FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2015, 16:37

Zna li se koliki je broj prodatih sezonskih karata za ovu sezonu ? Treba mi za FM :)
1946

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 11 jan 2015, 17:02

Pojacanja pa i promasaja ce biti. Dosli smo do nivoa da se mozemo "laktati" za igrace koji su interesantni ili su igrali u u top 5 ekipa bivse drzave. Ovo do jucer je bio san koji danas govori da smo tu negdje blizu top 5 sa igrackim kadrom te da nismo dzaba izbacili jaku grcku ekipu. Slijedeci nivo je podizanje nasih omladinaca te kupovina talentovanih klinaca u regionu koje ces vezati dugogodisnjim ugovorima pa kako koji eksplodira uzimati "pinku" a za to trebaju rezultati u evropi. Treba priznati da je potrebno i malo srece pri zrijebu, ali moras imati i ekipu koja je to ustanju napraviti. Mi otprilike idemo putem Rijeke. Prvi korak je okupiti sto talentovaniji i bolji tim (mix iskustva i mladosti, rijeka dovela pola dinama), srediti jos bolje skauting i akademiju (napredak je vidljiv kod nas), skautiranje i dovodjenje najtalentovanijih igraca u drzavi (odlican posao u zadnje 2 godine: cimirot, duljevic, mihojevic, andjusic, kovacevic, gavaric itd. a da negovorimo o onima ispod 18 godina)proizvodnja igraca,. Slijedece je napraviti iskorak u evropi te konstantno ulaganje u infrastrukturu....
Meho mora dati sansu mihojevicu i andjusicu. Klub treba produziti ugovor sa Radovcem. Oni su nasa buducnost i zlatne koke. Koliko tek oni mogu napredovati i nauciti od majstora koje konstano dovodimo.
sve ostalo je samo bonus.
Numquam Desistemus!

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 11 jan 2015, 17:20

Prema sport avazu smo raskinuli ugovore sa Kosticom, Proticom a Mitrevski ide na posudbu u Vitez

a sa Farisom Handzicom ce se nece produziti ugovor tako da bi trebo nastaviti karijeru u Zvijezdi iz Gradačca ili Slobodi iz Tuzle.

Almir Aganspahić isto raskino ugovor i ide u NK Osijek

http://admin.****:8888/clanak/5 ... na-posudbu" onclick="window.open(this.href);return false;

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2015, 17:24

Zizou je napisao/la:Prema sport avazu smo raskinuli ugovore sa Kosticom, Proticom a Mitrevski ide na posudbu u Vitez

a sa Farisom Handzicom ce se nece produziti ugovor tako da bi trebo nastaviti karijeru u Zvijezdi iz Gradačca ili Slobodi iz Tuzle.

Almir Aganspahić isto raskino ugovor i ide u NK Osijek

http://admin.****:8888/clanak/5 ... na-posudbu" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajde svi ostali, ali sto Protica sad ostadosmo na jednom lijevom beku samo.. Osim ako se ne planira i tu neki junior ili igrac iz lige dovesti?
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jan 2015, 17:25

HordeBL je napisao/la:
Prvo , znas li da za ovo beavis u buthead , mozes ban dobiti...isto ko sto je fcsforever dobio za bajramski morz (amar)..ako admini budu dosljedni ides u miru svoga doma gledati slike svlacionica i dozivljavati orgazme na iste. Drugo...hebo te svlacionice..davite se u blatu i mulju dugova kada se ne zna hoce li biti uopste plate...i ti naso kenjati o nasim platama i nasoj situaciji koja je za vas kospe , pozitivna misaona imenica. Zato uzivaj u svlacionicama i novom navodnjavanju stadiona kontejner a plate i sve ono o cemu vi sanjate...ostavi Dini i Ibraku koji znaju , hoce i mogu....
tvrdite da je iskopina vasa 1/1...pa sto onda kumite i molite da vam drzava pomogne...kad je to drzava pomagala privatno vlasnistvo da se npr rekonstruise...vidis kolko ste odvratni i glupi
cuj dozivljavati orgazme... i ono se nesto zali :crazy: :crazy: ,pa onda "kenjam",pa "kospe"
, "kontejner stadion", "iskopina" ,"odvratni i glupi".

Mislim da je ovo najbolje sto mozes skontati :clap: pokusao si,nije do tebe.

a fcsforever,je trebao biti banovan kad se rodio,a ne na forumu i svaka mu cast ko ga ukide.ja veceg primitivca u zivotu vidio nisam,a vidim ima vas jos nasljednika takvih.

samo da nam fino odvoje teme,pa ce milina biti citati nesto smisaono,a ne ovakve idiotluke... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
DenchiNL je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi ;) ,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno :mrgreen: mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
Al to nije tema,pa da ne duljim...
a što bi država obnavljala privatnu imovinu???
i zar nije FIFA/Uefa dala lovu savezima a oni klubovima za obnavljanje infrastrukture?
:kafa:
Lafe,poslje rata se slilo more donacija za obnovu grada,obnovljeni su i privatni objekti i privatni dzepovi,ali ti to ne mozes znati,nikako. Grbavica je jedini objekat u gradu u kojeg drzava nije marku ulozila i to je to.
A preko puta loris,jel drzavni il privatni?
aS_Roma je napisao/la:

Samo ti sa sigurnoscu mogu reci da Sarajevo sad moze platiti nekog igraca kojem je plata 10 milja, al nije kod nekih igraca sve u parama
Naravno da moze,niko to ne spori,pogotovo od kad vam je tan dosao,ja samo kazem da je smjesno pricati da su plate max 5 milja maraka,a onda isti ljudi da govore da se moze platiti koliko hoces.
Mozda nisi ti,ali jeste klapa odavde
pozz

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jan 2015, 17:26

Alispahic je neophodan da imas u slucaju prodaje Radovca ( ili duze povrede ) kvalitetnu alternativu isto vazi i za nekog kvalitetnog stopera koji je isto neophodan zbog neke buduce prodaje pa i zbog rotacije igraca u prvenstvu. Sama prisutnost Alispahica bi trebala izvuci maksimum iz Radovca, Stojceva i Bilbije jer i njihova mijesta u prvih11 nece biti toliko sigurna sto je dobro za sve igrace kao i za klub. Jako je bitno da imas alternativu u slucaju povrede-prodaje najboljih igraca koji ga mogu nasljediti a ne da tek poslje prodaje igraca trazis njegovu alternativu nasilu. Tako to rade veliki klubovi kao Dinamo i Partizan naprimjer.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 11 jan 2015, 17:55

joker90 je napisao/la:
Hajde svi ostali, ali sto Protica sad ostadosmo na jednom lijevom beku samo.. Osim ako se ne planira i tu neki junior ili igrac iz lige dovesti?

Ja sam od protica ocekivao puno puno vise, ali onda sam skontao da je to jedan kloc teski, kojem je jedini kvalitet centarsut i 100% sam bio uvjeren da ce ga se rijesiti!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2015, 17:57

pepgvardiola je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Ja sam od protica ocekivao puno puno vise, ali onda sam skontao da je to jedan kloc teski, kojem je jedini kvalitet centarsut i 100% sam bio uvjeren da ce ga se rijesiti!!!
Ma nije on neki kvalitet, ali eto znao je biti solidna zamjena Puziju koji je znao ostati bez snage pred kraj meca. Sumnjam da cemo ostati samo na Puziju, a da se nece dovesti bar neko za klupu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 11 jan 2015, 18:05

joker90 je napisao/la:
Ma nije on neki kvalitet, ali eto znao je biti solidna zamjena Puziju koji je znao ostati bez snage pred kraj meca. Sumnjam da cemo ostati samo na Puziju, a da se nece dovesti bar neko za klupu.

Vjeruj ti meni brate ja sto sam ga gledao tih par utakmica sto je odigrao a pogotovo onih zadnji 15 minuta protiv borusije, dobio sam nagon da uletim u stadion i zadavim ga kako je lijen i nezainteresovan a njega moze zamijeniti i desni bek a da ne ide u ofanzivu naravno, trenutno dok se ne snadjemo na toj poziciji...

Pored ovih nabrojanih na sportavaz,ba ja bih jos Bilbiju odstranio ali ce on svakako zavrsiti na kraju sezone ako ne sada u polusezoni ( ja sam mu zahvalan za dosadasnji doprinos i ona dva gola u grckoj)

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 11 jan 2015, 18:06

HordeBL je napisao/la:
Prvo , znas li da za ovo beavis u buthead , mozes ban dobiti...isto ko sto je fcsforever dobio za bajramski morz (amar)..ako admini budu dosljedni ides u miru svoga doma gledati slike svlacionica i dozivljavati orgazme na iste. Drugo...hebo te svlacionice..davite se u blatu i mulju dugova kada se ne zna hoce li biti uopste plate...i ti naso kenjati o nasim platama i nasoj situaciji koja je za vas kospe , pozitivna misaona imenica. Zato uzivaj u svlacionicama i novom navodnjavanju stadiona kontejner a plate i sve ono o cemu vi sanjate...ostavi Dini i Ibraku koji znaju , hoce i mogu....
tvrdite da je iskopina vasa 1/1...pa sto onda kumite i molite da vam drzava pomogne...kad je to drzava pomagala privatno vlasnistvo da se npr rekonstruise...vidis kolko ste odvratni i glupi
cuj dozivljavati orgazme... i ono se nesto zali :crazy: :crazy: ,pa onda "kenjam",pa "kospe"
, "kontejner stadion", "iskopina" ,"odvratni i glupi".

Mislim da je ovo najbolje sto mozes skontati :clap: pokusao si,nije do tebe.

a fcsforever,je trebao biti banovan kad se rodio,a ne na forumu i svaka mu cast ko ga ukide.ja veceg primitivca u zivotu vidio nisam,a vidim ima vas jos nasljednika takvih.

samo da nam fino odvoje teme,pa ce milina biti citati nesto smisaono,a ne ovakve idiotluke... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
DenchiNL je napisao/la:
Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi ;) ,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno :mrgreen: mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
Al to nije tema,pa da ne duljim...
a što bi država obnavljala privatnu imovinu???
i zar nije FIFA/Uefa dala lovu savezima a oni klubovima za obnavljanje infrastrukture?
:kafa:
Lafe,poslje rata se slilo more donacija za obnovu grada,obnovljeni su i privatni objekti i privatni dzepovi,ali ti to ne mozes znati,nikako. Grbavica je jedini objekat u gradu u kojeg drzava nije marku ulozila i to je to.
A preko puta loris,jel drzavni il privatni?
aS_Roma je napisao/la:

Samo ti sa sigurnoscu mogu reci da Sarajevo sad moze platiti nekog igraca kojem je plata 10 milja, al nije kod nekih igraca sve u parama
Naravno da moze,niko to ne spori,pogotovo od kad vam je tan dosao,ja samo kazem da je smjesno pricati da su plate max 5 milja maraka,a onda isti ljudi da govore da se moze platiti koliko hoces.
Mozda nisi ti,ali jeste klapa odavde
pozz
Brate, gdje si ti živio prije rata? U tom vaktu privatna imovina nije postojala (osim familijarnih stambenih jedinica, kuća). Ne znam kako možeš poredit stambenu jedinicu ( Loris), sa onim vašim. Jel to hoćeš da kažeš da je Loris privatna imovina? Za šta Vam služi uprava kluba? Brigu o klubu vodi uprava a ne država. Između ostalog ni u Koševo ( čiji je vlasnik grad) nije ništa uloženo.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 11 jan 2015, 18:10

Glupa rasprava i na pogresnoj temi, al et nevažno bilo privatno ili ne imovina koja je oštećena u ratu je trebala biti obnovljena(npr. I privatne kuće, poslovni prostori itd..), al et bilo pa prošlo ne treba se na to vraćati ;)

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 11 jan 2015, 18:14

Pa obnovljeno je. Nije sravnjeno sa zemljom da se pravi na novo. O cemu ti?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 jan 2015, 18:15

J.ebala vas vise rasprava nije tema o arhitekturi,popustite malo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 11 jan 2015, 18:30

pitar079 je napisao/la:Pa obnovljeno je. Nije sravnjeno sa zemljom da se pravi na novo. O cemu ti?
Oni su izgleda očekivalai da im država napravi novi stadion. Hajd napravit će im ga mercedes :think:
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 11 jan 2015, 18:37

Grbavica je jedini objekat u gradu u kojeg drzava nije marku ulozila i to je to
Grbavica je jedini objekat u privatnom vlasnistvu u koji vlasnik nije marke ulozio 20 godina, a to da nije obnovljena mozes Rastoderu da supljiras :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 18:48

Evo sta tariguz pise

FK Sarajevo će pred početak zimskih priprema skratiti igrački kadar. Naime, Radoš Protić i Miroljub Kostić dobit će sporazumne raskide ugovora sa FK Sarajevo, saznaje “Avazov Sport”.

- Protić se najvjerovatnije vraća u Novi Pazar, dok će Kostić nastaviti karijeru u Radničkom iz Niša, kaže naš provjereni izvor iz sarajevske Titove 38b.

- Za razliku od Protića i Kostića, Mitrevski najvjerovatnije ide na posudbu u Vitez, a golman Plakalo u Bosnu iz Visokog.

S druge strane, Farisu Handžiću je istekao ugovor, a pošto mu nije ponuđen novi, karijeru će nastaviti u Zvijezdi iz Gradačca ili Slobodi iz Tuzle.

- Također, mladi Almir Aganspahić je raskinuo ugovor i karijeru će nastaviti u NK Osijek, javlja naš provjereni izvor iz FK Sarajevo.

Ako je istina :crazy: :crazy: :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jan 2015, 18:49

JoseMourinho je napisao/la:Glupa rasprava i na pogresnoj temi, al et nevažno bilo privatno ili ne imovina koja je oštećena u ratu je trebala biti obnovljena(npr. I privatne kuće, poslovni prostori itd..), al et bilo pa prošlo ne treba se na to vraćati ;)
Hajde da se i s tobom jednom složim, a ispade da ne valja što mi možemo dati igraču toliku platu... Nađite sebi svog Amidžu pa dijelite isto tako, ko vam brani? Šta kmečite nama ovdje, bolje ajfela dosađujte i pazite ko vam se muva oko kluba, nas prepupiste našim SLATKIM mukama, može?! I libo nas racku ko je gdje i šta uložio, borili smo se i izborili da imamo sada i uživamo u tome, nećemo se niti stiditi niti nekome izvinjavati što smo konačno stali na noge, a ljubomorne duše mogu da ga...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 11 jan 2015, 18:50

Sve logicno i ocekivano osim Protica, nije toliko los i nemamo zamjenu da lijevom beku

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 18:52

lafomamone je napisao/la:Sve logicno i ocekivano osim Protica, nije toliko los i nemamo zamjenu da lijevom beku
A kako da znamo je li iko od njih dobar ili los kad nisu dobili pravu priliku?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 11 jan 2015, 18:53

Sabinho je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Sve logicno i ocekivano osim Protica, nije toliko los i nemamo zamjenu da lijevom beku
A kako da znamo je li iko od njih dobar ili los kad nisu dobili pravu priliku?
Svi su dobili priliku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, Hajdeee i 25 gostiju.