociedad/FC Barcelona/Chile) 16 points
6 – Sergio ROMERO (AS Monaco/Sampdoria Genua/Argentina) 14 points
7 – Guillermo OCHOA (AC Ajaccio/Malaga/ Mexico) 13 points
8 – Petr CECH (FC Chelsea /Czech Republic) 4 points
9 – Hugo LLORIS (Tottenham/France) and Vincent ENYEAMA (Lille OSC/Nigeria) 2 points
Sretno mu. Sinoc ga bas gledam na treningu, a danas Interov. Nadam se da ce pokazati svoj talenat u Interi kad vec kod nas nije.Omerbavarac je napisao/la:Shaq je i sluzbeno Interov igrac.
18 miliona za igraca koji je vecinom sjedio na klupi je itekako dobar posao jos ako se zna da je na njemu Bayern zaradio oko 6 miliona onda je jos jasnije o koliko dobro poslu se radi.
Sretno mu u nastavku karijere.
Hoce Bgm, dobar je igrac. Sa srecom mu u novom klubu.Biscione je napisao/la:Kako čitam izgleda da je Lpool nudio više love, ali su Bavarci ipak ispoštovali volju igrača. Nema šta, gospoda. A nama u Interu će leć ko budali šamar
.
Volio bih i ja bilo koga ali ove zime ne dovodimo nikog. Na ljeto, ne znam, ali mislim da nam depay nece biti prioritet.rotweiss je napisao/la:Ja bi volio depay-a iz psv umjesto šaqa![]()
a vi moji bavarci?
ceze je napisao/la:Ma nije žal, više negodovanje.![]()
Ako je vjerovati medijima birao je između Reala i Bayerna i nekako je logičnije da odabere Bayern jer skoro svi igrači koji su vrijedili u Bayernu su dobijali priliku što baš i nije slučaj u Realu iako je veliki klub.
Mada se slažem sa tobom, za njega je bilo i puno boljih opcija i od Reala i od Bayerna, ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.