Mozambik je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:
Pa sta ce mu ta mocna kontra kad vas i ovako redovno mlati, da nije bilo sretnog gola Ramosa kojeg ste btw dali u zadnjoj minuti iz kornera (vidim imas zamjerke na golove Atletica iz prekida protiv vas, kladim se da nisi imao na Ramosovo gol u finalu

) mi bi sad ovde pricali o velikom kompleksu Reala koji ima od Atletica ovako LP je to sve ispravila...da ima najjacu kontru tukaob i vas po pet razlike...
U finalu lp Madrid je konstantno napadao i kontrolisao utakmicu i sreca da smecarska taktika experta sa klupe Atletica nije tada upalila zahvaljujuci Ramosu i korneru,prigovoriti tome golu nakon 93 minute presinga moze samo fanaticni hejter,glede ove tekme od neko vece ista stvar,smetljarsko udaranje protivnika 90 minuta i dva gola iz prekida,licno mi se yebe za posjed i kakav je omjer istog ali onaj kome se svidja nacina na koji je Atletico pobijedio za mene ima iskrivljen pogled na nogomet uopste.
Ponavljam nikad ne bih osporio nikakvu pobjedu bila ona autogolom ili petardom ali sad da ne se ne smije napisati da je ono smece od igre to se ne slazem.
Glede kompleksa,nema ekipe na planeti koja to moze napraviti Madridu a kamoli mali susjed koji ako se sjecas do prije dvije godine imade niz od 15 godina gubljenja u derbijima

Redovno mlacenje je ono sto Jose cini voajeru ali ti to znas i bez mene