FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da je bez imalo pretjerivanja sljedeca skupstina koja ce se odrzati u petak ono bas SUDBONOSNA za naseg tusanjskog starca...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma Joge je p.cketina na kvadrat to se odavno znaSaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.
I u narednom mjesecu rekao je da novih 700 000 KM skida sa duga Slobode.10-rica starih igraca tuze Slobodu za 300 000 KM i nije htio otkrit imena igraca.
iznenadio sam se sto se tice Joguncica kad covjek progovori da Joge ne zeli razgovarat...a Joge je mogao ljepo i igrat za nas i imat platu kao neki drugi sto su prihvatili..ali dobro ebiga ipak imao je tu tesku povredu ma porodicu sta se tu moze

Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ma Joge je p.cketina na kvadrat to se odavno znaSaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Clanovi skupstine su ga pitali da li zeli da se napravi kao u F.K.Sarajevo model...odbio je tu mogucnost.
I u narednom mjesecu rekao je da novih 700 000 KM skida sa duga Slobode.10-rica starih igraca tuze Slobodu za 300 000 KM i nije htio otkrit imena igraca.
iznenadio sam se sto se tice Joguncica kad covjek progovori da Joge ne zeli razgovarat...a Joge je mogao ljepo i igrat za nas i imat platu kao neki drugi sto su prihvatili..ali dobro ebiga ipak imao je tu tesku povredu ma porodicu sta se tu mozeSalihu i Ademu nije smio pisnuti i sad kad vidi da je dosao posten covjek hoce pare koje su mu prethodno navedeni obecali, za sva vremena mu treba vrata Tusnja zatvoriti da ne bi pomislio za jedno 15-20 godina djecu da trenira
Jaha, Halil, Zole kapa dole izasli su klubu maksimalno u susret
ma sve to ja znam care ja vjerujem da su njih sve nagovorili Adem i Salih vjeruj mi...ali neko treba odgovarat za ovo treba tuzit ove ljude...pazi ja znam igraca koji su mi govorili da su za rijeme Sabovica jeidni pare imali Joge i Mujkic...jer valjda oni su govorili posebno Mujkic kao njima njihovo na virijeme zboog mira u kuci ...samo sto nikad niko nije vodio papire svi sad naplacuju i oo sto su dobili od tih ljudi ..ali neka eto da ne kaze opet jer znam da sam ga vise puta p[itao Jogeta zasto ne porazgovara sa Azmirom ..on govori kako Azmir nece i td..a evo sad vidimo da ipak to on ne zeli jer covjek javno kaze da Joguncic ne zeli da razgovara.. da je pametan pa dosao igrao za platu i da dobije dio svog novca i uz to igra a voljeni klub ..ovako ce se probijaat po prvoj federalnoj ligi i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
N N vas drži u životu.Ja njega ističem kao poz. primjer njegovom savezniku faraonu.rodjenisa je napisao/la:Iako nisam imao namjeru pisati na vasoj temi u ovim za vas bitnim danima ,ali na tvoje ponovno prozivanje N.N moram napisati par rijeci.I fakat nemam namjeru provocirati ali ti drug vec nekoliko puta prozivas covjeka koji je clan uprave Veleza bio i prije svog premijerskog mandata ,a tu je i po isteku mandata.Za njegovog mandata na nasem prinudnom,skromnom stadionu nije uradjeno nista po pitanju infrastrukture.I ovo sto se planira ,radice se u doba kad je njegova pozicija u drzavi nebitna,minorna i gdje nema nikakvog politickog uticaja.A niti jednom se nisi sjetio pozvati tvoju raju da probate od sebe nesto dati za vas klub,kao sto su to nebrojeno puta uradili nasi navijaci za svoj klub.5-6 akcija gdje se skupila cifra od 30 000-120 000.Prije 20 dana su navijaci Veleza u Sarajvu napravili crvenu noc gdje je ulaz bio 300 km i gdje se okupilo stotinjak ljudi.I za te reflektore se priprema akcija.Nemoj drug ziv bio vise tako pausalno neargumentovano pisati o covjeku kojeg i ne poznajes.sloboda72 je napisao/la:KOD NERKE TRENERKE SVE MOŽE MOJ ULTRA STILE.sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM
- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.
Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.
- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
Da nebudem totalno u off-u nadam se da ce te uspjeti u vasoj borbi za Slobodu i ja vam iskreno zelim srecu i da vam se ostvare vase zelje.Sloboda je bez obzira na situaciju veliki BH klub i ja sam siguran da ce prije ili posle biti tamo gdje i zasluzuje-u vrhu BH fudbala
Ja volim FK Tuzla City
Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]
- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.
Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.
- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
Ljudi naprave dobrotvornu vecer i donesu pare...Ljudi organizuju akciju za to i to i donesu pare, dakle tacno za tu svrhu...Nasa dijaspora samo tipka po forumu i pametuju...A oni lokalni, samo cekaju kad ce ko iz dijaspore doci da na njegov racun jedu i piju za dz...Dakle ili imas one koje vole klub i zele da isti opstane ili nemas...Mi nemamo izuzev par pojedinaca.
Kad je bila kod nas akcija semafor u vrijeme euforije Sloboda Husic vratili se u prvu ligu, telefon za donacije, kafa za slobodu, ug, ovo ono i koliko se skupilo par hiljada maraka...I to je godinama tako, to je trend koji je zapoceo prije rata ali tad je bilo puno vise para pa se nije toliko primjecivalo...
Od ovdje silnih postova jedino se onaj forumas Zlajci pojavljivao sa konkretnim idejama i pokusajima i ko kod da je respect. Na nasu zalost.
& $ ?
sloboda72 je napisao/la:Jesi li kad čuo za budžetsku rezervu ili rebalans.ultrasstyle_tz je napisao/la:ali i njegove ruke su svezane..tuzlak1987 je napisao/la:Procitao sam ali sam siguran da Azmir i vodstvo nece koristiti te nacine pa sam naveo ovog kao primjer. Na ovaj nacin se radi bez da se to koristi..a na ovaj posten nacin npr navedeni privatnik nece dati novac.
Uglavnom to nije sada ni poenta. Poenta je da se Azmir spremio maksimalno za skupstinu a ostali nikako. Opet su ostali zakazali i sve je u rukama Jasmina, cemo da vidimo koji mu je potez u narednih par dana
prvo budzet je vec usvojen, drugo ko ima pravo na ovom vaktu dati 2% gradskog budzeta u situaciji kada recimo TTU trazi 300+200.000 pozajmice da 300 porodica ne ostane bez ikakvih primanja, pa klizista, poplave...pa razapeli bi ga svi da u ovom stanju baci milion godisnje na Slobodu...
ne moze tu ni Jasmin nesto puno, a realno samo u njega gledamo jer PRIVATNE firme su davno ispricana prica..ove koje do sad nisu ucestovale u radu, nece ni od sad
PREDUGO JE ZABAVA TRAJALA, DOŠLA SAD FAKTURA. NEMOJ NA JADNE NAVIJAČE , NIJE FER.ultrasstyle_tz je napisao/la:pravno je moguce naravno, ali je li moralno i posteno u ovoj situaciji dati milion za zabavu 2-3000 gradjana
Ja volim FK Tuzla City
Tako je Zenica, on je SIR AZMIR HUSIĆ.vivaILchelik je napisao/la:Koliko ste vi sretni sto imate Azmira! Napravite mu statuu ispred stadiona. Do sad je zasluzio!
Ja volim FK Tuzla City
ZNAŠ LI KO IM JE ORGANIZOVAO CRVENU NOĆ,, NERKO TRENERKA(NIKŠIĆ).DELING IZ TUZLE IM SPONZOR. RAZVOJNA BANKA FED. SPONZOR, AID BERBIĆ NA ČELU BANKE.klma1 je napisao/la:Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]
Ljudi naprave dobrotvornu vecer i donesu pare...Ljudi organizuju akciju za to i to i donesu pare, dakle tacno za tu svrhu...Nasa dijaspora samo tipka po forumu i pametuju...A oni lokalni, samo cekaju kad ce ko iz dijaspore doci da na njegov racun jedu i piju za dz...Dakle ili imas one koje vole klub i zele da isti opstane ili nemas...Mi nemamo izuzev par pojedinaca.
Kad je bila kod nas akcija semafor u vrijeme euforije Sloboda Husic vratili se u prvu ligu, telefon za donacije, kafa za slobodu, ug, ovo ono i koliko se skupilo par hiljada maraka...I to je godinama tako, to je trend koji je zapoceo prije rata ali tad je bilo puno vise para pa se nije toliko primjecivalo...
Od ovdje silnih postova jedino se onaj forumas Zlajci pojavljivao sa konkretnim idejama i pokusajima i ko kod da je respect. Na nasu zalost.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam sto se brinete za ostale. To nije nas problem sto drugi rade, ostali rade kako rade i dovode sponzore kako se dogovore.
Kod nas previse zavisi sve od Azmira, a ostali su previse staticni. Ne moze on sve obavljati jer to prakticno nije moguce da jedan covjek sam vodi klub vec moras imati vojnike koji ce traziti sponzore. A nece niko da bude to vec svi ostali samo smisljaju neke zavjere i taktike gdje ce profitirat.
Nije Deling bezveze dole u Velezu. Znate da Deling radi hidroelektrane po citavoj BiH, sada vjerovatno ima i uloga u Podvelezju, wind farmi koja je dole
Kod nas previse zavisi sve od Azmira, a ostali su previse staticni. Ne moze on sve obavljati jer to prakticno nije moguce da jedan covjek sam vodi klub vec moras imati vojnike koji ce traziti sponzore. A nece niko da bude to vec svi ostali samo smisljaju neke zavjere i taktike gdje ce profitirat.
Nije Deling bezveze dole u Velezu. Znate da Deling radi hidroelektrane po citavoj BiH, sada vjerovatno ima i uloga u Podvelezju, wind farmi koja je dole
Ne mozes bespravno uzimati novac od ljudi...Pupi04 je napisao/la:
Da uz racun neke od komunalija dobijes dodatnih 5 maraka da platis, za Slobodu.
Naravno ako neces lijepo na placanju nek ti to odbiju od racuna.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah bruka je da nama jedan "seljak" dodje i pokaze kako se voli Sloboda, a da mi "gradjani" koji se busamo kako volimo ovaj "grad" i nas klub ne damo marke za isti...
ono kad je Azmir govorio kako zaposlenicima u omladinskom pogonu on daje platu, a oni ga opet pljuju kao i ono kad je govorio da sad nema para da daje navijacima pa nije dobar- e to smo mi, to je nas tuzlanski mentalitet
nije on dzaba pojedinim velegradjanima ironicno objasnjavao dje je Simin Han
ono kad je Azmir govorio kako zaposlenicima u omladinskom pogonu on daje platu, a oni ga opet pljuju kao i ono kad je govorio da sad nema para da daje navijacima pa nije dobar- e to smo mi, to je nas tuzlanski mentalitet
nije on dzaba pojedinim velegradjanima ironicno objasnjavao dje je Simin Han

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Uložiti u OKK Slobodu 300.000, naći spontora još 200.000 i igrati Aba ligu. U Tuzlu dolaze Partizan, Cibona, Zvezda... Mejdan pun 6.000 i trebao bi se proširivati.
Tuzla i Sloboda na Sportklubu... Ove pare će baciti u FK Sloboda, a nikad ništa neće riješiti. To je istina drugovi, vjerujte to je istina.
Tuzla i Sloboda na Sportklubu... Ove pare će baciti u FK Sloboda, a nikad ništa neće riješiti. To je istina drugovi, vjerujte to je istina.
E nemoj tako "navijači" sve znaju,ko,kad,gdje sa kim i ostalo sve znaju ali kroz tastaturu kad treba nešto konkretno nema ih nigdje.Mi smo(većinom dijaspora) sad na račun firme koja radi pomoćni stadion uplatili 35 000 eura i za to postoji dokaz.Znači direkt izvođaču,nema posrednika nema ništa,na račun firme i momak koji je uplatio stavio uplatnicu na facebook i svi koji smo u toj grupi ili u prijateljima smo vidjeli kad je i gdje je uplaćeno.klma1 je napisao/la:Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]
Ove klubove poput Veleža i Slobode mogu održati samo fanatici i ljudi koji vole taj klub neizmjerno(Nikšić i Husić),ali kad uvijek ima neko sa strane ko namiriše lovu i tad nastaju problemi,s tim da je to kod nas u dobroj mjeri ukinuto,a bogami kod vas kako je došao Husić sa lovom navalili na njega ko lešinari.Umjesto da se čovjeku daju odrješene ruke njemu se rade smicalice,ali to je naša realnost na žalost i sve dok je tako teško ćemo naprijed.
Morate se i vi navijači malo pokrenuti,stati iz čovjeka,neku akciju napraviti,znam da mnogima se neće dopasti ali ugledajte se na nas(semafor,autobus,radovi na pomoćnom,oprema za omladinsku školu,uskoro i akcija za rflektore)od piskaranja po forumu nema ništa.Ja lično zbog posla odem možda na 50% domaćih utakmica ali redovno uzimam godišnju kartu.Svi možemo pomoći kad hoćemo,jedan dan bez kladionice ili kafe i eto pomoći klubu,neko 1,2,3 ili 5- 10 maraka i nabere se.Sretno vam bilo.........

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Svaka cast MOSTARCI...Tuzla je brate specifican grad,svi bi mi al neko drugi da zavrsi.Kod nas nikad nije akcija napravljena ko vasa
...a to nam je Azmir reko svima u oci na skupstini u petak...da smo mi krivi tuzlaci kad smo dozvolili da se napravi dug 8 000 000 KM.I tako je svi smo gledali i sutili...kao i sad,opet svi "sutimo"...a sigurno idemo u istoriju ako Azmir ode,a nadamo se da ce ON sve zavrsit i napravit europsku Slobodu

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa kao da smo mi znali da se gomilao dug,finasijski izvjestaji 0 bodova,bili treci na tabeli,ni blizu ispadanja nekih godina,imali te neke transfere,uzese nam Evropu pa kao kompenzacija od saveza bile placene kotizacije,bili smo vezanih ociju i to ne svojom krivicom..Zato toliko i potenciram taj izvjestaj od Azmira,gdje,sta,kako,kome su isle pare ali eto nece pa nece..I ako je Fuki ponudio 300k KM sta Azmir ceka,zasto se to vec sve nije dogovorilo,ipak je on predsjenik kluba,on bi trebao traziti sponzore a ne sponzori njega..jeste teska situacija,Azmir ima sve karte u svojim rukama,hoce da iz toga izvuce maximum ali ovo je mala sredina,sve to sto on radi ovdje nema ama bas nikakvog smisla!emirzlaTu je napisao/la:Svaka cast MOSTARCI...Tuzla je brate specifican grad,svi bi mi al neko drugi da zavrsi.Kod nas nikad nije akcija napravljena ko vasa...a to nam je Azmir reko svima u oci na skupstini u petak...da smo mi krivi tuzlaci kad smo dozvolili da se napravi dug 8 000 000 KM.I tako je svi smo gledali i sutili...kao i sad,opet svi "sutimo"...a sigurno idemo u istoriju ako Azmir ode,a nadamo se da ce ON sve zavrsit i napravit europsku Slobodu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Slatinash_7 je napisao/la:Pa kao da smo mi znali da se gomilao dug,finasijski izvjestaji 0 bodova,bili treci na tabeli,ni blizu ispadanja nekih godina,imali te neke transfere,uzese nam Evropu pa kao kompenzacija od saveza bile placene kotizacije,bili smo vezanih ociju i to ne svojom krivicom..Zato toliko i potenciram taj izvjestaj od Azmira,gdje,sta,kako,kome su isle pare ali eto nece pa nece..I ako je Fuki ponudio 300k KM sta Azmir ceka,zasto se to vec sve nije dogovorilo,ipak je on predsjenik kluba,on bi trebao traziti sponzore a ne sponzori njega..jeste teska situacija,Azmir ima sve karte u svojim rukama,hoce da iz toga izvuce maximum ali ovo je mala sredina,sve to sto on radi ovdje nema ama bas nikakvog smisla!emirzlaTu je napisao/la:Svaka cast MOSTARCI...Tuzla je brate specifican grad,svi bi mi al neko drugi da zavrsi.Kod nas nikad nije akcija napravljena ko vasa...a to nam je Azmir reko svima u oci na skupstini u petak...da smo mi krivi tuzlaci kad smo dozvolili da se napravi dug 8 000 000 KM.I tako je svi smo gledali i sutili...kao i sad,opet svi "sutimo"...a sigurno idemo u istoriju ako Azmir ode,a nadamo se da ce ON sve zavrsit i napravit europsku Slobodu
Pa što se nisi bunio za taj izvještaj kao što se sad buniš. Glavaš potpisao ugovor od 100 000KM i tebi nije bilo sumnjivo, prodat Said za ogomnu lovu a igrači primaju platu u paketima pilića, predsjednik sponzorisao sam sebe na dresovima, potpisivani strašni ugovori s igračima po principu ( pola tebi-pola meni koji sam ti dao ugovor), štimani su poslovi prijateljima i prekomjerno plaćani naravno, neke pozajmice lafo...
Nije se bilo vezanih očiju nego su određeni ljudi stavili lovu u džep kao bi bili "slijepi".
Šta Azmir čeka, pa jesil vidio pod kojim uslovima je Fuki ponudio 300k? Da njemu opština da sve poslove nabavke ovih ulja,dijelova il čega već. To ne ide tako, mora se raspisati tender i sto i jedan vrag da prođe ali nakon što protekne ovaj ugovor koji grad ima već potpisan.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
namjerno spinujes
kako je Fuki ponudio 300.000 maraka? ponudio tako da se njemu daju tenderi vrijedni karikiram 400.000 maraka , pa da on da Slobodi 300.000....
dobro je @admin ovdje rekao, dajte i nama na ss.ba pola miliona maraka za najjeftiniju reklamu u BiH i mi cemo dati 300.000 za Slobodu...naredi bilo kojoj firmi posla u vrijednosti 400.000 , svako bi vratio 300 nazad i da bude 100.000 dobar...tako da taj dogovor ne moze potpisati Azmir nego mora grad od koga je Fuki i trazio posao
sad fuki ispada dobar jer je ponudio, azmir ispada los jer nece to da prihvati a niko nece da objasni pravu prirodu tog ugovora...
istina je da se takvi ugovori potpisuju sirom BiH, i da se mnogi tako finansiraju, ali to i jest jezgro kriminala i korupcije u ovoj drzavi..daj ti meni tender ja cu tebe ugradit u njega
dobro meni jaran rece, treba u ovih 7 dana organizovat tekmu na Tusnju ili negdje i stavit ulaz koliko ko moze, isplakatirat i izreklamirat MAKSIMALNO koliko se to moze, napravit donatorsku vece pa da vidimo koliko ce nas biti i koliko cemo skupiti...cisti da se vidi koliko volimo klub i ima li smisla davati pare..ako ce nas doci 1000 i ako cemo skupit 5-10.000 maraka od ulaznica(a ne bi ni toliko), onda nema smisla davati tolike pare za klub, i onda je sramota da grad daje i 300-400.000 za zabavu par hiljada ljudi
ako nas dodje 10.000 i skupimo 100.000 maraka onda bi i imalo smisla dalje raditi bilo sta..ali ko sto rekoh ne bi nas ni 1000 bilo, a u tim uslovima 2 miliona godisnje za Slobodu su bacene pare
kako je Fuki ponudio 300.000 maraka? ponudio tako da se njemu daju tenderi vrijedni karikiram 400.000 maraka , pa da on da Slobodi 300.000....
dobro je @admin ovdje rekao, dajte i nama na ss.ba pola miliona maraka za najjeftiniju reklamu u BiH i mi cemo dati 300.000 za Slobodu...naredi bilo kojoj firmi posla u vrijednosti 400.000 , svako bi vratio 300 nazad i da bude 100.000 dobar...tako da taj dogovor ne moze potpisati Azmir nego mora grad od koga je Fuki i trazio posao
sad fuki ispada dobar jer je ponudio, azmir ispada los jer nece to da prihvati a niko nece da objasni pravu prirodu tog ugovora...
istina je da se takvi ugovori potpisuju sirom BiH, i da se mnogi tako finansiraju, ali to i jest jezgro kriminala i korupcije u ovoj drzavi..daj ti meni tender ja cu tebe ugradit u njega
dobro meni jaran rece, treba u ovih 7 dana organizovat tekmu na Tusnju ili negdje i stavit ulaz koliko ko moze, isplakatirat i izreklamirat MAKSIMALNO koliko se to moze, napravit donatorsku vece pa da vidimo koliko ce nas biti i koliko cemo skupiti...cisti da se vidi koliko volimo klub i ima li smisla davati pare..ako ce nas doci 1000 i ako cemo skupit 5-10.000 maraka od ulaznica(a ne bi ni toliko), onda nema smisla davati tolike pare za klub, i onda je sramota da grad daje i 300-400.000 za zabavu par hiljada ljudi
ako nas dodje 10.000 i skupimo 100.000 maraka onda bi i imalo smisla dalje raditi bilo sta..ali ko sto rekoh ne bi nas ni 1000 bilo, a u tim uslovima 2 miliona godisnje za Slobodu su bacene pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne spinujem ja nista namjerno,pitao sam samo zasto,vi dali odgovor,nisam znao za tu pozadinu i potpuno ste u pravu,ali sa druge strane Jasmin ce tender dati nekome drugome i sebi uzeti pare a ne Slobodi pa onda kad malo bolje razmislis dobar i Fuki..
Mi u tom razdoblju nista nismo znali,vecina nas koji smo sada uz Azmira i Slobodu,hodamo po utakmicama prije 4-6 godina smo bili samo klinci kojima je stalo samo do rezultata,sada sa 20+ godina vec razmisljam drugacije..Tada ste se vi trebali buniti,vi koji ste to znali..Sto se tice tih donacija,svijet nema para da da Slobodi vise od onog cenera ua ulaznice mjesecno i to je realnost..
Mi u tom razdoblju nista nismo znali,vecina nas koji smo sada uz Azmira i Slobodu,hodamo po utakmicama prije 4-6 godina smo bili samo klinci kojima je stalo samo do rezultata,sada sa 20+ godina vec razmisljam drugacije..Tada ste se vi trebali buniti,vi koji ste to znali..Sto se tice tih donacija,svijet nema para da da Slobodi vise od onog cenera ua ulaznice mjesecno i to je realnost..
Slatina Bog i batina
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zanimljivo, u tvoja 2 posta 2 puta si pisao o OKK na temi FK... Zanimljivo! Istina je jedino da trebaš odyebat u skokovima sa ove teme.mosnikmosnik je napisao/la:Uložiti u OKK Slobodu 300.000, naći spontora još 200.000 i igrati Aba ligu. U Tuzlu dolaze Partizan, Cibona, Zvezda... Mejdan pun 6.000 i trebao bi se proširivati.
075
Al jel Fuki reko,napravite reklame da se kod mene kupuje roba...od svakog prodatog artikla dacu 20% posto za Slobodu...jel to posteno?On i Senad su vise izmedju redova govorili na racun opcine.Po meni sto su i upravu.Zasto da firma iz Zivinica radi po Tuzli radove kad moze firma iz Tuzle koja ce redovno davat za Slobodu.Oni su htjeli reci koliko sam skonto da su voljni pomoc al niko im se nije obratio.Obostrana saradnja,zasto da ne !!!Fuki je dosad dao bruku para za Slobodu...dan danas mu je Sloboda duzna lijepu cifru i opet hoce da daje.Znaci ima ljudi koji hoce,hoce svoju korist al hoce i dat,po meni super.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.