FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek nas sve banuju i rijese problem.
admine dok si online da te pitam, imali sanse da se ponovo otvori tema "ljepotice"?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nema nikakve.MCMXLVI je napisao/la:admine dok si online da te pitam, imali sanse da se ponovo otvori tema "ljepotice"?
Ima li iko da bi se volio vratiti temi?
-
Sarajevo22
- Kontakt:
mialim da necemo dobiti javno priopcenje od uprave sta su radili u turskoj u slucaju da ne uspiju dogovorit navodno poslovnu suradnju
sto se tice admina evo nek se mojoj malenkosti javno izvini na vrijedanju inteligencije ja ga necu dalje prozivati , jel posteno drugovi moji i nas admine.
sto se tice admina evo nek se mojoj malenkosti javno izvini na vrijedanju inteligencije ja ga necu dalje prozivati , jel posteno drugovi moji i nas admine.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... dovca/2043" onclick="window.open(this.href);return false;
Nešto imam osjećaj da će i Burović uskoro potpisati profesionalni ugovor.
Al eto bilo je priče da će se na ovim pripremam nekoliko akademaca priključiti prvom timu (osim Anđušića, Mihojevića i Aganspahića).
Treba vidjeti i šta će biti sa Hreljom, A. Plakalom.. svi oni imaju ugovor sa nama i pojavit će se na prozivci.
Zna li neko do kad pomenuta dvojica imaju ugovore?
Al eto bilo je priče da će se na ovim pripremam nekoliko akademaca priključiti prvom timu (osim Anđušića, Mihojevića i Aganspahića).
Treba vidjeti i šta će biti sa Hreljom, A. Plakalom.. svi oni imaju ugovor sa nama i pojavit će se na prozivci.
" onclick="window.open(this.href);return false;
joj Velkoskog rutinera, a utakmicu prije se ispromasivao drama, al zato ovdje iz prve prilike...
joj Velkoskog rutinera, a utakmicu prije se ispromasivao drama, al zato ovdje iz prve prilike...
Nemoj mi Hrelje ako je to onaj decko s brojem 16 na malom fudbalu onda znam i zasto nije dobio priliku u prvom timu..hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... dovca/2043
A Plakalo mi se svidja treba njega pratiti korpulentan je...
Onaj osjecaj kad dodjes kuci s posla mrtav umoran, a u sanducetu pismo od FK Sarajevo naslovljeno na tvoje ime kao clana a unutra novogodisnja cestitka sa slikom prvog tima
. Respect svetinjo moja !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Ma zato i kažem, ne mogu nigdje da nađem do kad ima ugovor.
Fakat se momak nije nametnuo, potpisao je nekad u februaru 2013. i to proljeće je proveo kod nas. Imao je nekoliko nastupa koje je bolje zaboraviti, pa onda posudba u Rudar sad u Mladost.
Vjerovatno mu je ugovor bio na 2,5 ili tri godine
A Plakalo
Prvi strijelac Bosne i Druge lige
Ne znam kakvo je to mjerilo.
Fakat se momak nije nametnuo, potpisao je nekad u februaru 2013. i to proljeće je proveo kod nas. Imao je nekoliko nastupa koje je bolje zaboraviti, pa onda posudba u Rudar sad u Mladost.
Vjerovatno mu je ugovor bio na 2,5 ili tri godine
A Plakalo
Prvi strijelac Bosne i Druge lige
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 08 jan 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Da ne listam nazad, ona slika što je sinoć objavljena na fb stranici FKS, "od Reala", u vezi čega je?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
eeee sad me razocara, ja nisam dobioo jos :/Nantess je napisao/la:Onaj osjecaj kad dodjes kuci s posla mrtav umoran, a u sanducetu pismo od FK Sarajevo naslovljeno na tvoje ime kao clana a unutra novogodisnja cestitka sa slikom prvog tima. Respect svetinjo moja !!
salim se, svaka cast ljudima iz kluba, sto posalju cestitke
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Evolution87
- Kontakt:
ma slanje trenera kao u udine i milan.Amarildo je napisao/la:Da ne listam nazad, ona slika što je sinoć objavljena na fb stranici FKS, "od Reala", u vezi čega je?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma znao sam da nije ništa toliko važno, al' ne znam koji vrag nisu opis napisali. Raja se ponadala prijateljski meč hahaEvolution87 je napisao/la:ma slanje trenera kao u udine i milan.Amarildo je napisao/la:Da ne listam nazad, ona slika što je sinoć objavljena na fb stranici FKS, "od Reala", u vezi čega je?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hilmo zaboravi na Aganspahica i Hrelju. Mihojevic, Andjusic pa i Plakalo su druga priča
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa i ja mislim da su oni definitivno višak u našem kadru.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hilmo zaboravi na Aganspahica i Hrelju. Mihojevic, Andjusic pa i Plakalo su druga priča
http://www.****.ba/clanak/21009782220 ... ?ref=tiker#" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sou.rce.ba/clanak/2100978222 ... ref=tiker#begipasha je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/2100978222033/vijesti/Horde%20zla%20na%20sebi%20svojstven%20na%C4%8Din%20ispratile%20Emira%20na%20vje%C4%8Dni%20po%C4%8Dinak/?ref=tiker#
![]()
Ti si opet šampion !
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Selam braćo sa sjevera!
Haha pa hoces mi reci zbog cega Admine? Ili ti je i to u skladu sa pravilima ili godinama ili intelektom? Red je da kazes obrisan zbog toga i toga,ili se mozda ne pridrzavas pravila bas uvijek. Lakse je banovat ili obrisat al eto pitam te zbog cega pa odgovori ako ti je u opisu pravila da ponekad i odgovoris ako te neko pita,majstore
a jeste u opisu ti je al sta ces mocan si pa makar i ovdje 
Re: Odg: FK Sarajevo
simon je napisao/la:http://www.sou.rce.ba/clanak/2100978222 ... ref=tiker#begipasha je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/2100978222033/vijesti/Horde%20zla%20na%20sebi%20svojstven%20na%C4%8Din%20ispratile%20Emira%20na%20vje%C4%8Dni%20po%C4%8Dinak/?ref=tiker#
![]()
O cemu se radi,ne mogu otvoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.