AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Stvarno mi nije jasno sta se pokusava uraditi s Susom i Destrom, momci koji se nisu mogli snaci u Romi i Liverpoolu koji su uz duzno postovanje manji klubovi od MIlana sta onda ovi nasi glupani ocekivaju, to je izgleda ono ko do sada , samo dovedi bilo koga i daj mu broj Accerbi hmm novi Nesta daj mu 13 
Ono sto je zanimljivo Milan od januara 2013.-e nije za jednog igraca dao preko 10 miliona, zadnji je to bio Baloteli koga smo doveli za oko 21 ( par miliona gore dole nebitno).
Malo je vjerovatno da cemo sada istresti za Witsela 20 miliona, ali sacekajmo, takodje ni Jovetica ne bi bilo lose ugrabit.
Malo je vjerovatno da cemo sada istresti za Witsela 20 miliona, ali sacekajmo, takodje ni Jovetica ne bi bilo lose ugrabit.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma dobro, Suso je generalno solidan igrac koji jos moze napredovati i ono najbitnije, dosao je besplatno tako da nama ni u dzep ni iz dzepa. Ako bude dobar - super, tu mozemo biti samo na dobitku, a ako ne - opet super, proslijedi ga nekom dalje i dovidjenja, gotova prica.
Za Destra se ne slazem, decko ne moze ostvariti iole solidnu minutazu u Romi koja place za napadacem, pa koji ce onda klinac nama? Nama treba neko kvalitetan koga ces odmah staviti u prvih 11, a ne neke kvazitalente i likove za klupu "koji ce nam dobro doci".
dobro je da se saravi vratio treninzima, vec sam se uplasio da mu je opet neki klinac sa stopalom.
svejedno ga ne bi gurao sutra u vatru (makar ne od prve minute), ionako imamo krilnih igraca za izvoza, ne vrijedi nista rizikovat.
Za Destra se ne slazem, decko ne moze ostvariti iole solidnu minutazu u Romi koja place za napadacem, pa koji ce onda klinac nama? Nama treba neko kvalitetan koga ces odmah staviti u prvih 11, a ne neke kvazitalente i likove za klupu "koji ce nam dobro doci".
dobro je da se saravi vratio treninzima, vec sam se uplasio da mu je opet neki klinac sa stopalom.
svejedno ga ne bi gurao sutra u vatru (makar ne od prve minute), ionako imamo krilnih igraca za izvoza, ne vrijedi nista rizikovat.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda da nece ni biti u prvih 11
a ni montolivo haman
Probable XI Vs Torino (4-3-2-1) - Diego Lopez; Abate, Mexes, Alex, Armero; Poli, De Jong, Muntari: Bonaventura, Menez; Pazzini. #MediaSet
Probable XI Vs Torino (4-3-2-1) - Diego Lopez; Abate, Mexes, Alex, Armero; Poli, De Jong, Muntari: Bonaventura, Menez; Pazzini. #MediaSet
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa ni ne mora vala, nisi trenirao dan-dva i vec si lagano ispao iz ritma, ajmo klupa, dosta mu je i dvadesetak minuta pri kraju. A ako cemo realno, Pazzo je zasluzio dobiti priliku prije njega ovaj put.
Cuo sam i ja to za Monta da je upitan, al' nigdje ne pise u cemu je problem tako da sam mislio da je rijeseno i da ce moci igrati. A haman nece. Siljo isto klupa, Abate i Armero od prve.
Poli - De Jong - Muntari, kako sam obecavajuce izgleda
pa kud je po nesreci Van Ginkel povrijedjen, a i onaj mali Saponara haman vec prodan. E sad bi nam Cristante fino legao, da je makar tu...
Pise i da je Nianga isprobavao po krilu, pa radije bi njega tupavog gledao umjesto Muntarija.
Cuo sam i ja to za Monta da je upitan, al' nigdje ne pise u cemu je problem tako da sam mislio da je rijeseno i da ce moci igrati. A haman nece. Siljo isto klupa, Abate i Armero od prve.
Poli - De Jong - Muntari, kako sam obecavajuce izgleda
Pise i da je Nianga isprobavao po krilu, pa radije bi njega tupavog gledao umjesto Muntarija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pored živog Tottija ni Ibrahimović ne bi imao punu minutažu,a da ne govorim za Destra.Witsel je samo wet dream,i ništa više.Mada ne znam kud više sa tim silnim nekreativnim veznim igračima.Forsiraju 4-3-3 a u sredini sve sami destruktivci.Shizologika.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Re: Odg: AC Milan
Niang umjesto Muntarija
Pretpostavljam da si mislio na promjenu formacije
Il Club più titolato al mondo!
Pa pobogu naravno da mislim na promjenu formacije, nisam ni mislio da tupko igra defanzivnog veznog. 
Sa Muntarijem bozicno drvce, sa Niangom (a poslije Cercijem) 433 ili 4231 s tim da bi ove zadnje dvije neuporedivo opasnije izgledale nego sa ovom trojicom u sredini. Pa ako protiv Sasula jedne bozje akcije nisu uspjeli napraviti, kako ce tek izgledati sa ovim kadrom igraca?
Joj Witzel bi nam bas dobro dosao, ne bi trebalo zaliti ni 20 miliona za njega ako treba. Al' haman nista od toga (pogotovo ne ove lakrdije oko posudbe), opet su se nekako uspjeli uvaliti u debeli minus i ako cemo ocekivati neko iznenadjenje od pedofila - to ce bit negativno iznenadjenje i necija prodaja.
Sa Muntarijem bozicno drvce, sa Niangom (a poslije Cercijem) 433 ili 4231 s tim da bi ove zadnje dvije neuporedivo opasnije izgledale nego sa ovom trojicom u sredini. Pa ako protiv Sasula jedne bozje akcije nisu uspjeli napraviti, kako ce tek izgledati sa ovim kadrom igraca?
Joj Witzel bi nam bas dobro dosao, ne bi trebalo zaliti ni 20 miliona za njega ako treba. Al' haman nista od toga (pogotovo ne ove lakrdije oko posudbe), opet su se nekako uspjeli uvaliti u debeli minus i ako cemo ocekivati neko iznenadjenje od pedofila - to ce bit negativno iznenadjenje i necija prodaja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Hattrick123
- Kontakt:
zipa muntarija iza hehhe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- LegendKiller
- Kontakt:
Galijanija pod hitno treba mijenjati, lik je puko totalno. Koji klinac ce nam Destro, al fakat. Prvo što napadača svakako imamo, a realno lik i nije neki ekstra kvalitet u odnosu na ove što sad imamo. Pazzini je za njega izmislio fudbal. Pazzini treba vise igrati, i ja sam siguran da bi davali više golova. Ak on ne bi davao golove makar bi otvarao prostor drugim. Covjek se bori, cupa,gura, gine onakav tip napadaca mora igrati. Pored njega bi ElS sigurno bio puno bolji. Uostalom ElS je i igrao najbolje u tandemu sa Paziniem. Pazzini - ElS idealan napadacki tandem.
Ovaj Destro ce biti nesto kao Matri. ( šta je uopšte sa Matriem, jel on prodan ili posudba )
A i Vitsela u ovakvoj postavi i sa ovakvim igracima ja ne bi dovio. On je onaj klasični centralni veznjak, orijentisan na defanzivu. Tip igraca koji je dobar ako u ekipi ima dobre igrace, ako je on taj koji treba donijeti prevagu od njega nema ništa. A i on sam vala, niti je šta napravio u Zenitu, niti je Zenit sa njim, neriješeno nekako.
Ovaj Destro ce biti nesto kao Matri. ( šta je uopšte sa Matriem, jel on prodan ili posudba )
A i Vitsela u ovakvoj postavi i sa ovakvim igracima ja ne bi dovio. On je onaj klasični centralni veznjak, orijentisan na defanzivu. Tip igraca koji je dobar ako u ekipi ima dobre igrace, ako je on taj koji treba donijeti prevagu od njega nema ništa. A i on sam vala, niti je šta napravio u Zenitu, niti je Zenit sa njim, neriješeno nekako.
Matri je posudjen do kraja sezone, ne znam postoji li otkupna klauzula (nadam se da DA).
Nesto razmisljam, kada bi se prodao trio katastrofastiko Poli - Muntari - Essien, glavu dajem da bi Galiani uspio dovesti 3 slicna panja koji bi mi i narednih par godina **** zivce. Ako je moguce iskopati i skupiti tolike tokmake na jedno mjesto.
Nesto razmisljam, kada bi se prodao trio katastrofastiko Poli - Muntari - Essien, glavu dajem da bi Galiani uspio dovesti 3 slicna panja koji bi mi i narednih par godina **** zivce. Ako je moguce iskopati i skupiti tolike tokmake na jedno mjesto.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- _forzamilan_
- Kontakt:
I ja sam mišljenja da su Destro i Witsel u ovom momentu puno manje potrebni nego jedan KREATIVNI vezni igrač i jedan vrhunski stoper. Napad je najmanji problem jer tu Milan ima dobre igrače. Defanzivni vezni su isto ok pokriveni sa De Jongom, Muntarijem itd, bekovi Abate solidno desno dok lijevo škripi ali opet nekako ide. Dok ne dođe dobar vezni koji će ubrzati igru prema naprijed prije svega kontru gdje Essien davi balun i upropaštava svaki vid kontre nema od ovog Milana ništa. Isto vrijedi i za Polija i takvi nekvalitetni igrači ne smiju ni na klupi biti kamoli da ko sad igraju standardno što je žalosno.
BTW ja sam za Mottu da dođe jer je beton igrač dokazan u ovoj ligi iako je star ali isto se govorilo i za MVB pa kad je otišao plakalo je pola foruma. Ne zaboravimo da je Motta u Interu bio dosta vremena statistički njihov najbolji veznjak. Naravno sve ovo pod uslovom da to ne znači odlazak NDJ.
BTW ja sam za Mottu da dođe jer je beton igrač dokazan u ovoj ligi iako je star ali isto se govorilo i za MVB pa kad je otišao plakalo je pola foruma. Ne zaboravimo da je Motta u Interu bio dosta vremena statistički njihov najbolji veznjak. Naravno sve ovo pod uslovom da to ne znači odlazak NDJ.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Allegri:"Januzaj & Mkhitaryan are excellent players but they are owned by United & Dortmund, we have to see if we have chance to get them"
Januzaj

Januzaj
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bojim se da si malo omasio temu, al' ok, necemo uzeti za zlo. Sve je za ljude. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad vam ni Galijani ne valjaLegendKiller je napisao/la:Galijanija pod hitno treba mijenjati, lik je puko totalno...
Ne znam koliko je ozbiljno za Destra ali to bi po meni bilo odlično pojačanje, poslije Icardija drugi najbolji mladi centarfor u ligi, kako bi samo lijepo izgledalo: Šaravi, Menez, Cerci - Destro
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mozda drugi najbolji mladi centarfor - jer ni nema nijedan drugi u ligi.
Doduse, ima onaj mali Dybala koji je ispred obojice.
Meni je taj Destro uz duzno postovanje njesra, prosjecni talenat kojeg su talijanski mediji po obicaju digli, ali bez osnova. Nama prvenstveno treba kvalitetan vezni igrac, ali s obzirom da su se ponovo uvalili u minus, 15 miliona bi bilo cisto bacanje para za nekog ko nam ni nije toliki prioritet (a ni toliki kvalitet).
Cak ne bih ni bio protiv njega u nekim normalnim okolnostima, ali njegovo dovodjenje povlaci za sobom Saravijevu prodaju sto bi bila glupost stoljeca. Ok je prodati ga i dovesti Adriana/Martineza, ali za ovog ipak veliko NE, ne vrijedi toga.
Meni je taj Destro uz duzno postovanje njesra, prosjecni talenat kojeg su talijanski mediji po obicaju digli, ali bez osnova. Nama prvenstveno treba kvalitetan vezni igrac, ali s obzirom da su se ponovo uvalili u minus, 15 miliona bi bilo cisto bacanje para za nekog ko nam ni nije toliki prioritet (a ni toliki kvalitet).
Cak ne bih ni bio protiv njega u nekim normalnim okolnostima, ali njegovo dovodjenje povlaci za sobom Saravijevu prodaju sto bi bila glupost stoljeca. Ok je prodati ga i dovesti Adriana/Martineza, ali za ovog ipak veliko NE, ne vrijedi toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Galliani cini cuda u ovom Milanu. Dzaba je doveo Diega Lopeza, sad dzaba i Cercija.
Ja ne znam ni jednog direktora na svijetu koji moze besplatno dovesti dva dobra igraca u danasnjem fudbalu. Da Galliani ima npr. Pereza za predsjednika, napravio bi brutalnu ekipu dok se rek'o keks.
Ja ne znam ni jednog direktora na svijetu koji moze besplatno dovesti dva dobra igraca u danasnjem fudbalu. Da Galliani ima npr. Pereza za predsjednika, napravio bi brutalnu ekipu dok se rek'o keks.
Dzaba su dosli i Menez, Alex i Montolivo
te De Jong i Rami za sicu cca ukupno 7-8 M
Lakse je nabrojati ko nije dosao besplatno. Cak imamo i one koji su sami platili svoj dolazak.
Bar 70% njih su dosli kao slobodni igraci, nesto manji postotak njih na posudbi, njih dvoje-troje iz primavere i tek par igraca koji su ustvari placeni (a i to je sve sitnis od 2/3/4 miliona).
Jack oko 7 miliona, Saravi oko 15. Znaci, najskuplji igrac nam je placen citavih strasnih 15 miliona i to u danasnjem fudbalu gdje se igraci placaju po skoro 100 miliona. Koja mustra je taj Galiani, to nisu istine.
Bar 70% njih su dosli kao slobodni igraci, nesto manji postotak njih na posudbi, njih dvoje-troje iz primavere i tek par igraca koji su ustvari placeni (a i to je sve sitnis od 2/3/4 miliona).
Jack oko 7 miliona, Saravi oko 15. Znaci, najskuplji igrac nam je placen citavih strasnih 15 miliona i to u danasnjem fudbalu gdje se igraci placaju po skoro 100 miliona. Koja mustra je taj Galiani, to nisu istine.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.