Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Chat
To je generaliziranje. U svakom narodu ima ovih i onih... Zapadni svijet je prihvatio islam i muslimane i omogucio im prava koja ne bi imali ni u svojim originalnim zemljama.Bosniacum Lilium je napisao/la: tu nema opravdanja i to je to. A gadi mi se kad ovo vezu za islam iskreno, pogotovo vidim da na twitteru to dosta rade amerikanci
Australci pa i Britanci daleko razumnije nacije
Meni je nevjerovatno da jednom bosnjaku Teheran ili Damask budu blizi od New Yorka ili Londona. To je pogresan i los put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
" onclick="window.open(this.href);return false;muamerc je napisao/la:Dragoljub Zivojinovic, Uspon Evrope 1450 - 1789. To je jedna izmedju ostalog, pronadjj na netu.
Uzrok-materijalno stanje i nista drugo. Delimicno i religijska manipulacija.Meni je nevjerovatno da jednom bosnjaku Teheran ili Damask budu blizi od New Yorka ili Londona.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da li ti je onda jednako nevjerovatno da jednom Srbinu Moskva bude bliža od Londona?Consigliere je napisao/la: Meni je nevjerovatno da jednom bosnjaku Teheran ili Damask budu blizi od New Yorka ili Londona. To je pogresan i los put.
Mislim ono, vjera (bilo koja) povezuje i ujedinjuje ljude, nema ti tu šta biti nevjerovatno. Čak je i logično.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Barem se svi slažemo da nam je London najbliži. Fino.
@ Clutch dve stvari : I Moskva i London su u Evropi, verujem da @ Consgliere nije mislio na to , drugo , ti Srbi kojima je Moskva na srcu , to nije do religijskih stvari vec do ideoloskih da ne kazem komunistickih .Clutch je napisao/la: Da li ti je onda jednako nevjerovatno da jednom Srbinu Moskva bude bliža od Londona?![]()
Mislim ono, vjera (bilo koja) povezuje i ujedinjuje ljude, nema ti tu šta biti nevjerovatno. Čak je i logično.
U odnosu na Damask i Moskvu, da !Barem se svi slažemo da nam je London najbliži. Fino.
- Consigliere
- Kontakt:
Srbija nema bas sretnu historiju sa Zapadom, i oni su se tradicionalno okretali Moskvi. Medjutim, i oni su u zadnje vrijeme na drugom kursu.Clutch je napisao/la:Da li ti je onda jednako nevjerovatno da jednom Srbinu Moskva bude bliža od Londona?Consigliere je napisao/la: Meni je nevjerovatno da jednom bosnjaku Teheran ili Damask budu blizi od New Yorka ili Londona. To je pogresan i los put.![]()
Da je istok napredna, civilizovan, sekularan... meni bi bilo svejedno. Ovako nije. Mi smo Evropa, i tako se moramo ponasati, bio ti musliman, katolik, mormon, budist....
Fit Tony: I keep my friends close...
Consigliere je napisao/la: Mi smo Evropa, i tako se moramo ponasati, bio ti musliman, katolik, mormon, budist....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Govorim za tvitove na tviteru i ono sto sam ja ispratio pa sam upotrijebio termine koje označavaju nacionalne skupine. Jer logično, nisam ih brojao.Consigliere je napisao/la:To je generaliziranje. U svakom narodu ima ovih i onih... Zapadni svijet je prihvatio islam i muslimane i omogucio im prava koja ne bi imali ni u svojim originalnim zemljama.Bosniacum Lilium je napisao/la: tu nema opravdanja i to je to. A gadi mi se kad ovo vezu za islam iskreno, pogotovo vidim da na twitteru to dosta rade amerikanci
Australci pa i Britanci daleko razumnije nacije
Meni je nevjerovatno da jednom bosnjaku Teheran ili Damask budu blizi od New Yorka ili Londona. To je pogresan i los put.
Meni ni London, a pogotovo Teheran nisu bliski, ne znam odakle sad to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Mi smo Evropa, i tako se moramo ponasati, bio ti musliman, katolik, mormon, budist....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni je ironično, najbliža, Australija. Istok je davno zapao u kolektivnu shizofreniju, Zapad se raspada koliko je kvaran i dvoličan.
ma čitam da je zrak prljaviji nego osamdesetih, al nešto ne vjerujem u to.filip13 je napisao/la:dubrava je napisao/la:filipe, legendo, šta ima u Zenici novo? kakav je zrak?
zagađen,kakav će biti,iz kojeg dijela zenice si?
Jalija. al nekad. do rata...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:ma čitam da je zrak prljaviji nego osamdesetih, al nešto ne vjerujem u to.filip13 je napisao/la:dubrava je napisao/la:filipe, legendo, šta ima u Zenici novo? kakav je zrak?
zagađen,kakav će biti,iz kojeg dijela zenice si?
Jalija. al nekad. do rata...
navratis li u zenicu?
dođem dva-tri puta godišnje...al iz godine u godinu sve rjeđe , kako svi samo umiru, pa tako idem samo na groblja.. jeb.ga..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://m.heraldsun.com.au/news/victoria ... 005df49281" onclick="window.open(this.href);return false;
da. od 94.g.filip13 je napisao/la:u zagrebu si?
u kojem si ti kvartu?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iz kojeg si ti dijela Jalije druže 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98 i 10 gostiju.