Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Otelo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2015, 01:05

muamerc je napisao/la:
Otelo je napisao/la:@Duke onda su vjerovatno preskupe za mene. A i nigdje ih nema na ovom spisku novih cijena

@muomerc gledam sta mi je najisplatnija opcija za ova zadnja 3 mjeseca nerviranja u skoli :lol:
Sto zadnja i sto bi se nervirao? Jesil to maturant? Samo polahko. Bez potrebe se nerviras, vjeruj mi.
Ma jasta sam neg maturant.

Zavrsavam 28.04 a to ce proci u trenu + maturski a treba mi prosjek 4.5.

Nerviranje je sastavni dio cazinske Gimnazije :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 jan 2015, 01:16

Šta si uzeo za maturski ?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2015, 01:17

Consigliere je napisao/la:Snimak vam je iz Sirije... Pretpostavljam Assadovi decki na pobunjenike... Inace, Assad ima ozbiljnu podrsku medju ovim nasim internet ratnicima, a ispod videa opste zgrazavanje, pa sam malo zbunjen.... :hmmmmm:
Al, kad malo razmislim, ide ona najlaksa: Sve je ovo kriva Amerika i Izrael! :salut:
pogresno. Assad nema nikakvu podrsku u BiH
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jan 2015, 01:19

Belmin6 je napisao/la:Šta si uzeo za maturski ?
Nek uzme nesto iz psihologije ili sociologije, evo mu foruma, ovdje bi imao dosta materijala. :-) hajde reci sta, da vidimo sta ti je zanimljivo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2015, 01:30

Ma vec sam uzeo knjizevnost.

Tema: "Problem usamljenog covjeka"

Stepski Vuk, Stranac, Razgori na Nilu te spajanje junaka tih dijela :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jan 2015, 01:39

Bosniacum Lilium je napisao/la: pogresno. Assad nema nikakvu podrsku u BiH
Ima dijela naroda. Al, nije frka, imam i video kako pobunjenici kolju Assadove vojnike... Cari Bliskog Istoka :ljepota:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2015, 01:46

Consigliere je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: pogresno. Assad nema nikakvu podrsku u BiH
Ima dijela naroda. Al, nije frka, imam i video kako pobunjenici kolju Assadove vojnike... Cari Bliskog Istoka :ljepota:
slabo. Ti ratnici Assada smatraju sektašem i otpadnikom Islama. On pripada nekoj islamskoj sekti koja cini oko 10% Sirije. To znam, ali znam da su dosta ostali narodi patili pod njegovim rezimom. Zato se svijet bio okomio nad Assadom, pa i Amerika. Samo sto su se grupe protiv Assada otele kontroli, pa je tu sad Amerika neutralna i pusta ih da se krve izmedju sebe.

Ja sam potrosio 3 dana na ovo sto se desavalo u Parizu...

Vrijeme nam je svima da se vratimo u bosansku realnost. Ne cvjetaju nam bas lale. Valja mnogima se vratiti u lov na hljeb

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jan 2015, 01:56

Da li je ovo tacno? Nadjoh na jednoj stranici...
Only about 12 percent of Muslims worldwide are Arabs. In fact, there are more Muslims in Indonesia than in all Arab countries combined
Prevod za one koji ne parlaju engleski: Arapi cine samo 12% svih muslimana na svijetu. Vise muslimana zivi u Indoneziji nego u svim arapskim zemljama zajedno.

Znam da u Indoneziji zivi 200 miliona muslimana (zemlja sa najvise muslimana) ali nisam znao ovo za arape, da ih je samo 12%. Zasto se njima pridaje tolika paznja kada su muslimani u pitanju? Jest da je tamo nastao islam ali to valjda ne znaci da su oni neke glavne face islama? Ili?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2015, 01:57

bas, i krscanstvo je nastalo u Jerusalemu, pa recimo nekako jug Francuske je bio najvece utociste, sad juznoamericke drzave

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 jan 2015, 01:58

Čini se da znači. Velika greška.

Pored Indonezije tu su i Bangladeš, Pakistan te Nigerija.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jan 2015, 02:03

Islam nije problem. Religija kao i svaka druga. Svako obracanje bilo kojeg vaznijeg zvanicnika zadnjih dana sdrzavalo je recenicu da ovo nema veze sa Islamom.
Mene brine opravdavanje 12 ubistava (ej, poginuli ljudi) radi nekog crteza, i teorije zavjere koje bacaju ljagu na imena nevinih ljudi koji su izgubili zivote.
Mislim, koji mozak moras biti da opravdavas ubice civila :crazy:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jan 2015, 02:08

Consigliere je napisao/la:Islam nije problem. Religija kao i svaka druga. Svako obracanje bilo kojeg vaznijeg zvanicnika zadnjih dana sdrzavalo je recenicu da ovo nema veze sa Islamom.
Mene brine opravdavanje 12 ubistava (ej, poginuli ljudi) radi nekog crteza, i teorije zavjere koje bacaju ljagu na imena nevinih ljudi koji su izgubili zivote.
I ja pratim ove social sajtove evo tri dana i to mi bas upada u oci. Bas upravo one koje spominjes, teoreticari zavjera i branitelji ubica, su mi privukli najvise paznje. Nekad stanem i zapitam se kakav je ovo svijet i gdje ovo sve vodi i ko te iste uci takivim stavovima. Strasno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2015, 02:10

Consigliere je napisao/la:Islam nije problem. Religija kao i svaka druga. Svako obracanje bilo kojeg vaznijeg zvanicnika zadnjih dana sdrzavalo je recenicu da ovo nema veze sa Islamom.
tu nema opravdanja i to je to. A gadi mi se kad ovo vezu za islam iskreno, pogotovo vidim da na twitteru to dosta rade amerikanci :puke:

Australci pa i Britanci daleko razumnije nacije

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 jan 2015, 02:22

Mediji su zlo, toliko na ovu temu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 jan 2015, 09:53

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la: Nigdje nema njihovih oznaka. Ovo moze biti snimljeno na raznim mjestima, Od Libije do Sirije i izmedju.
Ne moze se tacno procjeniti, jer vidjao sam ovaj video takodjer pod naslovom da se ovo desava u Siriji, a sad se spominje Palestina. Tesko je i ocjeniti porijeklo, jer kao sto kazes, nema nikakvih obiljezija. Kako god, strasno je sta se desava tamo, sa cije god strane ovo bilo pocinjeno. :puke:
Nema obiljezja plus ima i onaj u civilu, zbog toga mi ne izgledaju kao profesionalna vojska, prije ce biti neki pobunjenici ili nesto slicno. Teorija da je ovo u Izraelu ili Palestini mi zbog toga izgleda kao najmanje moguca. Oni su takodje pogani ali su makar profesionalno obuceni.
U Libiji se nisu milovali takodje, ovakve scene su bile svakodnevnica kada bi pobunjenici uhvatili pristalice Gadafija (i obratno). U Siriji znamo sta se desava, kratko i jasno - uzas.

Btw. Vodja Hizbole danas izjavio da su ovi sto kidaju glave i terorisu ljude mnogo veca uvreda za islam i muslimane nego nekakve bezvezne karikature. :thumbup:

:thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 jan 2015, 10:00

slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 jan 2015, 10:05

filipe, legendo, šta ima u Zenici novo? kakav je zrak?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 jan 2015, 10:18

filip13 je napisao/la:slika
Hoces li nam konacno reci sta pokusavas ?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 jan 2015, 10:23

Rooney88 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:slika
Hoces li nam konacno reci sta pokusavas ?

nista.sto.problem postaviti sliku?

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 jan 2015, 10:26

dubrava je napisao/la:filipe, legendo, šta ima u Zenici novo? kakav je zrak?

zagađen,kakav će biti,iz kojeg dijela zenice si?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.