ma nek nas bude 7-10.000 na toj ulaznici pa taman da neko da marku ako ne moze vise, a neko 20 ili 50 to je poruka koja se ne moze igrnorisati i onda bi se morali naci pare..i ja bih volio da vidim dal ima smisla..zasto dati milion maraka a nas na prvu proljetnu tekmu dodje opet 2000...bolje 10 koncerata organizovat za te pare i imat 10.000 ljudi po koncertu ( gledano iz ugla isplativnosti ulagaja)Slatinash_7 je napisao/la:Ne spinujem ja nista namjerno,pitao sam samo zasto,vi dali odgovor,nisam znao za tu pozadinu i potpuno ste u pravu,ali sa druge strane Jasmin ce tender dati nekome drugome i sebi uzeti pare a ne Slobodi pa onda kad malo bolje razmislis dobar i Fuki..
Mi u tom razdoblju nista nismo znali,vecina nas koji smo sada uz Azmira i Slobodu,hodamo po utakmicama prije 4-6 godina smo bili samo klinci kojima je stalo samo do rezultata,sada sa 20+ godina vec razmisljam drugacije..Tada ste se vi trebali buniti,vi koji ste to znali..Sto se tice tih donacija,svijet nema para da da Slobodi vise od onog cenera ua ulaznice mjesecno i to je realnost..
a slazem se ja s tobom, problem je sto su ti tenderi vec podijeljeni i ne mozes ti tek tako uzet pare od nekih mocnih ljudi..i ja se slazem bolje da reket ide u korist Slobode nego u korist Jasmina ili kome god da ide, ali ne moze se protiv rogatih bost
a sto se tice OKK, cinjenica je da je isplatnija investicija milion u OKK nego milion u FK i to ne moze niko pobiti ako se gleda ekonomska racunica i perspektiva posjecenosti kao i brzine polucivanja uspjeha