FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:45

admin je napisao/la:vidiš kako se svakom može desiti da nešto ne primjeti?
admin je napisao/la:ne mogu jednu temu čitati 0-24.
ja kad god otvorim, vidim i jedne i druge da pišu gluposti... dok to sve obrišem, nađe se pametnjaković koji štiti svoju upravu od indirektnih želja da im se avion sruši, tako što piše o stadionu protivničkog kluba... i tako u krug.

nemoj reagovati, ako ne želiš da se uništava tema kluba za koji navijaš. strpi se, svojim postovima sigurno nećeš nikog odbraniti.

ps. nema animiranih avatara na našem forumu. mrzim li te ako te zamolim da poštuješ to pravilo?
Aha... A ja ću te fino zamoliti da to ubuduće obavljaš preko pp koji se ne može ignorisati a kao što neki ignorišu prijave nekih postova pa onda kritikuju i napadaju one koji odgovore na te provokatorske postove u jednom šaljivom tonu. Promijenim onda avatar kada sjednem za pc, ovo tipkam sa tapatalka.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 jan 2015, 16:45

ma bit će banovani, al će za 2-3 sata nakon javnog "bana" pisati na forumu ;) nije prvi put, jbg tako je to kad ti klub propadne pa ti samo ostaje prosipanje sile na forumu, imajmo razumijevanja

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2015, 16:47

admin je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
admin je napisao/la:eto izbrisan je :D

mene bi više bilo stid da sam pisao ovaj dječiji post, nego da moram da ga čitam... ali eto, ako vas to čini sretnim...
Vidi ne radi se o tome sta nas cini sretnim.Ali kada je bilo ko od nas na njihovoj temi pomenuo bagere,Koldzu ili nesto u tom smislu onda je administracija jako brza i ekspiditivna.Ali nema brisanja postova nego sijevaju banovi brzinom munje
pa spomenuli ste bagere na ovoj temi i tako je diskusija samnom i krenula. nije sjevnuo ban, nisam čak ni obrisao, već zamolio da se vratimo temi.
Ja ne kazem i ne odobravam pisanje o komsinicama na ovoj temi nikako.Ali cinjenica je da su na njihovoj temi sijevali banovi za slicne postove.Ovdje je tema FKS i ako se nade neki padobranac koji ovdje dode da pamrtuje,a ne da normalno diskutuje,nogirajte ga.Kao sto se radi i na njihovoj temi
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jan 2015, 16:51

Samo abd da fino slete(u zadnje vrijeme puno ovih padova aviona ima sto jest jest)..sa hajrom sto bi rekli
Covjek im jos srecu pozelio... ccc
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 16:53

Admine
Veca je sramota za tebe da stitis ovakve maloumne izjave

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:54

znači u našoj kratkoj diskusiji, odličili ste potpuno odrediti kako trebam raditi svoj posao. od toga kako ću slati upozorenja, šta brisati, koga banovati, koga o tome obavijestiti...

zaista ću vas ljubazno zamoliti da se ne mješate u moderiranje foruma.

pokušao sam upozoriti da se držimo teme, FK Sarajevo, a na to se upecalo 15 oftopičara... nije ni čudo što vam svaki dvanaestogodišnji trol može razvaliti temu i isprovocirati ban za dodatnih 5 navijača sarajeva.

riješenje problema neka svako potraži u sebi, a ja ću nastaviti raditi najbolje kako znam.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:54

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Samo abd da fino slete(u zadnje vrijeme puno ovih padova aviona ima sto jest jest)..sa hajrom sto bi rekli
A odmah u zagradi na najperfidniji način poželio smrt... ccc!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 jan 2015, 16:56

PITARI I HORDASI I OSTALI HAJMO SE MI VRATIT TEMI FKS MENI DOSADILO OVO PREPUCAVANJE. ILI NADJI TE SE SVI U JEDNOJ KAFANI PA TAMO DO SABAHA. :lolno:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:59

pile87 je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
A odmah u zagradi na najperfidniji način poželio smrt... ccc!
Ma covjek konta ovi maleziski avioni svako malo padnu...Nikakvih zelja ni pozdrava.Al nemojte stalno od teme evo jel pricano sa Misketom, Stevanovicem, Kelavom opet hoce li vam doci?
Stevanović je valjda potpisao za one mađare, Kelava ???, Miske još ništa nije šarnuo koliko ja znam tako da...nada umire zadnja jbg! :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jan 2015, 17:00

Buzdovan je napisao/la:PITARI I HORDASI I OSTALI HAJMO SE MI VRATIT TEMI FKS MENI DOSADILO OVO PREPUCAVANJE. ILI NADJI TE SE SVI U JEDNOJ KAFANI PA TAMO DO SABAHA. :lolno:
Vala bas,meni je ovde vec odavno sve jasno.I nema vise potrebe da se zamaram.
Iskreno u ovoj hefti sam ocekivao, bar jedno pojacanje.Nadam se da cemo to zavrsiti do 15 januara.Mada je taj datum jako blizu.Ibrak šuti kao mumija. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 jan 2015, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 17:00

nece doci, al ima neki kralj banana sad s njim pregovaraju

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 17:01

Sarajevo22 je napisao/la:nece doci, al ima neki kralj banana sad s njim pregovaraju
eto.

i ko ovdje ne dozvoljava normalne diskusije i temu gura u oftopic?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2015, 17:02

Bezveze je administraciji govoriti sta i kako da radi.To je pravilo koje smo svi prihvatili i to stoji.Medutim postoje neke stvari na ovom forumu koje se moraju izbalansirati,odnosjo da ista pravila vrijede za sve.Jer ako je pravilo na forumu da se za trolovanje dobije ban,neka ga dobije ko god da je.Ali onda ne bi bilo situacija da zbog tog trola 20 ljudi dobije ban jer su isprovocirani,a on ostane i uziva u svom podvigu.
O tome se radi,bar sto se mene tice,i ne vidim da je neki off reci nesto u normalnoj diskusiji i razmjeni misljenja.Jer ne moze vama niko odredivati sta cete raditi ali se valjda mogu dati neke sugestije ili primjedbe.Ako je i to off topic ili trolovanje onda ok.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 17:03

i sta je tu lose, ima neki argentinac zovu ga kralj banana nwmogu se sad sjetit imena

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 17:04

Sarajevo22 je napisao/la:i sta je tu lose, ima neki argentinac zovu ga kralj banana nwmogu se sad sjetit imena
evo ovako.
sad tebe javno upozoravam da ćeš biti trajno banovan ukoliko nastaviš sa oftopicom na temi FK Sarajevo.

razlog što izdvajam baš tebe a ne nekog drugog, je taj što mislim da nemaš kapacitet da normalnu diskusiju, jer te allah očigledno nagradio na jednom polju, a zakinuo na drugom.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 17:09

Dali vi gosp. admin mene vrijedate, zar vasim pravilnikom to nije zabranjeno. Upozorenje primljeno k znanju.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jan 2015, 17:14

Sarajevo22 je napisao/la:Dali vi gosp. admin mene vrijedate, zar vasim pravilnikom to nije zabranjeno. Upozorenje primljeno k znanju.
Nemoj brate mili sada bezveze da dobijes ban i da naprdujemo opet.Rekli smo covjeku sta nam smeta i mislim da je dovoljno.Hoce li to donijeti nesto novo po tom pitanju vidjecemo

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2015, 17:15

Malo je glupo da administracija kanalise raspravu kako njima odgovara, postoje brate neka pravila i sve sto nije vezano za klubove i fudbal neka se sankcionise :kafa: sad kao ja sam navijac FKS i ne smijem spomenuti zeljeznicar :roll:
Pauza je, u komsiluku gori dok je kod nas tisina ko u grobu, to sto se gospoda ljuti na misljenje drugih vezano za njihove komicne zelje, statut od 49% itd...nismo mi krivi, neka se ljute

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 08 jan 2015, 17:16

Aco, znaju li tvoji prijatelji koji navijaju za Sarajevo da si ti gay ?

Mislim da sam svakako ostao u okvirima teme, i nadam se da se slažeš da imam kapaciteta za normalnu diskusiju.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jan 2015, 17:20

Hej braco netreba se raspravljat Posto ko zeli da uradi dovoljno mu je da procita sta se pise.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”