drop je napisao/la:Dobar ti avatar pravo...moram i ja staviti ali Džurbuzuvićabistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
Morat` cu i ja Memica ili Gusa
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
drop je napisao/la:Dobar ti avatar pravo...moram i ja staviti ali Džurbuzuvićabistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
Po tome moramo Borac najmanje 2:0 dobiti na Grbavici za sigurnije prvo mjesto.Stole iz Bora je napisao/la:U tom slucaju odlucuje medjusobni susret a ako je i on isti onda tek gol razlika.Baltazar je napisao/la:mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
Bolje 3-0 da budemo sigurni.Trenutna gol razlika željo +15.borac +14.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Po tome moramo Borac najmanje 2:0 dobiti na Grbavici za sigurnije prvo mjesto.Stole iz Bora je napisao/la:U tom slucaju odlucuje medjusobni susret a ako je i on isti onda tek gol razlika.Baltazar je napisao/la:mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
Nikad ama baš nikad ne potcjenjuj znanje i mangupluk Amara Osima.Da igramo i protiv Barce na Nou campu,ja bih igrao dvicumak_033 je napisao/la:Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.
O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.
Postao/la Seyo_TM dana 11 mar 2010, 12:26Seyo_TM je napisao/la:Pusina se vraca na scenu...sad idu borbe za pozicije u savezu...čamac je napisao/la:Ko pusti ispušinu da dođe? Hajd' onaj Emir jest da je pitar, ali je makar ministar nakav, ali ispušina![]()
Šta će mu reči bordo prijatelji 1946 (e dajgle naziva, imaju najjače nazive u državi)?
Sve je to uredu, ali ja mislim da bi Zeljo prije odigrao dvicu na Nou Campu nego protiv Slobode, tam se sad stvarno moze samo fasovat batina, nista drugo... ostala gostovanja donekle, ali ovo nikako... nadam se da ce sveukupno biti titula, ionako nije bitno sa koliko bodova...TMovac je napisao/la:Nikad ama baš nikad ne potcjenjuj znanje i mangupluk Amara Osima.Da igramo i protiv Barce na Nou campu,ja bih igrao dvicumak_033 je napisao/la:Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.
O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.![]()
Svaka utakmica je priča za sebe,svako svakoga može pobjediti.zato se nikada ne treba unaprijed predati. Utakmica je gotova tek kada sudija kaže da je gotova,nije ni prije a ni poslije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION...!
samo pitanje je ko bi fasovao batina??Isnar je napisao/la:Sve je to uredu, ali ja mislim da bi Zeljo prije odigrao dvicu na Nou Campu nego protiv Slobode, tam se sad stvarno moze samo fasovat batina, nista drugo... ostala gostovanja donekle, ali ovo nikako... nadam se da ce sveukupno biti titula, ionako nije bitno sa koliko bodova...TMovac je napisao/la:Nikad ama baš nikad ne potcjenjuj znanje i mangupluk Amara Osima.Da igramo i protiv Barce na Nou campu,ja bih igrao dvicumak_033 je napisao/la:Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.
O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.![]()
Svaka utakmica je priča za sebe,svako svakoga može pobjediti.zato se nikada ne treba unaprijed predati. Utakmica je gotova tek kada sudija kaže da je gotova,nije ni prije a ni poslije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION...!
borac-----ljozecrespo je napisao/la:BORAC 41 (+14)---------------------ŽELJO 38 (+15)
21.kolo zrinski (A)-------------------travnik(H)
22.kolo slavija(H)--------------------rudar(A)
23.kolo željo (A)---------------------borac (H)
24.kolo rudar(H)---------------------sloboda (A)
25.kolo travnik(H)-------------------modrica (H)
26.kolo sloboda (A)------------------velež (A)
27.kolo modrica (H)------------------olimpik(H)
28.kolo velež(A)---------------------njanjajevo(A)
29.kolo olimpik (H)-----------------laktasi(H)
30.kolo njanjajevo(A)--------------leotar(A)
heh da su istupili prošlu polusezonu bodovi bi se brisali.a ovako nažalost ukoliko istupe sve tekme koje bi trebali igrati biće registrovan rezultatom 3:0 u korist njihovog protivnika,chanchi je napisao/la:Šta će biti ako Modriča istupi iz lige?
Ako se ponište njihovi rezultati mi smo u Evropi već sada sigurno!
Zrinjski i Široki puše tri boda, znači lagano, bez pritiska na titulu-ako ne uspijemo ove, slijedeće godine hoćemo sigurno!!!
Nisam mislio na navijace nego na igrace na terenu, bice i kandidata za Gradine vjeruj mi, znam kako Sloboda igra kad im je prpa, ma tu niko ziv ne moze boda uzet, ugurace ga makar i rukama...TMovac je napisao/la: samo pitanje je ko bi fasovao batina??mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.
Mada nebi bio razočaran ni kada nebi uzeli titulu pod uslovom da izađemo u europu.jer ipak je prva sezona...već iduće sve osim titule je neuspjeh.
Po meni 2 najvažnije stvari ove sezone
1. Izlazak u europu
2.sačuvati kostur ekipe na kraju sezone uz dolazak još par kvalitetnih pojačanja
Kako je to posteno prema timovima koji su porazeni od njih, a ovi ostali sada ne moraju igrati sa njima ??TMovac je napisao/la:heh da su istupili prošlu polusezonu bodovi bi se brisali.a ovako nažalost ukoliko istupe sve tekme koje bi trebali igrati biće registrovan rezultatom 3:0 u korist njihovog protivnika,chanchi je napisao/la:Šta će biti ako Modriča istupi iz lige?
Zrinjski i Široki puše tri boda, znači lagano, bez pritiska na titulu-ako ne uspijemo ove, slijedeće godine hoćemo sigurno!!!
Isnar je napisao/la:Nisam mislio na navijace nego na igrace na terenu, bice i kandidata za Gradine vjeruj mi, znam kako Sloboda igra kad im je prpa, ma tu niko ziv ne moze boda uzet, ugurace ga makar i rukama...TMovac je napisao/la: samo pitanje je ko bi fasovao batina??mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.
Mada nebi bio razočaran ni kada nebi uzeli titulu pod uslovom da izađemo u europu.jer ipak je prva sezona...već iduće sve osim titule je neuspjeh.
1. Izlazak u europu
2.sačuvati kostur ekipe na kraju sezone uz dolazak još par kvalitetnih pojačanja
Isto je i u obrnutom slucaju, nekima bi se oduzeli na terenu zasluzeni bodovi, a oni koji su ih izgubili bi profitirali...Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako je to posteno prema timovima koji su porazeni od njih, a ovi ostali sada ne moraju igrati sa njima ??TMovac je napisao/la:heh da su istupili prošlu polusezonu bodovi bi se brisali.a ovako nažalost ukoliko istupe sve tekme koje bi trebali igrati biće registrovan rezultatom 3:0 u korist njihovog protivnika,chanchi je napisao/la:Šta će biti ako Modriča istupi iz lige?
Nigdje veze je to..
Sve je to super, al tam se ne igra fudbal, tam se igra neka igra dok Sloboda ne pobijedi... volio bih da grijesim, ali tesko, tesko...TheManiacs je napisao/la:Isnar je napisao/la:Nisam mislio na navijace nego na igrace na terenu, bice i kandidata za Gradine vjeruj mi, znam kako Sloboda igra kad im je prpa, ma tu niko ziv ne moze boda uzet, ugurace ga makar i rukama...TMovac je napisao/la: samo pitanje je ko bi fasovao batina??mi ili oni.a što se tekme tiće biće zeznuta skroz.po meni ukoliko dobro odradimo gostovanja u Prijedoru,Mostaru i Hadisonu titula je 100000% naša.
1. Izlazak u europu
Ja bas mislim da mozemo odnijeti bodove iz Tuzle
amarova taktika nije bunker a ko se nadigrava igra otvreno velike sanse da ce dati gol![]()
Jos je sloboda pod imperativom velikim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.