AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jan 2015, 13:31

bolje motta nego Essien, Muntari, Poli, cak stavise samo je Monto bolji od njega

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 08 jan 2015, 13:33

ahmad_tz je napisao/la:bolje motta nego Essien, Muntari, Poli, cak stavise samo je Monto bolji od njega
jest bolje, ali kad znas da niko od ovih nece otici onda je to samo gomilanje igraca
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 13:37

Pa eto, doveli su Susa i mozes se lupati nogom o guzicu. :D

Mada se sve vise spominje onaj Mario Suarez, ne znam, nije mi bas neki igrac. Ne bih imao nista protiv prodaje De Jonga i dovodjenja recimo Illare, a moze i Motta pa makar na klupu, dobro bi doslo njegovo iskustvo u pojedinim situacijama. Sigurno mnogo vise nego Muntarijevo ili Essienovo.

Ali prevashodno se treba dovoditi neki lijevi bek, to nam je postalo rak rana. Siljo ima jos par utakmica do kraja merkata da mozda digne neku formu, al' vise cisto sumnjam, sve je gori i gori. Pa haj sto covjek zna da ne valja u ofanzivi pa ti i ne ocekujes nista, al' sto je postao rupetina u odbrani, e pa to je vec previse za trpiti.
Opet kazem, ako vec ne moze Santon onda bi mogao Darmian, ponudi Zaccarda/Albetrazzija i makar jos 5 miliona, dvije muhe jednim udarcem. Rijesis se hadalja i dovedes sebi dobrog igraca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 14:52

Mislim da je Nastasic kvalitetniji od svih nasih trenutnih stopera, ili ima potencijal da bude. A sada ako se moze dovesti na loan pa otkup za jedno 12 miliona na kraju sezone, zasto da ne?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jan 2015, 14:58

Sad kad nam u napad dodje Osvaldo :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 15:08

realna situacija je da je Schalke mnogo bolja opcija od Milana :D govoreći iz svakog mogućeg aspekta, lige, LP, stadiona, možda jedino u čemu možete parirat' Schalkeu su finansije

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:15

Chinaglia je napisao/la:realna situacija je da je Schalke mnogo bolja opcija od Milana :D govoreći iz svakog mogućeg aspekta, lige, LP, stadiona, možda jedino u čemu možete parirat' Schalkeu su finansije
Bi li ti izabr'o Bundesku prije Serije A?
Igram na onu kartu da je Nastasic za vrijeme provedeno u Firenci zaljubio se u Calcio.
Jesam i sastavio recenicu, nadam se da shvatas sta hocu da kazem.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 15:20

Mislim da bi svima bila veca cast prije igrati u Milanu nego usranom Salkeu, pa sta god ko pricao. A gledajuci trenutnu situaciju, ni nisu u nesto boljoj poziciji od nas (osim ako cemo faktor stadiona uzeti kao vjerodostojan), nemocni u ligi, nemocni u LP. Kao i mi. Ali Milan ima ono sto oni nemaju - dusu i tradiciju.

ma iskreno ne bih imao nista protiv osvalda, kao dzoker kad zagusti moze dobro doci, sto da ne... jos ako je besplatan... :mrgreen:
samo sto mi je vise pun klinac price o napadacima, daj nestoooo drugooo :zzz:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 15:27

kao navijač talijanskog kluba, naravno da najviše volim Serie A, te da sam fudbaler, vjerovatno bih izabrao Lazio kad bi dobio njegovu ponudu, nego Schalke! al' isto tako, da nema te ponude Lazija, odnosno da me traži neki drugi talijanski klub, izabrao bih ono što je najbolje za moju karijeru, al' isto tako ligu gdje ću najviše uživat' igrajući :D ne bih razmišljao o tome da izaberem ligu koji najviše volim :D Nastasić se možda zaljubio u Serie A dok je bio u Violi, al' zajebi ljubav, on je mlad igrač i treba izabrat' opciju koja mu najviše odgovara, gdje će najbolje napredovat', uživat' igrajući, a po meni je bolja opcija Schalke, nego Milan :D

rope, naravno da bi svi voljeli igrat' u Milanu, a ne u Schalkeu, al' u pravom Milanu, ne ovom! dokaz tome su i igrači koji trenutno igraju u Milanu, zar ne? lično bih više uživao igrat' u Bundesligi i prepunim stadionima, odličnim atmosferama, Schalke će sigurno igrat' LP, što se ne može reći za Milan, Bundesliga je jača liga od Serie A, samim tim veći izazov za Nastasića i bolje mjesto za napredak, zdravija sredina

najbolji igrači izbjegavaju Serie A, a zašto? zato što nema para, a zato što nema para, nema kvaliteta, infrastrukture k'o neka stvar, stadioni poluprazni, atmosfera nikakva, u odnosu kakva je nekad bila

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 15:48

Razumijem, al' sve zavisi od Nastasica i na koji nacin on razmislja. :mrgreen:
Ja sam recimo neko ko bi uvijek odabrao klub sa tradicijom poput Milana/Intera/Juventusa jer bi mi bila cast da sam dio neceg takvog (pa makar i posrnulog giganta), mnogo veca nego da igram u nekom prosjecnom njemackom klubu. Ali razumijem ko bi odabrao suprotno, Njemacka je daleko zdravija sredina za razvijanje nego Italija.

Ionako im je najveci domet 3-4 mjesto u ligi (k'o i Milanu), u LP ce ih posteno naguzit tako da ni ne vidim u kojoj su to tako velikoj prednosti ispred nas, nekako smo fifti-fifti sa tog aspekta.
Istina, imaju pune stadione, al' nikad ne bih mjenjao onaj osjecaj kad San Siro na derbi bude krcat i kada se razveze pjesma navijaca, kad se osjeti ona atmosfera i naboj, nemaju taj smek njemci k'o italijani ni izbliza. Ja sam strastvena osoba, yebo hladnocu i rezerviranost. :cool:

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 08 jan 2015, 15:59

Španski fudbaler Suso potpisao je ugovor s Milanom u koji dolazi kao slobodan igrač.

Ovom 21-godišnjem igraču ugovor s Liverpoolom istječe ovog ljeta kad će stići na San Siro kao slobodan igrač.

Vijest je potvrdila Milanova televizija, ali Rossonerri se nadaju da će Suso doći već u januarskom roku na posudbu.

Španac nikada nije dobio pravu priliku u Liverpoolu od dolaska 2012., a ove sezone je ostvario samo jedan nastup u Liga kupu.

Joj sirotinjo i bogu si teska
FORZA MILAN

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 jan 2015, 16:02

Chinaglia je napisao/la:Schalke će sigurno igrat' LP, što se ne može reći za Milan
Smatram te ozbiljnijim forumasem, ali biti siguran u nesto ovakvo, ma daaj... cak ni trenutno nisu 3. na tabeli, a kamoli da se sa sigurnoscu moze tvrditi kako im je zagarantovano to mjesto na kraju. ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 16:03

druže, Schalke uvijek tako igra, vidjeti ćeš da će oni u LP :D

a kod nas će smećari iz Napulja bit' treći, koliko god se mi nadali da će to biti baš naš klub :D

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 08 jan 2015, 16:05

Chinaglia je napisao/la:druže, Schalke uvijek tako igra, vidjeti ćeš da će oni u LP :D

a kod nas će smećari iz Napulja bit' treći, koliko god se mi nadali da će to biti baš naš klub :D
ma kakvi Milan ce sa sjajnim pojacanjima sigurno biti 3, a mogao bi voditi i borbu za 2 mjesto.
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 16:16

U ligi su isti klinac k'o i Milan i ne vidim po kojoj osnovi su toliko ispred Milana. Ako im je prednost LS u kojoj im je najveci domet proci grupnu fazu (a ne bi cak ni to da ih sudija nije pogurao protiv portugalaca), onda yebo takvu prednost. Milan je Milan, pa nek' pricaju sta hoce.
Al' dzabe mi sve ovo pricamo, Nastasic ionako ni nece u Milan tako da... :mrgreen:

Vrijeme je da se talijani pobrinu da vrate cetvrtu poziciju koja vodi u LS, pa jbt zar ce neko od prvenstveno Milana i Intera, pa tek onda Lazia, Fiorentine i ostalih izvisiti dok ce jedan Wolfsburg, Ausburg ili Menhengladbah (kako se vec pise) ici u najelitnije takmicenje. E yebem ti takav fudbal i takvu ligu sampiona, jedva nabrojis 5-6 klubova koji vrijede, ovo sve ostalo mrtva buranija. :facepalm:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2015, 10:06

Darmian: "I don't think that I will celebrate if I score vs. Milan tomorrow - out of respect and due to the 10 years that I spent there." :clap:

Galliani also spoke about Atalanta's 21-year old right back Zappacosta during yesterday's meeting with Sartori (Atalanta's SD).

GdS are now also reporting that Roma are willing to let Destro leave on loan with a buy-out clause set at €15m.

Destro's agent is currently in a meeting with Roma's sporting director Sabatini in Milano. He also met with Galliani earlier today.

Roma aren't interested in getting Pazzini as a part of the deal for Destro. They only want money. :puke:

Happy birthday to Gennaro Gattuso who turns 37 today!

slika

English **** are reporting that Jovetic will leave should City sign Bony. City are offering him to Juventus, Milan, Roma and Inter. :hmmmmm:

The renewal of Abate is practically done whilst De Jong continues to negotiate. Mexes' contract will unlikely be renewed [#GdS]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2015, 13:39

Mediaset claims that Milan are ready to offer €3m to loan Axel Witsel with a buy-out clause set at €17m. :rol: a yebote pa mene sramota, eto sigurno ce ga pustii.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2015, 13:42

Inzaghi: "El Shaarawy didn't train today because of the knock that he received on the foot that was performed surgery on."

Inzaghi: "Cerci is improving day by day. We will soon see him in the starting line-up."

Inzaghi: "I don't know if Abate and De Sciglio will play from the start tomorrow. I will evaluate their condition after today's training."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jan 2015, 13:44

@rope moj chovek. Bukvalno kao da se samoquotujem dok chitam njegove postove. :clap:

Niti je Bundesgnjila jacha od Serie A u totalu, niti je Schalke primamljiviji od Milana.
BuLi ima jedan uberklub, mogao je da ima i 2 da nije BvB grohknula, klub kakav Serie A nema, ali dubina je i dalje na strani Serie A, jer su i Milan i Inter i Firenza i Napoli, pa i Lazio ozbiljniji i jachi od Wolfsburga, Leverkusena, Schalkea, Mgladbacha, Hannovera.
Drugo, lepo reche Podolski: Inter je top10 klub u Evropi po istoriji i prestizhu i sasvim sigurno nije korak unazad u mojoj karijeri. Isto vazhi i za Milan, dok je Schalke vechiti izazivach najvecima u Njemachkoj, a zapravo 1 stanica WC igrachima na putu do Bayerna.

Nastasic u Milanu je pun pogodak. ACM treba da rasproda sve svoje stopere sem Ramija i Alexa, te dovede ozbiljne i mladje igrache. Nikakav kvalitet nisu, pa bi mali Matija bio upgrade samo tako, a mozhda bi se neshto i zaradilo ili/i ushtedelo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2015, 15:07

Milan and Bologna have reached an agreement for Saponara: loan + option to buy. [GdS]

#‎Calciomercato‬ says that Galliani's offer to Zenit for Witsel was €3m with a 'mandatory (not optional) redemption' clause set at €17m. :pray:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.