Pa ti pametnjakovicu otidji do kluba pa pitaj dze su pare kad si mudonja i silu neku fol provodis preko foruma ti nekome da govoris da je smjesan ti ako znas koja je njegova funkcija u klubu dobro je,niko nije rekao da on drzi sve pare u Sarajevu nego da se ponajvise njegovom zaslugom posluje pozitivno i da se smanjuje dug kluba cuj sto smo duzni to otidji na adrese prethodnika pa pitaj kome su ostali duzni,a u sustini mislim da na svijetu nema kluba koji nije u nekim dugovima...nije on citav zivot u Sarajevu niti je on napravio dug u Sarajevu,niti govori da je klub stabilan vec da se koliko toliku smanjuju dugovi koji su nagomilani predthodnih godinaja-hordas je napisao/la:...pa treba li nam neko ko ne zna dvije sastaviti,a non-stop lik nesto u medijima lafo prica...ni on sam ne konta sta hoce da kaze...i on fol drzi sarajevo u finansijskom smislu,smijesan si...pa gdje onda lova,kako mogu biti duzni bilo kome...fuuuuuujjj.ma odvratan je za vidjeti na tv-u,a kamoli da ono vodi klub i sl.
Uostalom koji klinac ja tebi objasnjam navijaci znaju najbolje,a navijaci ne traze njegovu smjenu i alajhamet...dali tebi ista znaci sto je on clan BP ,i sto je on licno trazio sastanak sa BP znas li uopste ko su BP i sta je njihov cilj i koji projekat imaju?uostalom sutra je njegov sastanak sa BP pa ce ti neke stvari biti jasnije
Uostalom J**+ mi se i za Sumana i za ostale,ali kad vec pametujes bar pametuj sa razlogom,a ne sa tim sto cujete preko tv-a i novina