FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2010, 21:00

burek pita je napisao/la:opet je suman najbolji od ove uprave,e sad sto je ko retardiran i nepismen to je druga prica i definitivno ni njemu nije mjesto u klubu a ostalim pogotovo
Suman uopste nije negativan lik u klubu,i najvise zbog Sumana ovo Sarajevo zadnjih par godina posluje pozitivno i uporedno smanjuje dug FKS...samim tim sto je clan BP i sto ce sutra sjesti sa ljudima iz BP te sa njima vidjeti sta dalje,te da jedva ceka skupstinu kluba na kojoj ce se sve razrijesiti i na kojoj ce se reci ko je sta uradio itd mislim da dovoljno govori da jedva ceka da se Sarajevo rijesi ovih lopova iz kluba...

I Suman je ako ste primjetili jedini covjek iz kluba koji se uvijek oglasavao za sve,i kad su bili neredi u Sirokom on je skakao po TV-u,i sad kad su komplikacije on izlazi u medije i govori sta se radi itd..

Sad ispade da ga branim i nesto meni ni u dzep ni iz dzepa il ostao ili otisao ali ne treba se on stavljati u isto kao vec prozvani likovi iz uprave, da pogledate malo stvari sa normalne tacke gledanja shvati covjek da je on kolko tolko pozitivan covjek u klubu u odnosu na ove glavonje,takodjer on je jedini iz uprave kojeg Horde ne prozivaju niti traze da da ostavku i napusti klub jel se zna u kome lezi problem i ko je odgovoran za ovu situaciju...to sto Suman nezna da prica to je druga stvar :mrgreen:

Brzo ce se rijesiti situacija pa ce sve stvari izaci na vidjelo pa ce se vidjeti sve...sabura malo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 29 mar 2010, 21:31

...pa treba li nam neko ko ne zna dvije sastaviti,a non-stop lik nesto u medijima lafo prica...ni on sam ne konta sta hoce da kaze...i on fol drzi sarajevo u finansijskom smislu,smijesan si...pa gdje onda lova,kako mogu biti duzni bilo kome...fuuuuuujjj.ma odvratan je za vidjeti na tv-u,a kamoli da ono vodi klub i sl.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2010, 21:41

ja-hordas je napisao/la:...pa treba li nam neko ko ne zna dvije sastaviti,a non-stop lik nesto u medijima lafo prica...ni on sam ne konta sta hoce da kaze...i on fol drzi sarajevo u finansijskom smislu,smijesan si...pa gdje onda lova,kako mogu biti duzni bilo kome...fuuuuuujjj.ma odvratan je za vidjeti na tv-u,a kamoli da ono vodi klub i sl.
Pa ti pametnjakovicu otidji do kluba pa pitaj dze su pare kad si mudonja i silu neku fol provodis preko foruma ti nekome da govoris da je smjesan ti ako znas koja je njegova funkcija u klubu dobro je,niko nije rekao da on drzi sve pare u Sarajevu nego da se ponajvise njegovom zaslugom posluje pozitivno i da se smanjuje dug kluba cuj sto smo duzni to otidji na adrese prethodnika pa pitaj kome su ostali duzni,a u sustini mislim da na svijetu nema kluba koji nije u nekim dugovima...nije on citav zivot u Sarajevu niti je on napravio dug u Sarajevu,niti govori da je klub stabilan vec da se koliko toliku smanjuju dugovi koji su nagomilani predthodnih godina

Uostalom koji klinac ja tebi objasnjam navijaci znaju najbolje,a navijaci ne traze njegovu smjenu i alajhamet...dali tebi ista znaci sto je on clan BP ,i sto je on licno trazio sastanak sa BP znas li uopste ko su BP i sta je njihov cilj i koji projekat imaju?uostalom sutra je njegov sastanak sa BP pa ce ti neke stvari biti jasnije

Uostalom **** mi se i za Sumana i za ostale,ali kad vec pametujes bar pametuj sa razlogom,a ne sa tim sto cujete preko tv-a i novina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 29 mar 2010, 21:48

ja kad vidim sumana na tv-u odmah mi se smuci,sad on to malo hoce sa BP,kad vidi sa sve propada,pa da malo svoju guzicu izvuce
ima da i ti ides sumane zajedno sa ostalom bagrom

po meni bi gracic bio idealan za predsjednika
u upravu ubaciti pasica,musemica,.... i druge velike igrace naseg kluba,kao i ljude koji su pomogli oko sarajeva a da to nisu radili na zelenom terenu

mislim da bi alaimu trebalo ponuditi neko mjesto u klubu,da rukavice da hamzicu,jer ono je hobotnica,svaka cast momku

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 mar 2010, 21:50

Pa ako su HZ tražile ostavku trojice ljudi iz uprave, a tu nije bilo Šumana, onda sigurno mikyhz negriješi. Znamo koliko su HZ upućene u cijelu stvar, pa ne znam što bi griješili za Šumana. Ne znam zbog čega čovjek ne zna pričati, normalan ko ostali, samo što malo "zabuši" usta u bradu, pa se zbog toga misli da ne zna :D (jao glupe rasprave) :roll:

Dobro je ovo što će biti razgovori zmeđu BP i uprave, a inače evo Šumana u BP:
slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 29 mar 2010, 21:53

miky_hz je napisao/la:
ja-hordas je napisao/la:...pa treba li nam neko ko ne zna dvije sastaviti,a non-stop lik nesto u medijima lafo prica...ni on sam ne konta sta hoce da kaze...i on fol drzi sarajevo u finansijskom smislu,smijesan si...pa gdje onda lova,kako mogu biti duzni bilo kome...fuuuuuujjj.ma odvratan je za vidjeti na tv-u,a kamoli da ono vodi klub i sl.
Pa ti pametnjakovicu otidji do kluba pa pitaj dze su pare kad si mudonja i silu neku fol provodis preko foruma ti nekome da govoris da je smjesan ti ako znas koja je njegova funkcija u klubu dobro je,niko nije rekao da on drzi sve pare u Sarajevu nego da se ponajvise njegovom zaslugom posluje pozitivno i da se smanjuje dug kluba cuj sto smo duzni to otidji na adrese prethodnika pa pitaj kome su ostali duzni,a u sustini mislim da na svijetu nema kluba koji nije u nekim dugovima...nije on citav zivot u Sarajevu niti je on napravio dug u Sarajevu,niti govori da je klub stabilan vec da se koliko toliku smanjuju dugovi koji su nagomilani predthodnih godina

Uostalom koji klinac ja tebi objasnjam navijaci znaju najbolje,a navijaci ne traze njegovu smjenu i alajhamet...dali tebi ista znaci sto je on clan BP ,i sto je on licno trazio sastanak sa BP znas li uopste ko su BP i sta je njihov cilj i koji projekat imaju?uostalom sutra je njegov sastanak sa BP pa ce ti neke stvari biti jasnije

Uostalom **** mi se i za Sumana i za ostale,ali kad vec pametujes bar pametuj sa razlogom,a ne sa tim sto cujete preko tv-a i novina
...sad si fakat smijesan... :D :D :D haj mi reci kad sve znas ko ce biti trener,**** te suman sta branis mutu....

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 mar 2010, 00:15

molim ovim putem sve navijace,simpatizere i one trece sarajeva ako lose krene zeki da ga ne psuju jer ovo je potez uprave protiv zeke a zasto evo objasnjenje alihodzic je svi znamo bio pomocnik cale a sad su stavili zeku jer ako krene lose svi ce njemu hebavat majku a alihodzic duze ostaje u fks znaci kako god zeka bude volio ako vam je fks u srcu necete mu psovat ;)

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 30 mar 2010, 00:23

Respektiva je napisao/la:molim ovim putem sve navijace,simpatizere i one trece sarajeva ako lose krene zeki da ga ne psuju jer ovo je potez uprave protiv zeke a zasto evo objasnjenje alihodzic je svi znamo bio pomocnik cale a sad su stavili zeku jer ako krene lose svi ce njemu hebavat majku a alihodzic duze ostaje u fks znaci kako god zeka bude volio ako vam je fks u srcu necete mu psovat ;)
kako ti kazes sefe

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2010, 01:03

Respektiva je napisao/la:molim ovim putem sve navijace,simpatizere i one trece sarajeva ako lose krene zeki da ga ne psuju jer ovo je potez uprave protiv zeke a zasto evo objasnjenje alihodzic je svi znamo bio pomocnik cale a sad su stavili zeku jer ako krene lose svi ce njemu hebavat majku a alihodzic duze ostaje u fks znaci kako god zeka bude volio ako vam je fks u srcu necete mu psovat ;)
Niko od Zeke ni od cekuje cudo,niti da nam donese titulu ili nesto spektakularno..svi znamo ko je Zeka i mozda poslije rata i nasa najveca legenda on je tu i onako samo privremeno dok ne dodje novi trener,eventualno nova uprava

Uopste niko netreba ni da sumlja da ce i jedan navijac a ne cijela grupa poceti prozivati Zeku,zna se da je Zeka prije par mjeseci sve ovo iste ljude prozvao i pricu iznio u javnost,covjek je bio pomocnik za posljivih 900 maraka

Pametna je raja nema frke za to zna raja prepoznati ko voli Sarajevo 8-)

Uprava je svoje otpjevala,znaju da su im dani odbrojani ni Ferguson na klupi im nece pomoci :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 mar 2010, 01:20

Šta sad bi, od najboljeg kadra, šetnje ligom :lol: titule(smajlikojiplačeodsmijeha) :lol: do borbe sa uvijek neugodnim Laktašima i juniorima Modriče :lol: Imali ste sreće da ste prvi dio odigrali dobro, inače bi zajedno sa Modričom u niži rang takmičenja :lol:

Nego, zanima me kakva će vam biti posjeta ako ne izborite Europu ove godine. 400 gledalaca po utakmici ? :lol: Mislim da sam previše optimističan :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 30 mar 2010, 01:29

Tako je, vrijeme je da se navijači širom BiH suprostave debilima iz uprava, evo danas u Mostaru su navijači izborili ostanak trenera, i dosta nam je lopova u upravama Sarajeva, Slobode, Čelika i ...., Turković vam je legenda i zato ga trebate podržati i ako će ga uprava sabotirati

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 01:47

Ovdje neki piskaraju smao a odu na tekmu svake godine,kazu treba slomiti upravu a kad dodje do toga zna se ko postavlja ledja a to su momci iz udruzenja tacnije jezgra dok ovi ovdje pozivaju na nekakvo nasilje i navijaju pored kompjutera dok drugi zadnji dinar daju za gostovanja i tekme,plus prijave itd!

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 01:57

nikad_izvini je napisao/la:Šta sad bi, od najboljeg kadra, šetnje ligom :lol: titule(smajlikojiplačeodsmijeha) :lol: do borbe sa uvijek neugodnim Laktašima i juniorima Modriče :lol: Imali ste sreće da ste prvi dio odigrali dobro, inače bi zajedno sa Modričom u niži rang takmičenja :lol:

Nego, zanima me kakva će vam biti posjeta ako ne izborite Europu ove godine. 400 gledalaca po utakmici ? :lol: Mislim da sam previše optimističan :lol:
ajde levatu pali,mi nemam problema sa posjetom od HZ mozes samo da ucis,i dajte ovom kretenu jedan ban odma!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 mar 2010, 03:35

Sretan rodjendan prvotimcu FK Sarajevo Alenu Skori .Sretno ti 29. ljeto i da te u ostatku karijere ako Bog Da prije svega povrede zaobidju.
BosnaE

Keno_95
Kontakt:

Post Postao/la Keno_95 » 30 mar 2010, 09:36

ljudi ako modriča istupi iz lige...to znaci da automatski dobivamo nova 3 boda jer smo porazeni u prvom dijelu sezone tamo ;)...jedna optimistična vijest... :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 mar 2010, 09:46

Keno_95 je napisao/la:ljudi ako modriča istupi iz lige...to znaci da automatski dobivamo nova 3 boda jer smo porazeni u prvom dijelu sezone tamo ;)...jedna optimistična vijest... :D
Ne provaljuj se :P

U slucaju da istupi sada Modrica bodovi iz prvog dijela sezone ostaju kako jeste ;)

Keno_95
Kontakt:

Post Postao/la Keno_95 » 30 mar 2010, 10:32

Janez je napisao/la:
Keno_95 je napisao/la:ljudi ako modriča istupi iz lige...to znaci da automatski dobivamo nova 3 boda jer smo porazeni u prvom dijelu sezone tamo ;)...jedna optimistična vijest... :D

U slucaju da istupi sada Modrica bodovi iz prvog dijela sezone ostaju kako jeste ;)

procitaj pravilnik pa pametuj....ako ekipa istupi iz lige svi bodovi koje su dobili vracaju se ekipama koje su porazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 mar 2010, 10:34

Keno_95 je napisao/la:
Janez je napisao/la:

procitaj pravilnik pa pametuj....ako ekipa istupi iz lige svi bodovi koje su dobili vracaju se ekipama koje su porazene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
Odustajanje od takmičenja
Član 64.
U slučajevima kada je klub rasformiran, kada prestane sa radom ili odustane od takmičenja u toku jesenjeg dijela prvenstva ili od završetka jesenjeg dijela prvenstva do početka proljetnog dijela prvenstva, će biti brisan iz takmičenja, sve njegove do tada odigrane utakmice će se smatrati kao da nisu igrane, a naredne po rasporedu neće se registrovati po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist njegovih protivnika.

U slučajevima kada se klub rasformira, prestane sa radom ili odustane od takmičenja u toku drugog dijela takmičenja, sve njegove do tada odigrane utakmice registrovat će se postignutim rezultom, a sve naredne utakmice po rasporedu registrovat će se po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist njegovih protivnika.

Nista od bodova iz prvog djela sezone .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 mar 2010, 11:31

@Keno_95

Gdje sada zapelo a-a :D :D

Malo te ovaj pravilnik u predzadnjem postu zbunio :P

Hajde nauci ces ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 mar 2010, 11:34

19HzsA87 je napisao/la: Suman je toliko glup da nezna kad je osnovan klub...danas je rekao 49! ( četresdevet)

:o :o :shock: mrs kretenu jedan, vodis klub a ne znas ni kad je osnovan :twisted: :twisted: pa on nije normalan, Boze sacuvaj :roll: :roll: :roll: :roll: UPRAVA NAPOLJE

p.s. SRETAN 29. RODJENDAN ALENU SKORI

Batistuta Gabrijele za tebe je SKORO pele
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 10 gostiju.