Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 09 jan 2015, 13:25

Mozambik je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:gle cuda to smece od igre te sad redovno samara
Da je bas toliko redovno - nije. Prosle sezone je bilo 3-1-1 za Real, prije toga nisu dobili 100 godina.

Jedino ce ove sezone imati pozitivan skor.
Ma stipu culesa,derota u finalu lp je knockout od kojeg se mede nece oporavit nikad jer ce naredni puta igrat finale lp za 50 godina.
Samara :facepalm: miki saberi se..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 jan 2015, 13:41

Wenger najavio
"Ne dovodimo Isca"

:tokralju: :lol:
X

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jan 2015, 13:59

Kao moze ali nece, jer mu ne treba :lol:
naprijed rejal

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 jan 2015, 17:22

dizelašu titula najboljeg njemačkog fubalera u 2014.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 09 jan 2015, 17:26

Clutch je napisao/la:dizelašu titula najboljeg njemačkog fubalera u 2014.
od strane navijača ili?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 jan 2015, 17:28

yep
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 09 jan 2015, 17:36

Di Maria najbolji Argentinac u 2014, Kroos najbolji Njemac, a koji vrag rade Messi i Neuer u izboru za ZL 2014
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jan 2015, 18:14

Di marija uzeo nagradu messiju :O
naprijed rejal

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 09 jan 2015, 18:20

Sveti je napisao/la:Di marija uzeo nagradu messiju :O
http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-mari ... inu/148287" onclick="window.open(this.href);return false;

Di Marija je najbolji argentinski nogometaš u 2014.godini, a Messi je najbolji južno američki nogometaš u 2014. godini, to je ta logika.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jan 2015, 18:36

madridist je napisao/la:
soe je napisao/la:
madridist je napisao/la:A sta sam ja to slagao?
Ni jedan jedini napad i dva gola zahvaljujuci greskama Madrida.
O trenerskim kvalitetama trenera koji je "izmislio" taktiku prljave igre na rubu prekrsaja i pizdljivo cekanje na gresku protivnika bez trunke namjere za napadom ili kontranapadom nemam reci sta drugo osim da je to poglupo,kome se to svidja džaba mu..
Ali isto sam dodao da je pobjeda pobjeda kako god izvojevana .
Nije da se pravdam al eto da rascistimo :lol: .
Nabroj mi napade Reala iz prosle utakmica.
Eto 80 posto posjeda je uradjeno dodavanjem izmedju golmana i veznog reda Madrida :lol:
pobijedili ste na dobrom ste putu prolaska i sta vam jos treba..
Miki prika,Mourinhov Madrid je svjesno prepustao posjed i imao najbolju kontru u istoriji fudbala,pitaj gvardiolu..
ovaj ima Mourinhovsku odbranu a napad ne postoji,stoga nemoj previse lupat gluposti poredeci Mourinhov stroj i ovo smece od igre.
Pa sta ce mu ta mocna kontra kad vas i ovako redovno mlati, da nije bilo sretnog gola Ramosa kojeg ste btw dali u zadnjoj minuti iz kornera (vidim imas zamjerke na golove Atletica iz prekida protiv vas, kladim se da nisi imao na Ramosovo gol u finalu :mrgreen: ) mi bi sad ovde pricali o velikom kompleksu Reala koji ima od Atletica ovako LP je to sve ispravila...da ima najjacu kontru tukaob i vas po pet razlike...

Gledao sam utakmicu i ono sto sam vidio je i da Real skoro nista nije napravio, a najbolju sansu na utakmici su imali opet poslije kornera :lol: kad je Ramosov sut odbranio Oblak na pocetku...fanovi Reala idu stopama Barceloninih i njihovog glavatog eksperta Xavija koji broji glupi posjed lopte...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 jan 2015, 18:42

Real Madrid manager Carlo Ancelotti says the Spanish giants are yet to make a decision on signing Martin Odegaard, even though recent reports in Spain claim Los Blancos have already secured his services.

Ancelotti said: "He has a bright future. He is very young. We wanted to meet him personally. He has trained with us but we have not made any decision on his signing yet."

prccccccccccc :beba: dje to oficijelno ,mali ce na kraju za bayern potpisati :problem: :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 jan 2015, 18:48

BigBigBang je napisao/la: Pa sta ce mu ta mocna kontra kad vas i ovako redovno mlati, da nije bilo sretnog gola Ramosa kojeg ste btw dali u zadnjoj minuti iz kornera (vidim imas zamjerke na golove Atletica iz prekida protiv vas, kladim se da nisi imao na Ramosovo gol u finalu :mrgreen: ) mi bi sad ovde pricali o velikom kompleksu Reala koji ima od Atletica ovako LP je to sve ispravila...da ima najjacu kontru tukaob i vas po pet razlike...
Kakav je onda bio gol Godina, ako je Ramosov sretan?

Pricamo o ekipi koja nije napravila ni jednu ozbiljnu akciju u 120 minuta finala.

Kolko nas redovno mlate sam napisao sam na prosloj stranici. Atletico u svojoj historijskoj sezoni ima 1-1-3 protiv Reala :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 09 jan 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jan 2015, 19:13

PEP je napisao/la:
prccccccccccc :beba: dje to oficijelno ,mali ce na kraju za bayern potpisati :problem: :mrgreen:
Bayern , Ayax i Real su u igri.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 jan 2015, 19:38

Raul_64 je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Bayern , Ayax i Real su u igri.
pero ajmo jednu zestoku popit pa da se ko ljudi dog.ko ce malog kupit. :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 09 jan 2015, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 jan 2015, 19:38

Mozambik je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Pa sta ce mu ta mocna kontra kad vas i ovako redovno mlati, da nije bilo sretnog gola Ramosa kojeg ste btw dali u zadnjoj minuti iz kornera (vidim imas zamjerke na golove Atletica iz prekida protiv vas, kladim se da nisi imao na Ramosovo gol u finalu :mrgreen: ) mi bi sad ovde pricali o velikom kompleksu Reala koji ima od Atletica ovako LP je to sve ispravila...da ima najjacu kontru tukaob i vas po pet razlike...
U finalu lp Madrid je konstantno napadao i kontrolisao utakmicu i sreca da smecarska taktika experta sa klupe Atletica nije tada upalila zahvaljujuci Ramosu i korneru,prigovoriti tome golu nakon 93 minute presinga moze samo fanaticni hejter,glede ove tekme od neko vece ista stvar,smetljarsko udaranje protivnika 90 minuta i dva gola iz prekida,licno mi se yebe za posjed i kakav je omjer istog ali onaj kome se svidja nacina na koji je Atletico pobijedio za mene ima iskrivljen pogled na nogomet uopste.
Ponavljam nikad ne bih osporio nikakvu pobjedu bila ona autogolom ili petardom ali sad da ne se ne smije napisati da je ono smece od igre to se ne slazem.
Glede kompleksa,nema ekipe na planeti koja to moze napraviti Madridu a kamoli mali susjed koji ako se sjecas do prije dvije godine imade niz od 15 godina gubljenja u derbijima :lol:
Redovno mlacenje je ono sto Jose cini voajeru ali ti to znas i bez mene :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 09 jan 2015, 20:52

Ramos sutra odmara. :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2015, 20:59

Ma i Odegaard preserava, priča se o njemu kao da je veći talenat od Messija i Ronalda zajedno.Sumnjam u te njegove kvalitete.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 jan 2015, 21:13

Saurman je napisao/la:Ma i Odegaard preserava, priča se o njemu kao da je veći talenat od Messija i Ronalda zajedno.Sumnjam u te njegove kvalitete.
Bajro malom nudi 1.5 mill e godisnje sta kazes na to :urnebes: jelde laz... :hmmmmm:
X

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 jan 2015, 21:44

slika

:kafa:
X

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 09 jan 2015, 23:57

Po cemu je to Ramosov gol sretan? Ono je skolski primjer gola iz kornera (kao i onaj Gimenezov). Atleticov gol u finalu je pet puta sretniji od Madridovog.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []