FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheManiacs » 29 mar 2010, 23:36

drop je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
Dobar ti avatar pravo...moram i ja staviti ali Džurbuzuvića 8-)

Morat` cu i ja Memica ili Gusa :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 mar 2010, 23:41

Stole iz Bora je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
U tom slucaju odlucuje medjusobni susret a ako je i on isti onda tek gol razlika.
Po tome moramo Borac najmanje 2:0 dobiti na Grbavici za sigurnije prvo mjesto.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 29 mar 2010, 23:46

* 2009/2010 ?????????????
* 2008/2009 HŠK Zrinjski
* 2007/2008. FKModrica
* 2006/2007. Fk Sarajevo
* 2005/2006. NKSiroki
* 2004/2005. HŠK Zrinjski
* 2003/2004. NKSiroki
* 2002/2003. Leotar
* 2001/2002. Zeljeznicar
* 2000/2001. Željezničar
* 1999/2000. Brotnjo
* 1998/1999. FK Sarajevo (finale play off-a nije odigrano. Titula dodijeljena Sarajevu)
* 1997/1998. Željezničar

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 mar 2010, 23:46

Borac ima znatno teži raspored od nas...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 29 mar 2010, 23:48

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
U tom slucaju odlucuje medjusobni susret a ako je i on isti onda tek gol razlika.
Po tome moramo Borac najmanje 2:0 dobiti na Grbavici za sigurnije prvo mjesto.
Bolje 3-0 da budemo sigurni.Trenutna gol razlika željo +15.borac +14.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 mar 2010, 23:55

mak_033 je napisao/la:Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.

O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.
Nikad ama baš nikad ne potcjenjuj znanje i mangupluk Amara Osima.Da igramo i protiv Barce na Nou campu,ja bih igrao dvicu :mrgreen: :mrgreen: Svaka utakmica je priča za sebe,svako svakoga može pobjediti.zato se nikada ne treba unaprijed predati. Utakmica je gotova tek kada sudija kaže da je gotova,nije ni prije a ni poslije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION...!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 mar 2010, 23:57

Postao/la Seyo_TM dana 11 mar 2010, 12:26
Seyo_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ko pusti ispušinu da dođe? Hajd' onaj Emir jest da je pitar, ali je makar ministar nakav, ali ispušina :roll:
Šta će mu reči bordo prijatelji 1946 (e dajgle naziva, imaju najjače nazive u državi)?
Pusina se vraca na scenu...sad idu borbe za pozicije u savezu...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 29 mar 2010, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 29 mar 2010, 23:57

BORAC 41 (+14)---------------------ŽELJO 38 (+15)

21.kolo zrinski (A)-------------------travnik(H)
22.kolo slavija(H)--------------------rudar(A)
23.kolo željo (A)---------------------borac (H)
24.kolo rudar(H)---------------------sloboda (A)
25.kolo travnik(H)-------------------modrica (H)
26.kolo sloboda (A)------------------velež (A)
27.kolo modrica (H)------------------olimpik(H)
28.kolo velež(A)---------------------njanjajevo(A)
29.kolo olimpik (H)-----------------laktasi(H)
30.kolo njanjajevo(A)--------------leotar(A)
Zadnja izmjena: crespo, dana/u 30 mar 2010, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 00:01

TMovac je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.

O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.
Nikad ama baš nikad ne potcjenjuj znanje i mangupluk Amara Osima.Da igramo i protiv Barce na Nou campu,ja bih igrao dvicu :mrgreen: :mrgreen: Svaka utakmica je priča za sebe,svako svakoga može pobjediti.zato se nikada ne treba unaprijed predati. Utakmica je gotova tek kada sudija kaže da je gotova,nije ni prije a ni poslije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sve je to uredu, ali ja mislim da bi Zeljo prije odigrao dvicu na Nou Campu nego protiv Slobode, tam se sad stvarno moze samo fasovat batina, nista drugo... ostala gostovanja donekle, ali ovo nikako... nadam se da ce sveukupno biti titula, ionako nije bitno sa koliko bodova... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 30 mar 2010, 00:08

59 bodova nam treba za titulu.. kako i protiv koga nije vazno
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 30 mar 2010, 00:10

Šta će biti ako Modriča istupi iz lige?
Ako se ponište njihovi rezultati mi smo u Evropi već sada sigurno!
Zrinjski i Široki puše tri boda, znači lagano, bez pritiska na titulu-ako ne uspijemo ove, slijedeće godine hoćemo sigurno!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 mar 2010, 00:16

Isnar je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

Sve je to uredu, ali ja mislim da bi Zeljo prije odigrao dvicu na Nou Campu nego protiv Slobode, tam se sad stvarno moze samo fasovat batina, nista drugo... ostala gostovanja donekle, ali ovo nikako... nadam se da ce sveukupno biti titula, ionako nije bitno sa koliko bodova... ;)
samo pitanje je ko bi fasovao batina?? :mrgreen: mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.
Mada nebi bio razočaran ni kada nebi uzeli titulu pod uslovom da izađemo u europu.jer ipak je prva sezona...već iduće sve osim titule je neuspjeh.

Po meni 2 najvažnije stvari ove sezone
1. Izlazak u europu
2.sačuvati kostur ekipe na kraju sezone uz dolazak još par kvalitetnih pojačanja
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 30 mar 2010, 00:16

crespo je napisao/la:BORAC 41 (+14)---------------------ŽELJO 38 (+15)

21.kolo zrinski (A)-------------------travnik(H)
22.kolo slavija(H)--------------------rudar(A)
23.kolo željo (A)---------------------borac (H)
24.kolo rudar(H)---------------------sloboda (A)
25.kolo travnik(H)-------------------modrica (H)
26.kolo sloboda (A)------------------velež (A)
27.kolo modrica (H)------------------olimpik(H)
28.kolo velež(A)---------------------njanjajevo(A)
29.kolo olimpik (H)-----------------laktasi(H)
30.kolo njanjajevo(A)--------------leotar(A)
borac-----ljoze
0 3
3 1(3)
0 3
3 0
3 3
0 0
3 3
0 3
3 3
0 3
--------------
15 22

1. ljoze 60 :D
2.borac 56

po meni owako bi moglo biti.....moglo bi nam njanjajevo i velez pomoci (narawno da dobiju borca)
:D

a i KUP, KUP, KUP JE NAS!!!
Zadnja izmjena: neOX, dana/u 30 mar 2010, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 mar 2010, 00:18

kako vam nije mrsko vise tolke analize vrsiti...idemo ljudi kolko po kolo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 mar 2010, 00:21

chanchi je napisao/la:Šta će biti ako Modriča istupi iz lige?
Zrinjski i Široki puše tri boda, znači lagano, bez pritiska na titulu-ako ne uspijemo ove, slijedeće godine hoćemo sigurno!!!
heh da su istupili prošlu polusezonu bodovi bi se brisali.a ovako nažalost ukoliko istupe sve tekme koje bi trebali igrati biće registrovan rezultatom 3:0 u korist njihovog protivnika,

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 00:32

TMovac je napisao/la: samo pitanje je ko bi fasovao batina?? :mrgreen: mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.
Mada nebi bio razočaran ni kada nebi uzeli titulu pod uslovom da izađemo u europu.jer ipak je prva sezona...već iduće sve osim titule je neuspjeh.

1. Izlazak u europu
2.sačuvati kostur ekipe na kraju sezone uz dolazak još par kvalitetnih pojačanja
Nisam mislio na navijace nego na igrace na terenu, bice i kandidata za Gradine vjeruj mi, znam kako Sloboda igra kad im je prpa, ma tu niko ziv ne moze boda uzet, ugurace ga makar i rukama... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 mar 2010, 00:37

TMovac je napisao/la:
heh da su istupili prošlu polusezonu bodovi bi se brisali.a ovako nažalost ukoliko istupe sve tekme koje bi trebali igrati biće registrovan rezultatom 3:0 u korist njihovog protivnika,
Kako je to posteno prema timovima koji su porazeni od njih, a ovi ostali sada ne moraju igrati sa njima ??
Nigdje veze je to..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 mar 2010, 00:37

Isnar je napisao/la:
TMovac je napisao/la: samo pitanje je ko bi fasovao batina?? :mrgreen: mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.

1. Izlazak u europu
Nisam mislio na navijace nego na igrace na terenu, bice i kandidata za Gradine vjeruj mi, znam kako Sloboda igra kad im je prpa, ma tu niko ziv ne moze boda uzet, ugurace ga makar i rukama... ;)

Ja bas mislim da mozemo odnijeti bodove iz Tuzle ;)

amarova taktika nije bunker a ko se nadigrava igra otvreno velike sanse da ce dati gol ;)

Jos je sloboda pod imperativom velikim ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 00:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Kako je to posteno prema timovima koji su porazeni od njih, a ovi ostali sada ne moraju igrati sa njima ??
Nigdje veze je to..
Isto je i u obrnutom slucaju, nekima bi se oduzeli na terenu zasluzeni bodovi, a oni koji su ih izgubili bi profitirali... ;)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 00:40

TheManiacs je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

1. Izlazak u europu

Ja bas mislim da mozemo odnijeti bodove iz Tuzle ;)

amarova taktika nije bunker a ko se nadigrava igra otvreno velike sanse da ce dati gol ;)

Jos je sloboda pod imperativom velikim ;)
Sve je to super, al tam se ne igra fudbal, tam se igra neka igra dok Sloboda ne pobijedi... volio bih da grijesim, ali tesko, tesko... :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 30 gostiju.