fukaratz je napisao/la:ma Joge je p.cketina na kvadrat to se odavno znaSaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.
I u narednom mjesecu rekao je da novih 700 000 KM skida sa duga Slobode.10-rica starih igraca tuze Slobodu za 300 000 KM i nije htio otkrit imena igraca.
iznenadio sam se sto se tice Joguncica kad covjek progovori da Joge ne zeli razgovarat...a Joge je mogao ljepo i igrat za nas i imat platu kao neki drugi sto su prihvatili..ali dobro ebiga ipak imao je tu tesku povredu ma porodicu sta se tu mozeSalihu i Ademu nije smio pisnuti i sad kad vidi da je dosao posten covjek hoce pare koje su mu prethodno navedeni obecali, za sva vremena mu treba vrata Tusnja zatvoriti da ne bi pomislio za jedno 15-20 godina djecu da trenira
Jaha, Halil, Zole kapa dole izasli su klubu maksimalno u susret
ma sve to ja znam care ja vjerujem da su njih sve nagovorili Adem i Salih vjeruj mi...ali neko treba odgovarat za ovo treba tuzit ove ljude...pazi ja znam igraca koji su mi govorili da su za rijeme Sabovica jeidni pare imali Joge i Mujkic...jer valjda oni su govorili posebno Mujkic kao njima njihovo na virijeme zboog mira u kuci ...samo sto nikad niko nije vodio papire svi sad naplacuju i oo sto su dobili od tih ljudi ..ali neka eto da ne kaze opet jer znam da sam ga vise puta p[itao Jogeta zasto ne porazgovara sa Azmirom ..on govori kako Azmir nece i td..a evo sad vidimo da ipak to on ne zeli jer covjek javno kaze da Joguncic ne zeli da razgovara.. da je pametan pa dosao igrao za platu i da dobije dio svog novca i uz to igra a voljeni klub ..ovako ce se probijaat po prvoj federalnoj ligi i to je to