JIJoe je napisao/la:Svaka castpepgvardiola je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Ode ovo u neku stvar. Nije mi jasno zašto uvijek kad se kod nas dešavaju neke promjene, pojavljuju se neki atavizmi prošlosti. Fino Vrbanjuša kaže to je prošlost, pustimo sad to. Evo većina nas svjeruje Gredi pa vjerujmo mu onda da zna šta radi, a isto tako zna šta je ko ili gdje je ko bio i radio u prošlosti (jer dugo je Greda u Želji što kao igrač što kao član Uprave) da bi mu se neko ušejtanio i napravio štetu. Da ne kažem tek koliko Amar zna. Dakle, nema potrebe da se glođemo međusobno. Sad će stvari biti puno jasnije i transparentnije. Ko si da si ako uložiš toliko imaš toliko i zdravo. Neka Samir izvadi 100 milja i nikakav problem. Ublehaši nikad ne vade lovu i zato se ne treba bojati.
Greda prica iskreno i pametno, i stvarno sam se iznenadio pozitivno od njega, ali niko nije izvukao poentu iz njegovog intervijua koja je skrivena od 23:20 do 24:30 koju treba dobro prostudirati da ako u kojem slucaju propadne plan koji je covjek napravio ne krivite njega!!!
![]()
Ti kao pitar dajes odg. na ono sto ja trubim danas, sto trubim jucer, pojedinci nek se zacrvene na ovoj temi, covjek dosao i u recenici objasnio sve, dok pojedinci ovdje u trenutku dosade, razglabaju samnom i vode polemiku, glavni su ljudi u skupstini, ko su ti ljudi, sta su do sada ucinili za klub jucer i danas pisem al niko ni habera, ko odlucjuje o statutu itd. itd. ...
Ko su i na koji nacin se biraju clanovi skupstine FK Zeljeznicar ??
"Ja sam predsjednik FKZ, skupstina je iznad mene, ovo je pitanje za predsjednika skupstine, iskren da budem maloprije sam napomenuo, da mi moramo raditi izmjenu statuta, i zbog toga je isao projekat clanskih karti, i upravo iz razloga transparentnosti, da se demokratski izaberu clanovi skupstine, na koji nacin su oni izabrani, na koji nacin se verificiraju, na to pitanje ja vam nebi mogao dati odgovor, ali cu predloziti skupstini da se izmiijeni statut u dijelu izbora za clanove skupstine, i da ako ima 51. clan skupstine da se dio izdvoji za investitore, dio za bivse legende kluba, dio naravno i za navijace, i ljude koji imaju clansku kartu i da ti ljudi biraju svoje clanove, predstavnike unutar, skupstine, ali to skupstina mora prihvatiti, ja mogu dati samo prijedlog, znaci samo prijedlog a mi smo vec nacinili neke korake, tako sto smo omogucili da svako moze imati clansku kartu, i na taj nacin postaje clan kluba, nazalost sad imamo situaciju da mozda 10% clanova skupstine su clanovi kluba, ali to je opet pitanje za predsjednika skupstine"
SKUPSTINA, SKUPSTINA SKUPSTINA !!!!
Ja koliko sma mogao svatiti Gredic ne ulijeva neko povjerenje kod navijaca Zeljeznicara vec se svi konstantno drze Osima koji je po meni otisao kad je Zelji najpotrebniji (nemojte da pomislite da sad vodim neku politiku protiv Osima) jer sam misljenja da je Gredic veoma iskren i na naj jednostavniji nacin je priblizio ovu pricu oko statuta navijacima kroz ovaj interviju iako sam siguran da nisu svi sretni u skupstini za ovaj njegov potez! Dajte mu maksimalnu podrsku i vjerujem da ce napraviti rezultat, ope ponavljam da sam krajne iznenadjen sa Gredicem!!!