FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fakat još stoper ala Vranješ.
Po meni ovo je naš najjaci poslijeratni sastav. 
Jel Vranjes bez kluba?isko1807 je napisao/la:Treba dovest još Vranješa i lagano na pripreme na uigravanje
Bilo bi ekstra kad bi zavrsio kod nas
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo kraj za Bilbiju ako Muha potpise, i da ako ga sad ne utope negdje da mu ugovor nece produziti 100% koji istice na kraju sezone!
Izgleda da ce Bico na posudbu u Zeljeznicarpepgvardiola je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za Bilbiju ako Muha potpise, i da ako ga sad ne utope negdje da mu ugovor nece produziti 100% koji istice na kraju sezone!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Re: Odg: FK Sarajevo
Nisam se, u potpunosti, najbolje izrazio. Svakako da ne mislim da sam nezadovoljan imenima, daleko bilo. Potenciram pricu da se vazda neko kod nas vraca u formu. Imena su jaka, realno. Vjerujem da vise pratis fudbal, pa mozes li mi molim te reci gdje su Kelava i Alispahic bili u proteklih godinu-dvije? Koliko im je potrebno da se vrate u formu? Ime ne igra samo od sebe, imamo za primjer Dzemu Berberovica. Po meni, Abdulah je imo i boljih rijesenja, ali tako je kako je. Valjda bude sve ok. Zasto uvlacis Dinu i Ibraka u pricu bez potrebe? Jesam li ih negdje spomeno? Dino zasluzuje nenadyebiv respekt, covjek je gromada, realno. Ibrak takodje, s tim da uvijek moze bolje..aleksandar_veliki je napisao/la:A, zbog cega si nezadovoljan? Ti jos uvijek mislis da Sarajevo ima novaca pa da dovede igraca kojeg ce platiti 200.000 eura klubu i 150.000 za ugovor od godinu dana. Do prije par godina su navijaci Sarajeva samo mogli sanjati da im klub razgovara sa igracima koji su prije dvije godine igrali Ligu prvaka protiv Reala, a danas je to stvarnost. I nije samo da se pregovara, nego eto izgleda da se i dovode. Dini trebate dici spomenik, Ibraku odmah do njegovog, pa onda zajednicki za sve clanove Uprave...amorovski je napisao/la:Velika su ocekivanja bila, jbg. Nesto sam i nezadovoljan. Svaki igrac se nesto vraca u formu kod nas, zayebi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@pepgvardiola jbg brate, valjda se ispostave ko prava pojacanja.
Pozdrav
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Igrac koji je pauzirao mjesecima ne moze biti pojacanje...
Razocaran sam
Razocaran sam
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Nekako više bi volio da drugi dio sezone smo počeli bez ove dvojice igrača, ali eto ako uprava tako kaže podržat ću ih.
-
pepgvardiola
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la:Izgleda da ce Bico na posudbu u Zeljeznicarpepgvardiola je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za Bilbiju ako Muha potpise, i da ako ga sad ne utope negdje da mu ugovor nece produziti 100% koji istice na kraju sezone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Objasnio!aleksandar_veliki je napisao/la:A, zbog cega si nezadovoljan? Ti jos uvijek mislis da Sarajevo ima novaca pa da dovede igraca kojeg ce platiti 200.000 eura klubu i 150.000 za ugovor od godinu dana. Do prije par godina su navijaci Sarajeva samo mogli sanjati da im klub razgovara sa igracima koji su prije dvije godine igrali Ligu prvaka protiv Reala, a danas je to stvarnost. I nije samo da se pregovara, nego eto izgleda da se i dovode. Dini trebate dici spomenik, Ibraku odmah do njegovog, pa onda zajednicki za sve clanove Uprave...amorovski je napisao/la:Velika su ocekivanja bila, jbg. Nesto sam i nezadovoljan. Svaki igrac se nesto vraca u formu kod nas, zayebi.
Dovesti u kukuruz ligu igrače koji su nastupali u Ligi Prvaka je USPJEH, ma kakvih oni bili a ovi su provjereni u najmanju ruku mada naravno po meni uvijek važi ona: nije pojačanje dok se ne dokaže kao takvo! Mada vjerujem da će to Kodro sve posložiti pa da gazimo na proljeće!
A Ibrak je davno pokazao da zna šta radi i nadam se da će nas obradovati još jednim "kapitalcem" najkasnije pred kraj prijelaznog roka!
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo je kraj za jednog stranca u ekipi tj. Kostica
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A kako si mislio izaci u Evropu naredne sezone?BelminM23 je napisao/la:Nekako više bi volio da drugi dio sezone smo počeli bez ove dvojice igrača, ali eto ako uprava tako kaže podržat ću ih.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dr.van nostrand je napisao/la:Igrac koji je pauzirao mjesecima ne moze biti pojacanje...
Razocaran sam
Pa nije igrao ni Said,pa i danas placemo za njim.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
stipu ih ba, ti koji sada najviše pljuju će ove iste igrače u nebesa dizati nakon prvog dobrog poteza/odbrane na terenu!amypitar je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Igrac koji je pauzirao mjesecima ne moze biti pojacanje...
Razocaran sam
Pa nije igrao ni Said,pa i danas placemo za njim.
A mislim iskreno da Alispahić dolazi sa ciljem da se u NAJKRAĆEM mogućem roku vrati u formu + koliko znam nema 10kg viška, a koliko su neki imali a i dalje vozali neprijateljske odbrane ko djecu!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 jan 2015, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Očekivao sam malo više, ali nema veze i ovo je dobro, nadam se da će se dokazati kao pojačanja.Sabinho je napisao/la:A kako si mislio izaci u Evropu naredne sezone?BelminM23 je napisao/la:Nekako više bi volio da drugi dio sezone smo počeli bez ove dvojice igrača, ali eto ako uprava tako kaže podržat ću ih.
aleksandar_veliki je napisao/la:A, zbog cega si nezadovoljan? Ti jos uvijek mislis da Sarajevo ima novaca pa da dovede igraca kojeg ce platiti 200.000 eura klubu i 150.000 za ugovor od godinu dana. Do prije par godina su navijaci Sarajeva samo mogli sanjati da im klub razgovara sa igracima koji su prije dvije godine igrali Ligu prvaka protiv Reala, a danas je to stvarnost. I nije samo da se pregovara, nego eto izgleda da se i dovode. Dini trebate dici spomenik, Ibraku odmah do njegovog, pa onda zajednicki za sve clanove Uprave...amorovski je napisao/la:Velika su ocekivanja bila, jbg. Nesto sam i nezadovoljan. Svaki igrac se nesto vraca u formu kod nas, zayebi.
Samo redoslijed promijenit Kusti i Dini zasebne vjecna vatra za BP a boga mi i za HZ a za sve ostale jedan kolektivni
Vec ovo je meni naucna fantastika pa nek misli ko sta hoce volio bi svako jos jacih imena al realno nema se tih para
Ako se realizuju ova dva transfera Alispahic/Kelava, fakat nema razloga za nezadovoljsto ili neko razocarenje. Ko god smatra da nije dovoljno samo nek pogleda koji igraci podpisuju" I "pojacavaju" ostale klubove u ligi I sve ce mu se samo objasniti. I ovako bez pojacanja mi imamo daleko najjaci sastav I izbor igraca. Svaki nas igrac sa klupe bi komotno bio u pocetnih 11 bilo kojeg kluba u ligi. Sa postojecim igrackim kadrom I ta 2-3 pojacanja ko god to da bude sve ispod kupa I titule je neuspjeh I tek tada bi svi trebali bit nezadovoljni. Ovo nije nikakvo stvaranje pritiska igracima I ekipi nego cista realnost I vjerujem nesto sto uprava I ocekuje ali normalno javno ne istice.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Propast kao žeton u Werderu (ondasnjem Werderu, stabilnom bundesligasu), nije isto kao u jednoj prosjecnoj Rijeci.
Ali to su samo prvi dojmovi, eto ga nek se nametne, nece sigurno igrat samo zato sto je prinova, vec ce morat koliko toliko zapet pa zabit koji gol u Vitezu, Ljubuskom... sta zanm gdje vec...
Vidjecemo ali meni nije nimalo plaho ovo.
Ali to su samo prvi dojmovi, eto ga nek se nametne, nece sigurno igrat samo zato sto je prinova, vec ce morat koliko toliko zapet pa zabit koji gol u Vitezu, Ljubuskom... sta zanm gdje vec...
Vidjecemo ali meni nije nimalo plaho ovo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Stvarno niste normalni vi neki pojedini , mislim na navijace Sarajeva.
Haloo ljudi dovedemo Leona Benku koji bi sad u svakom klubu sa balkana bio prvi napadac !!
Dovodimo golmana Udinesea, Kelava je strasan golman !!
Dovodimo bivseg reprezentativca igraca koji se moze jos uvijek vratiti u zivot cuo sam da su ga zeznule neke stvari van terena pa nije bio dobar sa vugla.
Pa prije godinu dana u ovo doba je ovako izgledao spisak pojacanja..
Alen Melunovic, Radan Šunjevarić, Mirko Radulovic, Edin Ademovic, Hilmo Gutic, Mirko Todorovic itd
Ja ne znam odakle vam obraz da bilo sta prigovarate
Treba po vama ove levate vratiti i dodati igrace tipa ovog Pljevljaka sto dolaze u Zelju koji je bio klupa u Travniku itd
Haloo ljudi dovedemo Leona Benku koji bi sad u svakom klubu sa balkana bio prvi napadac !!
Dovodimo golmana Udinesea, Kelava je strasan golman !!
Dovodimo bivseg reprezentativca igraca koji se moze jos uvijek vratiti u zivot cuo sam da su ga zeznule neke stvari van terena pa nije bio dobar sa vugla.
Pa prije godinu dana u ovo doba je ovako izgledao spisak pojacanja..
Alen Melunovic, Radan Šunjevarić, Mirko Radulovic, Edin Ademovic, Hilmo Gutic, Mirko Todorovic itd
Ja ne znam odakle vam obraz da bilo sta prigovarate
Treba po vama ove levate vratiti i dodati igrace tipa ovog Pljevljaka sto dolaze u Zelju koji je bio klupa u Travniku itd
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Mostarac12345, N3R3D i 28 gostiju.