FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:16

@Roma svaka čast bruda! :salut: :salut:

Zna li se na koliko bi mogli potpisati Alispahić i Kelava? Nadam se na 2 god. minimum?!

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 18:18

Nemojte ljudi sad lupat molim vas, kukamo citavo vrijeme kako nam je potreban golman, koji je korpulentan, kvalitetan, po mogucnosti sa iskustvom i da ima raspon ruku veci od pola metra :) i sada nam nevalja Kelava (pojedincima) A sto se tice Alispahica, pa zar bi ste stvarno voljeli gledati Bilbiju kao opciju Stojcevu na poziciji desetka a ne Alispahica??????????????????????????????????

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 jan 2015, 18:18

Hejteri Ibraka na aparatima :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 jan 2015, 18:18

auu jesmo se digli... Bgm velika greska je bila objavljivanje pregovora sa Misketom, neki izgleda pomislili da cemo dovesti 5 igraca sa platom 500 000 eura godsinje i silovati ligu....
Bgm se morate malo spustiti

Kelava dolazi iz Udinezea, to je klub u Seriji A... ako se ne sjecate evo upravo igraju sa Sassuolom.
Alispahic je moga imati strasnu akrijeru i zavrsiti u ligama 5 da nije imao prvo psihicke probleme (zivotne) a zatim i povredu....

igrao za repku 4 tekme, u dinamu bio asistent za prolazak dinama u ligu prvaka protiv ludogoreca itd itd...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 10 jan 2015, 18:18

pepgvardiola je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za Bilbiju ako Muha potpise, i da ako ga sad ne utope negdje da mu ugovor nece produziti 100% koji istice na kraju sezone!
Bilbija i Alispahic su razlicit tip igraca I ne igraju na istoj poziciji. Alispahic je konkurencija Milosu. Ja ipak mislim da bi ovo mogla bi zamjena za Milosa ako ovaj slucajno ode a ako I obojica budu tu nece smetat. Milos ce konacno dobit konkurenciju sto ce ga natjerat da igra jos bolje I da pokaze dal ipak moze vise kako nas vecina misli..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:19

amypitar je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Stvarno niste normalni vi neki pojedini , mislim na navijace Sarajeva.

Haloo ljudi dovedemo Leona Benku koji bi sad u svakom klubu sa balkana bio prvi napadac !!

Dovodimo golmana Udinesea, Kelava je strasan golman !!

Dovodimo bivseg reprezentativca igraca koji se moze jos uvijek vratiti u zivot cuo sam da su ga zeznule neke stvari van terena pa nije bio dobar sa vugla.

Pa prije godinu dana u ovo doba je ovako izgledao spisak pojacanja..

Alen Melunovic, Radan Šunjevarić, Mirko Radulovic, Edin Ademovic, Hilmo Gutic, Mirko Todorovic itd

Ja ne znam odakle vam obraz da bilo sta prigovarate :thumbdown:

Treba po vama ove levate vratiti i dodati igrace tipa ovog Pljevljaka sto dolaze u Zelju koji je bio klupa u Travniku itd

:thumbup:

Ili mozda Vladavića iz Veleza. :urnebes:
Jok ba, trebali smo pirića dovesti, šta će kelava pored njega? :crazy:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 10 jan 2015, 18:19

Jel iko napiso da prinove ne valjaju? Ja prvi pitam, gdje su bili. Razlog tom pitanju je sto su obojica imali izlete, pa se odjednom sve usutilo. Zato pitam. Koliko su nastupa upisali, kakvi su nastupi bili. Valjda ima neko da prati i HNL i drugu italijansku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 10 jan 2015, 18:19

Da je potpisao Said sad bi ovdje bilo kolektivno ludilo a po meni nema razlike izmedju Saida i Alispahica al malo macku teleca glava pa ovo kao lose. Dajte ljudi malo realnosti.
Ubjedjen sam da necemo imat poraza do kraja s ovim ili bez njih
Kako bi dali vjetar u ledja igracima tipa Vladavic i znate vec ako ste ovim nezadovoljni

Opusteno

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:22

badboy je napisao/la:
pepgvardiola je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za Bilbiju ako Muha potpise, i da ako ga sad ne utope negdje da mu ugovor nece produziti 100% koji istice na kraju sezone!
Bilbija i Alispahic su razlicit tip igraca I ne igraju na istoj poziciji. Alispahic je konkurencija Milosu. Ja ipak mislim da bi ovo mogla bi zamjena za Milosa ako ovaj slucajno ode a ako I obojica budu tu nece smetat. Milos ce konacno dobit konkurenciju sto ce ga natjerat da igra jos bolje I da pokaze dal ipak moze vise kako nas vecina misli..
Ako ništa radi toga mi je drago što će ga Ibrak aBd dovesti, pa makar Mehmed sjedio na klupi ali će tako natjerati stojčeva da svaku igra max. požrtvovano jer zna da ima alternativa na klupi a koja jedva čeka da mu preuzme poziciju u prvih 11! Meho zna šta radi, svaka mu čast! :kralj: :kralj:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 jan 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jan 2015, 18:23

Još Hebibovića dovesti frajer nam se nudi.Kaze da ima ugovor,ali mu se ocito bjezi iz Veleza.Te stoper i ova ekipa je armirani beton. :njanjanja: Stojcev vec prvu protiv Zvijezde pauzira zbog kartona. Eto Alispahicu prilike da odmah pokaze sta zna.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 jan 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 10 jan 2015, 18:24

Ja sam sasvim zadovoljan, dobro je Aco sve srocio. Ne znam sta ljudi kontaju. Oni ko manijaci kontaju da nasi igraci primaju po 15-20 hiljada mjesecno. Ja fakat kone ne kontam zasto imaju potrebe siriti takve lazi koje krenu od jednih usta bez ikakvog dokaza. Neki dan mi frajer rece(naravno navijac zelje) Stojcev prima 15 hiljada mjesecno, ja se za glavu uhvatio ne znam bi li mu se smijao ili bi ga pomilovao po glavi. I ta prica kaze ulozili ste milione i opet ste drugi, oni valjda neuki ako je njihova uprava toliku lovu trosila samo za igrace i zavalila se u dugove radi dvije titule, kontaju da i mi ulazemo SAMO u igracki kadar. Izjava ulozili ste milione ko da smo lukakua doveli sta ti ja znam. Amidza je lovu dao prvenstveno za akademiju, i saniranje duga. Al dzaba ti to pricaj mazgi. Sve u svemu fina pojacanja, jos stoper kakav ako Bog da. Znam da su neki spominjali nekog nigerijca ne bi bilo lose nekog tako iz Afrike dovesti. Zvezda dovede momka iz nigerijske lige, decko na svjetskom igrao. Nisu oni imali puno fula sa tim africkim igracima.

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 10 jan 2015, 18:24

Alispahic JE strasno pojacanje 27 Godiva ima moze komotno do 31 igrati u najjacem ritmu..predobro pojacanje za mene !

KELAVA DAJ BOZE DA DODJE ETO ON JE VRHUNSKI GOLMAN 1. Visok JE A NE KO DEJO NEKAD POMISLIM DA JE DEJONKRILNI IGRAC, TREBA NAM VISOK GOLMAN STO MOZE ISTRCITI NA LOPTU KOJI JE SIGURAN A KELAVA JE DINAMO UVEO U L.P PRIME PAR GODINA I PRODAT JE ZA DOBRE PARE DOBRE SU MU PARADE CITA DOBRO IGRU, ZNA PROCJENITI LET LOPTE.. A ALISPAHIC IMA JOS MNOGO TOGA DA POKAZE I VALJAT CE NAM ON IZA BENKE VELKOSKOG NEMA DALJE A MOZE I KRILO IGRATI !

OVA SEDMICA CE BITI DOBRA :)

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 18:25

Benko je napisao/la:auu jesmo se digli... Bgm velika greska je bila objavljivanje pregovora sa Misketom, neki izgleda pomislili da cemo dovesti 5 igraca sa platom 500 000 eura godsinje i silovati ligu....
Bgm se morate malo spustiti

Kelava dolazi iz Udinezea, to je klub u Seriji A... ako se ne sjecate evo upravo igraju sa Sassuolom.
Alispahic je moga imati strasnu akrijeru i zavrsiti u ligama 5 da nije imao prvo psihicke probleme (zivotne) a zatim i povredu....

igrao za repku 4 tekme, u dinamu bio asistent za prolazak dinama u ligu prvaka protiv ludogoreca itd itd...

Sto se tice tih igraca od 500 000 neki i danas nisu odustali od toga i vjeruju u to sto je zabluda teska, a sto se tice silovanja lige to SVI OCEKUJEMO :D :D :D bar ja tako mislim!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 18:26

amypitar je napisao/la:Još Hebibovića dovesti frajer nam se nudi.Kaze da ima ugovor,ali mu se ocito bjezi iz Veleza.Te stoper i ova ekipa je armirani beton. :njanjanja:
Ako će potpisati na 4 god. MINIMUM i zadovoljiti se da neće biti "astronomske" plate + neće imati garantovano mjesto tj. morat' će se boriti sa Kalasijem za mjesto, onda bujrum! :kafa:

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 10 jan 2015, 18:28

JOS DA NAM HOCE HEBIBOVIC DOCI GOVORIO JE DA CE SE UNRZO SVE SAZNTI A JA MISLIM DA CE ZA SARAJEVO POTPISATI DAJ BOZE . JOS JEDNOM KAZEM : VELIKA SEDMICA ISPRED NAS !

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 jan 2015, 18:28

Kelava, Rustemovic, Alispahic (nadam se da ce ova dvojica potpisati) je dosta dobro ja sam prezadovoljan do sad.

Jos bi volio samo jednog stopera dobrog i da se produzi ugovor Radovcu, Cimirotu i ostalim i da lagano udjemo u nastavak sezone.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 10 jan 2015, 18:29

badboy je napisao/la:

Bilbija je napadac inace, ali ga je Meho gurao na poziciju razigravaca a Milosa lijevo jer nije imao neku opciju po njemu na toj poziciji desetke, a po meni Bilbija nemoze igrati u ovom Sarajevu ni na jednoj poziciji a Alispahic je upravo tu da napravi konkurenciju Milosu...

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 10 jan 2015, 18:30

Hvala vam neizmjerno sto ste nas razrijesili alispahica. Sretno njemu i vama sa njime!

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 10 jan 2015, 18:31

dr.van nostrand je napisao/la:Propast kao žeton u Werderu (ondasnjem Werderu, stabilnom bundesligasu), nije isto kao u jednoj prosjecnoj Rijeci.

Ali to su samo prvi dojmovi, eto ga nek se nametne, nece sigurno igrat samo zato sto je prinova, vec ce morat koliko toliko zapet pa zabit koji gol u Vitezu, Ljubuskom... sta zanm gdje vec...
Vidjecemo ali meni nije nimalo plaho ovo.
Rijeka prosjecna ekipa?! :shock: mozda i jeste zavisi koga si imao na umu za usporedbu ali ja cu biti presretan ako mi dostignemo prosjek te Rijeke u naredne 2 god

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2015, 18:31

**** je napisao/la:
Rijeka prosjecna ekipa?! :shock: mozda i jeste zavisi koga si imao na umu za usporedbu ali ja cu biti presretan ako mi dostignemo prosjek te Rijeke u naredne 2 god
Izvinjavam se. :oops: :oops:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.