Prica sa tri rijeci

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Željooooo
Kontakt:

Re: Prica sa tri rijeci

Post Postao/la Željooooo » 10 jan 2015, 01:10

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jan 2015, 01:12

[Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 01:13

Cartman je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio

Tek vidim da je ovaj Nerminovic napisao Čurlika, a ne curlika. :rol: :tralala:
Kriv telefon, kriv app :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jan 2015, 01:18

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos

Amare <3
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 10 jan 2015, 01:19

ga je budista,

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jan 2015, 01:22

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 01:23

Goalgetteru, oprosti :rol: :rol: :rol:

BackSpace United

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 jan 2015, 01:24

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jan 2015, 01:27

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 01:32

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom

BackSpace United

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 jan 2015, 01:33

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen, baš pravi gospodin

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 10 jan 2015, 01:56

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen, baš pravi gospodin, stručnjak za ove

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 02:00

bavarian_bk je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen, baš pravi gospodin
Brate, kasnis :nene: :nene:

Idemo opet :opaopa:

a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom....

BackSpace United

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 jan 2015, 02:02

a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom, njegovim ljubavnim partnerom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 jan 2015, 02:02

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom pe.derom svjetske klase :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 jan 2015, 09:09

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2015, 09:32

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova
naprijed rejal

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 10 jan 2015, 10:15

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2015, 10:30

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima
naprijed rejal

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 13:51

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.