Recimo nešto ovako,QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta se jos nosi osim onih kanadjanki? ja ih nesto ne mogu.

Pogotovo ako radiš, možeš ih kombinovati uz dosta toga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Recimo nešto ovako,QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta se jos nosi osim onih kanadjanki? ja ih nesto ne mogu.
100% je pouzdana, makar kada sam ja kupovao.. Robu cekas jako malo, jer je salju DHL-om(ne znam sada tacno koliko dana, mislim MAX 10tak, a moguce i manje), ali zato imas shipping i moras gledati carinu.. Ne isplati se osim ako trazis nesto specijalizovano sto kod nas nema ( kao u mom slucaju ), jos su bila snizenja pa sam uspio sve ugurati u tih magicnih 50KM, da nemam carine i tih zajebancijaalan_kardec je napisao/la:prvo me zanima koliko je uopšte ta stranica pouzdana (pošto je britanska, pretpostavljam da je sigurna), koliko se čeka isporuka naručene robe i ima li shippinga? Hvala.
firefirefirely je napisao/la:100% je pouzdana, makar kada sam ja kupovao.. Robu cekas jako malo, jer je salju DHL-om(ne znam sada tacno koliko dana, mislim MAX 10tak, a moguce i manje), ali zato imas shipping i moras gledati carinu.. Ne isplati se osim ako trazis nesto specijalizovano sto kod nas nema ( kao u mom slucaju ), jos su bila snizenja pa sam uspio sve ugurati u tih magicnih 50KM, da nemam carine i tih zajebancijaalan_kardec je napisao/la:prvo me zanima koliko je uopšte ta stranica pouzdana (pošto je britanska, pretpostavljam da je sigurna), koliko se čeka isporuka naručene robe i ima li shippinga? Hvala.
Htio sam biti siguran, hvalanJoy je napisao/la:Jes 14, 30.2cm
http://www.zappos.com/c/shoe-size-conversion" onclick="window.open(this.href);return false;
ja imam crne,al zanima me jel imaju gdje bordoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam bas gledao gazelle ali plave, tamo u adidasovoj prodavnici na bascarsiji.
Sent from my Nokia 909
Veoma čudnovato pitanjemarcelo12 je napisao/la:Gdje u Tz ima finih trenerki,i moze li neka preporuka za trenerke...oba dijela,donji dio onako da je uži malo,na fazon onih trenerki kappa i tako
i ja bih bordo, valjda ce se naci do ljeta, jedva cekam da prodje snijeg i kise, da ko covjek prosetam u patikama po suhomzlatniljiljan je napisao/la:ja imam crne,al zanima me jel imaju gdje bordoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam bas gledao gazelle ali plave, tamo u adidasovoj prodavnici na bascarsiji.
Sent from my Nokia 909
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.