FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2015, 15:52

Slatinash_7 je napisao/la:Ne spinujem ja nista namjerno,pitao sam samo zasto,vi dali odgovor,nisam znao za tu pozadinu i potpuno ste u pravu,ali sa druge strane Jasmin ce tender dati nekome drugome i sebi uzeti pare a ne Slobodi pa onda kad malo bolje razmislis dobar i Fuki..
Mi u tom razdoblju nista nismo znali,vecina nas koji smo sada uz Azmira i Slobodu,hodamo po utakmicama prije 4-6 godina smo bili samo klinci kojima je stalo samo do rezultata,sada sa 20+ godina vec razmisljam drugacije..Tada ste se vi trebali buniti,vi koji ste to znali..Sto se tice tih donacija,svijet nema para da da Slobodi vise od onog cenera ua ulaznice mjesecno i to je realnost..
ma nek nas bude 7-10.000 na toj ulaznici pa taman da neko da marku ako ne moze vise, a neko 20 ili 50 to je poruka koja se ne moze igrnorisati i onda bi se morali naci pare..i ja bih volio da vidim dal ima smisla..zasto dati milion maraka a nas na prvu proljetnu tekmu dodje opet 2000...bolje 10 koncerata organizovat za te pare i imat 10.000 ljudi po koncertu ( gledano iz ugla isplativnosti ulagaja)

a slazem se ja s tobom, problem je sto su ti tenderi vec podijeljeni i ne mozes ti tek tako uzet pare od nekih mocnih ljudi..i ja se slazem bolje da reket ide u korist Slobode nego u korist Jasmina ili kome god da ide, ali ne moze se protiv rogatih bost

a sto se tice OKK, cinjenica je da je isplatnija investicija milion u OKK nego milion u FK i to ne moze niko pobiti ako se gleda ekonomska racunica i perspektiva posjecenosti kao i brzine polucivanja uspjeha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 11 jan 2015, 16:02

mosnikmosnik je napisao/la:Uložiti u OKK Slobodu 300.000, naći spontora još 200.000 i igrati Aba ligu. U Tuzlu dolaze Partizan, Cibona, Zvezda... Mejdan pun 6.000 i trebao bi se proširivati.

Tuzla i Sloboda na Sportklubu... Ove pare će baciti u FK Sloboda, a nikad ništa neće riješiti. To je istina drugovi, vjerujte to je istina.
istina je da ce ditu gledati samo ona djeca sto treniraju kosarku i penzioneri koji ne razumiju sta se uradilo sa tim klubom.....istina je da nece nikad imati tih 6000 navijaca A I DA DODJE KOJIM SLUCAJEM DA CE 5500 BOLITI K DAL CE POBIJEDITI ILI IZGUBITI.......istina je da je student stariji klub od dite i radije cu za njih navijati.....dosta ???

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 jan 2015, 16:13

ultrasstyle_tz je napisao/la: ma nek nas bude 7-10.000 na toj ulaznici pa taman da neko da marku ako ne moze vise, a neko 20 ili 50 to je poruka koja se ne moze igrnorisati i onda bi se morali naci pare..i ja bih volio da vidim dal ima smisla..zasto dati milion maraka a nas na prvu proljetnu tekmu dodje opet 2000...bolje 10 koncerata organizovat za te pare i imat 10.000 ljudi po koncertu ( gledano iz ugla isplativnosti ulagaja)
Ponovo ja, organizovati akciju bodova bod 50 KM...Na kraju januara povlacimo crtu...Imamo toliko Azmire igramo li ili ne. Prvih 20 po broju bodova ulazi u UO...Nema udruživanja bodova...Azmir se izjasnio Opcina se izjasnila...Ostalo je oni ostali da se izjasne, oni koji samo nesto kukaju dobacuju sa strane i pametuju a dali cenera...Azmir nam treba i kao sto sam rekao nekad davno, on nece dati pare nako i sad se to potvrdilo...7000 bodova treba prodati...Ja kupujem 2...je li moguce da u Tuzli, Austriji Njemackoj Amerci ne mozemo prodati 7000 kartica od 50 KM ili 25 e...Tolike firme tolike gazde toliki iracani, afganistanci k...i p...i.
& $ ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 jan 2015, 17:23

rodjenisa je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM

- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.

Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.

- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
KOD NERKE TRENERKE SVE MOŽE MOJ ULTRA STILE.

Iako nisam imao namjeru pisati na vasoj temi u ovim za vas bitnim danima ,ali na tvoje ponovno prozivanje N.N moram napisati par rijeci.I fakat nemam namjeru provocirati ali ti drug vec nekoliko puta prozivas covjeka koji je clan uprave Veleza bio i prije svog premijerskog mandata ,a tu je i po isteku mandata.Za njegovog mandata na nasem prinudnom,skromnom stadionu nije uradjeno nista po pitanju infrastrukture.I ovo sto se planira ,radice se u doba kad je njegova pozicija u drzavi nebitna,minorna i gdje nema nikakvog politickog uticaja.A niti jednom se nisi sjetio pozvati tvoju raju da probate od sebe nesto dati za vas klub,kao sto su to nebrojeno puta uradili nasi navijaci za svoj klub.5-6 akcija gdje se skupila cifra od 30 000-120 000.Prije 20 dana su navijaci Veleza u Sarajvu napravili crvenu noc gdje je ulaz bio 300 km i gdje se okupilo stotinjak ljudi.I za te reflektore se priprema akcija.Nemoj drug ziv bio vise tako pausalno neargumentovano pisati o covjeku kojeg i ne poznajes.
Da nebudem totalno u off-u nadam se da ce te uspjeti u vasoj borbi za Slobodu i ja vam iskreno zelim srecu i da vam se ostvare vase zelje.Sloboda je bez obzira na situaciju veliki BH klub i ja sam siguran da ce prije ili posle biti tamo gdje i zasluzuje-u vrhu BH fudbala

ulaz 300 km u sarajevu,a kada vam Deni organizuje po Holandiji ulaz bude 15 eura :!: :?: o cemu ti. :?:

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 11 jan 2015, 18:03

Takvim riječima odje.., pojedni navijači su odje... sponzore, pa najbogatiji Bosanac i Hercegovac Senad Džambić BINGO, rođeni TUZLAK, zbog ovakvih forumaša, zbog priča rekla-kazala, zbog odj.... nikada neće dati ni marku SLOBODI.

Skupite vas dvojica, i ini drugi koji su istog razmišlljanja. Samo vi odj...., i nastavite odj.... od petka ili najkasnije od sezone 2015./2016. Sloboda je drugoligaš pa opet pjevajte smiju nam se.

Uništavate i malo volje kod ljudi, rođenih Tuzlaka, kakav sam i ja, da pomognu Slobodi, jer vi preko foruma sve odj....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 jan 2015, 18:27

Po svemu napisanom cinjenica je da ti jedva cekas da FK SLOBODA TUZLA bude drugoligas ili da je uopste nema. I da, ODJ... s tom opstinarskom pricom!

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jan 2015, 18:38

Ne zasluzujemo bolje dok ima ovih koji navijaju za kriminalni Bewbin projekt.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jan 2015, 18:42

klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]

- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.

Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.

- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...
Ljudi naprave dobrotvornu vecer i donesu pare...Ljudi organizuju akciju za to i to i donesu pare, dakle tacno za tu svrhu...Nasa dijaspora samo tipka po forumu i pametuju...A oni lokalni, samo cekaju kad ce ko iz dijaspore doci da na njegov racun jedu i piju za dz...Dakle ili imas one koje vole klub i zele da isti opstane ili nemas...Mi nemamo izuzev par pojedinaca.
Kad je bila kod nas akcija semafor u vrijeme euforije Sloboda Husic vratili se u prvu ligu, telefon za donacije, kafa za slobodu, ug, ovo ono i koliko se skupilo par hiljada maraka...I to je godinama tako, to je trend koji je zapoceo prije rata ali tad je bilo puno vise para pa se nije toliko primjecivalo...
Od ovdje silnih postova jedino se onaj forumas Zlajci pojavljivao sa konkretnim idejama i pokusajima i ko kod da je respect. Na nasu zalost.

apsolutno si upravu care..ja mogu da vidim ovdje u Chicagu koliko puta su ljud organizovali crvene noci za Velez..skupljali pare za bus i sve ostalo ..meni je drago sto sam bio dio svake te njihove crvene noci..bez obzira sto nisam njihov navijac ipak mi je drago sto sam dao barem neki dobrinos svemu tome sto organizuju ovdje dugi niz godina..nervira me ova politika koju samo proturaju ovdje pisu ...pa ovo nas je unistilo..upravo ovo jer svaka ebena stranka sebe trazi..ili SDA-SDP evo i SBBB ... jos nam treba samo HDZ I SDS da sve to jos zakuhaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 18:44

Zelim vam sto brzo ozdravljenje, fakat ste zaglibili i na stranu sve bila bi prava steta da opet odete u nizi rang.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 11 jan 2015, 18:48

Cemu sad ovolika negativa, moze li neko na brzinu da objasni

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jan 2015, 18:52

lafomamone je napisao/la:Cemu sad ovolika negativa, moze li neko na brzinu da objasni

vjerovatno jer nismo navikli drugacije :)..nema negative vala Azmir ce biti tu svakako..naci ce se sve..vazno je da covjek ima jos uvjek zelju i volju..sad je na nama isto da se odazovemo..jer lik i nece da on bude vlasnik kluba, lik nece da potpisuje reprogram a da nema pomoc..jer zna da ako to potpise a sutra ode da ce to ostati na vratu drugih i da nam automatski slijedi gasenje , jer niko nece to placati ... ali da iskreno kazem ako ti ljudi budu zeljeli pnovo u Slobodu mislim da bi im kazna bila da Azmir ovo potpise, pa neka se oni hvataju za gusu kad budu morali svaki mjese c placati 20.000 km... to bi znacilo da sve pare od grada bile bi usmjerene tu , a oni nebi sigurno bili u stanju izdvojiti novac za pojacanja , pripreme i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jan 2015, 18:52

sloboda72 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]

Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...
Ljudi naprave dobrotvornu vecer i donesu pare...Ljudi organizuju akciju za to i to i donesu pare, dakle tacno za tu svrhu...Nasa dijaspora samo tipka po forumu i pametuju...A oni lokalni, samo cekaju kad ce ko iz dijaspore doci da na njegov racun jedu i piju za dz...Dakle ili imas one koje vole klub i zele da isti opstane ili nemas...Mi nemamo izuzev par pojedinaca.
Kad je bila kod nas akcija semafor u vrijeme euforije Sloboda Husic vratili se u prvu ligu, telefon za donacije, kafa za slobodu, ug, ovo ono i koliko se skupilo par hiljada maraka...I to je godinama tako, to je trend koji je zapoceo prije rata ali tad je bilo puno vise para pa se nije toliko primjecivalo...
Od ovdje silnih postova jedino se onaj forumas Zlajci pojavljivao sa konkretnim idejama i pokusajima i ko kod da je respect. Na nasu zalost.
ZNAŠ LI KO IM JE ORGANIZOVAO CRVENU NOĆ,, NERKO TRENERKA(NIKŠIĆ).DELING IZ TUZLE IM SPONZOR. RAZVOJNA BANKA FED. SPONZOR, AID BERBIĆ NA ČELU BANKE.
Uz duzno postovanje prema ostalim formasima navijacima Slobode,ali ti drug puno energije trosis ustvari na politicki angazman na ovom forumu.Malo sam ti citao postove i nevjerovatno je sa koliko zara i zanosa u negativnom kontekstu spominjes ljude iz jedne politicke stranke,posebno gradonacelnika Tuzle gosp. Jasmina Imamovica.Mislim da tvoji poslodavci mogu biti zadovoljni,ali bi za FK Sloboda bilo odlicno da joj malo sjasete s ledja
@lumani imas pp , a vama dragi moji Tuzlaci neka je dragi Bog na pomoci i nedajte se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 11 jan 2015, 18:54

TzBulevar87 je napisao/la:Po svemu napisanom cinjenica je da ti jedva cekas da FK SLOBODA TUZLA bude drugoligas ili da je uopste nema. I da, ODJ... s tom opstinarskom pricom!

Vedran je na skupstini rekao...da nikad nece dozvolit da F.K.Sloboda dozivi sudbinu Sloboda-Dite.Objasnjavo je kako je bio citav zivot u kosarci,otkad je sa Azmirom oko Slobode...da nece dozvolit OKK.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jan 2015, 19:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:
ono kad je Azmir govorio kako zaposlenicima u omladinskom pogonu on daje platu, a oni ga opet pljuju kao i ono kad je govorio da sad nema para da daje navijacima pa nije dobar- e to smo mi, to je nas tuzlanski mentalitet

nije on dzaba pojedinim velegradjanima ironicno objasnjavao dje je Simin Han ;)
Ocito odatle i razilazenje unutar navijaca, negodovanje na racun Azmira i sve cesce nepovjerenje, a covjek javno na sjednici rece kako nema vise besplatnih gajbi piva i prevoza i ulaznica na gostovanja samo da bi se izgovaralo necije ime na tribini. Ako ne volis svoj klub zbog tog kluba, onda ni ne dolazi na utakmicu. I opet Azmir pohvali navijanje i kaze kako smo smanjili bakljade. :D

Nisam detaljno upoznat po pitanju nasih sponzora, koliko kosta godisnje sponzorstvo Tuzlanske pivare? Koliko nam doprinose ove manje firme cije reklame se odnedavno nalaze na Tusnju, 100 firmi za Slobodu i ti fazoni, jesul' to jednokratne donacije, mjesecne, godisnje??
I ne spominje ovog britanca (il sta je vec) u UO kojeg je on doveo valjda, sta je on uradio i cime je doprinjeo nasem klubu? Cak ga i nema nigdje, osim sto se pojavio na jednoj tekmi na Tusnju. :)

PS. Azmir rece da 19. ide nazad u Ameriku, ako sam dobro cuo na sjednici? Sloboda na prekretnici biti ili ne biti, kasnicemo i sa pripremama, igracki kadar samo Bog zna kakav ce biti, a predsjednik ce biti ovdje samo 2 sedmice. Vala ni to mi ne ulijeva neku nadu, cak mi se doima neozbiljnim u ovakvoj situaciji. Ima slabu upravu, neozbiljne clanove UO od kojih nikakve fajde, a on za 2 sedmice ne moze ama bas nista napraviti. Cak i da rekne da ostaje i iznadju se sva potrebna sredstva za klub, kako to sve posloziti, ko ce to sve uraditi, a njega nema da nagdleda situaciju i pritisne ih koliko-toliko.

Pece nam se kolac, sto bi moj profesor Huso rek'o.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 11 jan 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 jan 2015, 19:39

emirzlaTu je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Po svemu napisanom cinjenica je da ti jedva cekas da FK SLOBODA TUZLA bude drugoligas ili da je uopste nema. I da, ODJ... s tom opstinarskom pricom!

Vedran je na skupstini rekao...da nikad nece dozvolit da F.K.Sloboda dozivi sudbinu Sloboda-Dite.Objasnjavo je kako je bio citav zivot u kosarci,otkad je sa Azmirom oko Slobode...da nece dozvolit OKK.
Tacno i ne samo to vec kad rece da je prvi put poslije rata od strane opstine prepoznato da ova ekipa ljudi oko Slobode radi za dobrobit kluba da od tada ima i podrsku grada kakvu zasluzuje i da ce sve uraditi da zadrze Husica. Predsjednik je potvrdio odlicnu saradnju i pomoc grada i zato bi trebao da bude spreman na kompromis, a to bi bilo za pocetak promjena i dopuna amandmana u statutu koju niko nije uspio promjeniti a on je na pragu toga iduci petak. Plus povecana transa stvari su se poceli pozitivno odvijati.
Razumijem da predsjednik zeli raditi sa klubom bez dugova al je prosto nemoguce da za tako kratak period otkako je na celu kluba ispravi sve one lose stvari koje su se pravile u zadnjih 15 godina.

Ovo je odlicna stvar jer po prvi put imamo grad i privatnika na istoj strani. Postaviti sportskog menadzera koji ce raditi svoj posao u pronalasku jakih sponzora koji je voljan investirati u klub gdje ima 150 000 potrosaca, musterija, kupaca...

Ukoliko se u iducih par dana predsjednik skonta i zadovolji sa statutom za pocetak ocekuje nas lijepa polusezona a nadam se i buducnost u to sam ubjedjen.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 11 jan 2015, 20:03

_dreamer_ je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:
Da uz racun neke od komunalija dobijes dodatnih 5 maraka da platis, za Slobodu.
Naravno ako neces lijepo na placanju nek ti to odbiju od racuna.
Ne mozes bespravno uzimati novac od ljudi...
Jel ozbiljno :crazy:
Pa naravno da se napravi pravni osnov za takvu akciju, niko se ne bi prisiljavao da plati, vec jednostavno dobijes na racun jos dodatnih 5KM(zasebna stavka) i pri placanju kazes platit cu puni iznos ili zelim da mi se odbije ovih 5KM.
Zasto mislim da je ovaj nacin najefikasniji za prikupljanje, jer racun ces dobiti kako god svaki mjesec i onda kad placas reci ces jbt 5KM hajd da pomognem, imas zasebnu stavku i tacno ce se znati nakon 3-4 mjeseca zasluzuje li ovaj Grad jaku Slobodu ili Grad baca ove pare za zabavu kao sto neko rece 2000 ljudi.

Ovu akciju moze jedino Grad sprovest preko nekog od svojih preduzeca, jakom kampanjom, pomozimo Slobodi, dobit ce te u naredne dvije godine takve i takve racune ako zelite pomoci da se ne ugasi klub sa skoro sto godina tradicije, imaju nekog sa marketingom ko moze osmislit akciju.
Na ovaj nacin mozes najvise probudit svijest ljudi a u tome je bit svega, naravno bit ce i negodovanja ali niko ne bi bio prisiljen na nista, a ovo je najefikasniji nacin prikupljanja jer ti pruza kontinuitet u prihodima.

Malo sam preopsiran sa ovim ali zelio sam otprilike objasnit na koji sam nacin ovo mislio.
Slobodi ce pomoci ili ljudi ili jos jedan Azmir da se pojavi u narednih par dana, od ovih firmi budite ubjedjeni da necemo feninga dobit.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 11 jan 2015, 20:19

Pupi04 na mjestu ti je,kad mozemo placat 2 KM za pranje kontejnera :mrgreen: :mrgreen: onda moze za opste dobro na dobrovoljnoj bazi i za Slobodu.

Merak buraz,opcini ne moze niko zamjerit u vezi Slobode od kako je Azmir na celu....i sad su ispali korektni.Dovoljan je razlog da sloboda72 ne kritikuje faraona nakon skupstine :D :D...mi smo se ovde zaokupili oko para al konkretnih je stvar receno sa obadvije strane.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 11 jan 2015, 20:28

I ovi ameri bolje znaju od nas"tozlaka " sta se dešava u tz i koje šta oprostio i šta se dogovorio sa klubom

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 jan 2015, 20:48

Batva je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
ono kad je Azmir govorio kako zaposlenicima u omladinskom pogonu on daje platu, a oni ga opet pljuju kao i ono kad je govorio da sad nema para da daje navijacima pa nije dobar- e to smo mi, to je nas tuzlanski mentalitet

nije on dzaba pojedinim velegradjanima ironicno objasnjavao dje je Simin Han ;)

PS. Azmir rece da 19. ide nazad u Ameriku, ako sam dobro cuo na sjednici? Sloboda na prekretnici biti ili ne biti, kasnicemo i sa pripremama, igracki kadar samo Bog zna kakav ce biti, a predsjednik ce biti ovdje samo 2 sedmice.
Ne ide za Ameriku tamo ide samo jednom godisnje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jan 2015, 22:03

mosnikmosnik je napisao/la:Uložiti u OKK Slobodu 300.000, naći spontora još 200.000 i igrati Aba ligu. U Tuzlu dolaze Partizan, Cibona, Zvezda... Mejdan pun 6.000 i trebao bi se proširivati.

Tuzla i Sloboda na Sportklubu... Ove pare će baciti u FK Sloboda, a nikad ništa neće riješiti. To je istina drugovi, vjerujte to je istina.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De molim te makar ovdje ne spominji pwojekat i ne pisi ovakve gluposti,stid me umjesto tebe..cuj davat pare u pvojekat koga dobije svako selo i zaseok u BiH :urnebes:

Nadam se da ce se po nasu Slobodu dobro sve ovo zavrsit..

I da hebo vas vise BINGO,non stop ga spominjete,a sve jedna te ista prica..covjeka Sloboda ne zanima,vrti svoj film gdje je dobar ha ya..

Prihvatit pomoc od svakog ,jer ako budemo kod svakog trazili dlaku u jajetu,nema od nas ljudi dragi nista..

AZMIR HUSIC :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.