HordeBL je napisao/la:
Prvo , znas li da za ovo beavis u buthead , mozes ban dobiti...isto ko sto je fcsforever dobio za bajramski morz (amar)..ako admini budu dosljedni ides u miru svoga doma gledati slike svlacionica i dozivljavati orgazme na iste. Drugo...hebo te svlacionice..davite se u blatu i mulju dugova kada se ne zna hoce li biti uopste plate...i ti naso kenjati o nasim platama i nasoj situaciji koja je za vas kospe , pozitivna misaona imenica. Zato uzivaj u svlacionicama i novom navodnjavanju stadiona kontejner a plate i sve ono o cemu vi sanjate...ostavi Dini i Ibraku koji znaju , hoce i mogu....
tvrdite da je iskopina vasa 1/1...pa sto onda kumite i molite da vam drzava pomogne...kad je to drzava pomagala privatno vlasnistvo da se npr rekonstruise...vidis kolko ste odvratni i glupi
cuj dozivljavati orgazme... i ono se nesto zali

,pa onda "kenjam",pa "kospe"
, "kontejner stadion", "iskopina" ,"odvratni i glupi".
Mislim da je ovo najbolje sto mozes skontati

pokusao si,nije do tebe.
a fcsforever,je trebao biti banovan kad se rodio,a ne na forumu i svaka mu cast ko ga ukide.ja veceg primitivca u zivotu vidio nisam,a vidim ima vas jos nasljednika takvih.
samo da nam fino odvoje teme,pa ce milina biti citati nesto smisaono,a ne ovakve idiotluke...
DenchiNL je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:
Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi

,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno

mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
Al to nije tema,pa da ne duljim...
a što bi država obnavljala privatnu imovinu???
i zar nije FIFA/Uefa dala lovu savezima a oni klubovima za obnavljanje infrastrukture?

Lafe,poslje rata se slilo more donacija za obnovu grada,obnovljeni su i privatni objekti i privatni dzepovi,ali ti to ne mozes znati,nikako. Grbavica je jedini objekat u gradu u kojeg drzava nije marku ulozila i to je to.
A preko puta loris,jel drzavni il privatni?
aS_Roma je napisao/la:
Samo ti sa sigurnoscu mogu reci da Sarajevo sad moze platiti nekog igraca kojem je plata 10 milja, al nije kod nekih igraca sve u parama
Naravno da moze,niko to ne spori,pogotovo od kad vam je tan dosao,ja samo kazem da je smjesno pricati da su plate max 5 milja maraka,a onda isti ljudi da govore da se moze platiti koliko hoces.
Mozda nisi ti,ali jeste klapa odavde
pozz